Niye buraya kimse yazmıyor kızlar, bu son tertipin kızları pek bir tembel çıktı bakıyorum, hani şafak attıran, gün sayan yok mu?
91/4
balıkesir/erdek
biteydi iyiydi
bitmiş zten cnım allh askına sende 7 ayı safaktan mı sayıyon biz ölelim
Az da kalsa çok da kalsa zulüm bu askerlik canım yaa... İstiyorsun ki hemen bitsin... Bir günün bile önemi var...
evet cnım da bir şekilde de olsa dayanmak zorundayız her nekadr zor da gelse .s
Kızlarrrrr 5 gündür ufak çaplı bi tatilden sonra tekrar döndum aranıza ..
Ben yine bı soruyla geldım :) Ben safak sayarken soyle saymıstım sımdıye kadar hanı askerlik 457 gun ya 3 gun oradan dusuyodum 3 gunde yol ıznını eklıyodum safağım 409 ama nişanım dedıkı şafak öle sayılmaz bırak sen kendını kandırmayı kaç gunluk askerım ben 45 oaman şafak 415 dedı benım safak ılerlıyıceğine gerıledı yanı :) Siz nasıl sayıyosunuz pekı ?
kızlaarrr askerimi gördm ay beni görnce şok geçirdi :) onlara ziyaretçi yasakmş eğitm için gttkleri için ama ben gttim komutanla konuştum :) dedim bnm nişanlım her aradğnda ağlıo kaçcm dio onu görmm motive etmm gerek yoksa askerliği yanck :) saolsn adam tm deedi ay çok tuhaf 0oldm yha o kıyftlerle onu görnce az önce ynndan ayrldm büssürü ağlştık :S kızmadı bile bana valla kaçcktm ii ki geldn dedinolur beni burda bırkma benide götür dedi ( kıymm bn ona yha zayflmş kapkara olmş :S kızlar allah sizlerede nasip etsn çok değişik bi duygu anlatamıorm ble :) 12 de izmre döncem bana hyrlı yolclklar :) kendinze ii bakın öpüyorum sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?