92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

300ler çk kolay btio baksana bzm hftaya 300lerden eser kalmıck hytımzda:)) ama bzmde dha çk wr 300yazmıcz ama 299dicz yne sn ona 300gn wr de:44:

300ler çk kolay btio baksana bzm hftaya 300lerden eser kalmıck hytımzda:)) ama bzmde dha çk wr 300yazmıcz ama 299dicz yne sn ona 300gn wr de:44:

BirAn ilk 299 Dediğim Günü Hatırladım,
ne güzel bi mutluluktu :119:
o gün inanılmaz heycanlıydım inaılmazz..
299 geçti bitti 199 da bitti şimdi hedef 99

Ayh canım yaa ne güzel ağzından bal damlıyor İnşallah canım inşallah. Allah'ım hepimizi Sevdiceklerimizi tez zamanda kavuştursun

Olsun canım yaa 3'lü ramadan kurtuluyorsun yinede 2'ye geçiyorsunn.. Bitiyor bitiyorr Hayırlısıylaa.. Sabredip başarıcazz..

Has torunlarım nasılsınız ?
Atarsa 30..
Sabredin, sabrın sonu selamet.. 1 ay sonra sizin de alt devreniz gelecek

Has torunlarım nasılsınız ?
Atarsa 30..
Sabredin, sabrın sonu selamet.. 1 ay sonra sizin de alt devreniz gelecek

İyi olmaya çalışıyoruz dede sen nasılsın Maşşallah yemişin bitirmişsin şafakları. son 1 ay desene

Sabır sabır sabır 13 ay boyunca bu kelime dilimizden hiç düşmicek sanırsam

Onlar gelsinde sevindirik olalım birazcık

ben buradayım valla annesinin dibinde oturanlardanım ( nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat??

ben buradayım valla annesinin dibinde oturanlardanım ( nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat??

Nasıl olsun, sözde tatildeyim, evde tıkılmakla geçiyor canım, dört gözle bayram tatilini bekliyorum, eşimle tatile çıkacağız diye... Sen nasılsın?

Nasıl olsun, sözde tatildeyim, evde tıkılmakla geçiyor canım, dört gözle bayram tatilini bekliyorum, eşimle tatile çıkacağız diye... Sen nasılsın?

evlisin yani canım öylemi ( bnde iyiyim canım bugün askerim aramadı biraz ona takılmış durumdayım sesini duymayınca gün geçmiyor yaa )):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…