92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Niye buraya kimse yazmıyor kızlar, bu son tertipin kızları pek bir tembel çıktı bakıyorum, hani şafak attıran, gün sayan yok mu?

Niye buraya kimse yazmıyor kızlar, bu son tertipin kızları pek bir tembel çıktı bakıyorum, hani şafak attıran, gün sayan yok mu?

Aynen canım ya bende geliyorum gidiyorum gelen giden yok. Bende o yüzden İşte şafak panonunz.. topiğinde takılıyorum..

Şafak:408 Canımm Askerim..!

'İlahi Sen' dedi, 'Ömürsün'..
'Estağfurullah' dedim, 'Ömrümsün'..!

Son düzenleme:
kızlaarrr askerimi gördm ay beni görnce şok geçirdi :) onlara ziyaretçi yasakmş eğitm için gttkleri için ama ben gttim komutanla konuştum :) dedim bnm nişanlım her aradğnda ağlıo kaçcm dio onu görmm motive etmm gerek yoksa askerliği yanck :) saolsn adam tm deedi ay çok tuhaf 0oldm yha o kıyftlerle onu görnce az önce ynndan ayrldm büssürü ağlştık :S kızmadı bile bana valla kaçcktm ii ki geldn dedi nolur beni burda bırkma benide götür dedi ( kıymm bn ona yha zayflmş kapkara olmş :S kızlar allah sizlerede nasip etsn çok değişik bi duygu anlatamıorm ble :) 12 de izmre döncem bana hyrlı yolclklar :) kendinze ii bakın öpüyorum sizleri..

buketımmcanım benım çok sevndım ya üzülme bitanem görmş oldn yine de belki bir kez dha nasip olur belli olmaz en azndan moral vermş oldnuz birbrinize bende tam şimdi girip kızlara buk naptı acaba diyicektim

Allahıııım netsiz kalmak ne kadar kötü bişey mi ya kızlar sizden çok uzak kaldıım valla çok kötüyüüüm

Kızlarrrrr 5 gündür ufak çaplı bi tatilden sonra tekrar döndum aranıza ..

Ben yine bı soruyla geldım :) Ben safak sayarken soyle saymıstım sımdıye kadar hanı askerlik 457 gun ya 3 gun oradan dusuyodum 3 gunde yol ıznını eklıyodum safağım 409 ama nişanım dedıkı şafak öle sayılmaz bırak sen kendını kandırmayı kaç gunluk askerım ben 45 oaman şafak 415 dedı benım safak ılerlıyıceğine gerıledı yanı :) Siz nasıl sayıyosunuz pekı ?

Canım sen askerinin saydığı gibi say, hiç izin ya da yol izni düşme, en uzundan başlayarak say, zaten son iki ay kalınca tam şafağınız belli olur, kullanılan izinler ya da var olan yol izin hakkı da sayılır, net bir şafak oluşur ortaya, şimdiden çok düşürerek sayma, yoksa sonlara doğru moralin bozulur canım....

ayy cnmmm bnmmm çok sevindiim senin adınaa erzincana mı gittin taa :)
benimde vana gidesim var ama yemiyo işte 21 saat :'( uçakla bi ihtimal ama hayırlısı olsuuun bnde burdura gittiğimde senin hissettiklerinin aynısını hissetmiştim rabbim bütün yarenlerimize aynı duyguyu hissetmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…