Evet canım ya gerçekten çok zor geçti. 2.5 hafta oldu gideli 1.5 ay gibi geliyor hala ya ablam bile diyor 1 ay oldu sanki diye. İnşallah bu 300'ler üzmez bizide hemencik bitiverirler bizde 200'lere geldiğimizde artık vayy bee 400'ler bitti 300'ler bittii 200'lerdeyizz artık die seviniriz
300ler çk kolay btio baksana bzm hftaya 300lerden eser kalmıck hytımzda:)) ama bzmde dha çk wr 300yazmıcz ama 299dicz yne sn ona 300gn wr de:44:
evet bende sizleri görünce bittiğini idrak edebiliyor, ve artık tam bitireceğimize inanıyorum,
sizin alt devrelerin yarenleri geldikçe sizde hissedeceksiniz bunu..
çok zor bi dönem ama sabredince inanki geçiyor..
Ben şuan kendimi hala 300'lerde gibi hissediyorum bitmeyecek gibi geliyor..
ama Gerçekten Şafağım bugün tam :130..
Çok Şükür Rabbime..
Sizde bi bakmışsınız 200'lerdesiniz..
sonrada bi bakmışsınız plaka saymayı bekliyosunuz :116:
300ler çk kolay btio baksana bzm hftaya 300lerden eser kalmıck hytımzda:)) ama bzmde dha çk wr 300yazmıcz ama 299dicz yne sn ona 300gn wr de:44:
Ayh canım yaa ne güzel ağzından bal damlıyor İnşallah canım inşallah. Allah'ım hepimizi Sevdiceklerimizi tez zamanda kavuştursun
BirAn ilk 299 Dediğim Günü Hatırladım,
ne güzel bi mutluluktu :119:
o gün inanılmaz heycanlıydım inaılmazz..
299 geçti bitti 199 da bitti şimdi hedef 99
Has torunlarım nasılsınız ?
Atarsa 30..
Sabredin, sabrın sonu selamet.. 1 ay sonra sizin de alt devreniz gelecek
Has torunlarım nasılsınız ?
Atarsa 30..
Sabredin, sabrın sonu selamet.. 1 ay sonra sizin de alt devreniz gelecek
Yahu nıye bu bızım topık bomboş ne zaman gırsem sinek avlıyorum nerdesınızzzzzzzzzzz ?
Millet tatilde yaaa, ya da mehtaptaHerkes bizim gibi anasının dizinin dibinde asker beklemiyordur herhalde
Valla doğru adamlar orada eğitim yapsın bızım kızlar tatılde
ben buradayım valla annesinin dibinde oturanlardanım (nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat??
Nasıl olsun, sözde tatildeyim, evde tıkılmakla geçiyor canım, dört gözle bayram tatilini bekliyorum, eşimle tatile çıkacağız diye... Sen nasılsın?
Yahu nıye bu bızım topık bomboş ne zaman gırsem sinek avlıyorum nerdesınızzzzzzzzzzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?