• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kızlarr askerlerinizin yeri belli oldumu?? benim arkadaşımın askerinin yeri belli olmuş malesef şırnağa vermişler :14:
İnşallah sizinkiler iyi yerlere düşmüştür..

Kızlarrrrr 5 gündür ufak çaplı bi tatilden sonra tekrar döndum aranıza ..

Ben yine bı soruyla geldım :) Ben safak sayarken soyle saymıstım sımdıye kadar hanı askerlik 457 gun ya 3 gun oradan dusuyodum 3 gunde yol ıznını eklıyodum safağım 409 ama nişanım dedıkı şafak öle sayılmaz bırak sen kendını kandırmayı kaç gunluk askerım ben 45 oaman şafak 415 dedı benım safak ılerlıyıceğine gerıledı yanı :) Siz nasıl sayıyosunuz pekı ?

canım benım önemlı olan sülüs tarihi bak google safak soyle yaz ilk linke gir oradaki kutucukları doldur sülüs tarihini yaz kullandığı izine de 30 yaz snra öğrenırsın böyle işte :9:

kızlaaarr nişanlım aradı ustalığı belli oldu edirneye düştüm revire dedi.nasıl bir yerdir askeri edirnede olanlar var mı :18:

kızlar internetim yoktu hiç giremedim siteye ama uzun bi aradan sonra ben de tekrar yanınızdayım :) yemin törenini bile paylaşamadım sizlerle :( ama dün çok güzel bi haber aldım internet de açılınca soluğu sitede aldım :) dün askerimin usta birliği belli oldu biz doğu derken tekirdağ çıktı :) sizler neler yaptınız?

kızlar internetim yoktu hiç giremedim siteye ama uzun bi aradan sonra ben de tekrar yanınızdayım :) yemin törenini bile paylaşamadım sizlerle :( ama dün çok güzel bi haber aldım internet de açılınca soluğu sitede aldım :) dün askerimin usta birliği belli oldu biz doğu derken tekirdağ çıktı :) sizler neler yaptınız?

Canım gozun aydın cok şanslısın bende hep tekırdağ cıksın ıstemıstım ama malesef doğu cıktı her hafta sonu gıderım dıyodum tekırdağ cıksaydı. benım kardesım tekırdağda yaptı askerlığını jandarmaydı o cok da rahattı bıtırdı gldı bır yıl once cok sukur sımdı nısanlımı beklıyorum daha safak 412 :(

Canım ne güzel işte edirne istanbula çok yakın bide revirdeymişş oohh ne güzel. Allahtan doğu çıkmamış canm ona şükret.

Onceden bana 3 saat uzaktaydi simdi 15 saate cikti.ama oldugu yer iyi olsun rahat etsinde hicbirsey onemli degil benim icin.ins guzel olur hersey.surgun yeri edirne vs deniyor nette biraz baktimda gerci ne oldugunuda anlamadim.oyle olunca noluyorsa.doguya cikmadigi icin her daim sukrediyorum zaten:)

Onceden bana 3 saat uzaktaydi simdi 15 saate cikti.ama oldugu yer iyi olsun rahat etsinde hicbirsey onemli degil benim icin.ins guzel olur hersey.surgun yeri edirne vs deniyor nette biraz baktimda gerci ne oldugunuda anlamadim.oyle olunca noluyorsa.doguya cikmadigi icin her daim sukrediyorum zaten:)
üzüldüğün şeye bak hayatım bnmkı hiçbr zmn yanımda olamadı ona bakarsan acemilikte karadenıze ustalıkta da taa 20 saat uzağa gitti hatta burada bi arkdaş vardı aynı memlekette bile değildi askeri ile dağıtım izninde bile sadece msnden görüşmüştüler ama yine de bunada sükrediyodu sen de üzülme bak doğu değil şükür de :9:

üzüldüğün şeye bak hayatım bnmkı hiçbr zmn yanımda olamadı ona bakarsan acemilikte karadenıze ustalıkta da taa 20 saat uzağa gitti hatta burada bi arkdaş vardı aynı memlekette bile değildi askeri ile dağıtım izninde bile sadece msnden görüşmüştüler ama yine de bunada sükrediyodu sen de üzülme bak doğu değil şükür de :9:

Ay ne bilim canimyaa cok alistim ben giresunluyum askerim samsunda acemilik yapti.2.5 -3 saatte yainda oluyordum.hatta suan bile onlayim denebilir otelde kaliyorum yarin yine beraberiz.3hafta sonrada dagitim izni olcak bir hafta ins gelse biran once:) cok alistim.belki ilk bastan bu kadar alismasaydim o kadar zor gelmezdi.cok ihtiyacim oldugunda atlayip yanina gelmeye alismisim biraz sanirim.gerci bu zamana kadar hic telefon sorunumuz olmadi gunde 3 saat rahat konustuk hep en azindan ins gittigi yerde boyle devam etse baska birsey istemezdim yinede dayanirdim bir sekilde bakalim:( cok zorya alisicam bi sekilde mecbur dedigin gibi neler neler var en azindan doguya dusmedi cok mutluyum o nedenle cok sukürr:)

Son düzenleme:
Back
X