Kızlarr askerlerinizin yeri belli oldumu?? benim arkadaşımın askerinin yeri belli olmuş malesef şırnağa vermişler
İnşallah sizinkiler iyi yerlere düşmüştür..
Kızlarr askerlerinizin yeri belli oldumu?? benim arkadaşımın askerinin yeri belli olmuş malesef şırnağa vermişler
İnşallah sizinkiler iyi yerlere düşmüştür..
Kızlarrrrr 5 gündür ufak çaplı bi tatilden sonra tekrar döndum aranıza ..
Ben yine bı soruyla geldım :) Ben safak sayarken soyle saymıstım sımdıye kadar hanı askerlik 457 gun ya 3 gun oradan dusuyodum 3 gunde yol ıznını eklıyodum safağım 409 ama nişanım dedıkı şafak öle sayılmaz bırak sen kendını kandırmayı kaç gunluk askerım ben 45 oaman şafak 415 dedı benım safak ılerlıyıceğine gerıledı yanı :) Siz nasıl sayıyosunuz pekı ?
ne yeri cnım bu zaten ustadalar ya
Canım 75 gün acemiliği yapanların yeri dün belli oldu genelde jandarma komando olanlar 75 gün yapıyor.
kızlaaarr nişanlım aradı ustalığı belli oldu edirneye düştüm revire dedi.nasıl bir yerdir askeri edirnede olanlar var mı :18:
hımm anladım canım unuttuk tabi onları bizimkler 30 gün yapnca hayırlısı olsn bakalım inşallh iyi rahat yerlere dşerler
kızlar internetim yoktu hiç giremedim siteye ama uzun bi aradan sonra ben de tekrar yanınızdayım :) yemin törenini bile paylaşamadım sizlerleama dün çok güzel bi haber aldım internet de açılınca soluğu sitede aldım :) dün askerimin usta birliği belli oldu biz doğu derken tekirdağ çıktı :) sizler neler yaptınız?
Canım ne güzel işte edirne istanbula çok yakın bide revirdeymişş oohh ne güzel. Allahtan doğu çıkmamış canm ona şükret.
offf ne sıkıcı bı cumartesi bu... Bu hafta carsımız da yok malesef siz neler yapıyosunuz ?
üzüldüğün şeye bak hayatım bnmkı hiçbr zmn yanımda olamadı ona bakarsan acemilikte karadenıze ustalıkta da taa 20 saat uzağa gitti hatta burada bi arkdaş vardı aynı memlekette bile değildi askeri ile dağıtım izninde bile sadece msnden görüşmüştüler ama yine de bunada sükrediyodu sen de üzülme bak doğu değil şükür deOnceden bana 3 saat uzaktaydi simdi 15 saate cikti.ama oldugu yer iyi olsun rahat etsinde hicbirsey onemli degil benim icin.ins guzel olur hersey.surgun yeri edirne vs deniyor nette biraz baktimda gerci ne oldugunuda anlamadim.oyle olunca noluyorsa.doguya cikmadigi icin her daim sukrediyorum zaten:)
üzüldüğün şeye bak hayatım bnmkı hiçbr zmn yanımda olamadı ona bakarsan acemilikte karadenıze ustalıkta da taa 20 saat uzağa gitti hatta burada bi arkdaş vardı aynı memlekette bile değildi askeri ile dağıtım izninde bile sadece msnden görüşmüştüler ama yine de bunada sükrediyodu sen de üzülme bak doğu değil şükür de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?