• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ne durumdasiniz kizlar bakiim?

Gecen hafta cooook isim vardi, yurtdisindan misafirler etkinlikler..vs. bakamadim hic :S
cumartesi sevdicege ziyarete gittik, hic gitmesek daha iidi, gorup ordan cikaramamak zor oluyor :( ama rahati yerinde allahtan o tek teselli.. siz de ne var ne yok bakalim?

Buketcim en son yazdiklarini okudum, allah sabir versin cnm sana.. cok zor :( Maalesef bazen boyle sinaniyoruz, ama hayat devam ediyor. Atlatirsin insallah, sen guclu olacaksin baska caren yok.. zaman tek care boyle seylere :(

bilirim insan bu durumlarda kacip gitmek ister, sigincak liman ister.. o limanda cook uzaklarda su an inanki anlayabiliyorum seni :(

kızlaarrr askerimi gördm ay beni görnce şok geçirdi :) onlara ziyaretçi yasakmş eğitm için gttkleri için ama ben gttim komutanla konuştum :) dedim bnm nişanlım her aradğnda ağlıo kaçcm dio onu görmm motive etmm gerek yoksa askerliği yanck :) saolsn adam tm deedi ay çok tuhaf 0oldm yha o kıyftlerle onu görnce az önce ynndan ayrldm büssürü ağlştık :S kızmadı bile bana valla kaçcktm ii ki geldn dedi :( nolur beni burda bırkma benide götür dedi :(( kıymm bn ona yha zayflmş kapkara olmş :S kızlar allah sizlerede nasip etsn çok değişik bi duygu anlatamıorm ble :) 12 de izmre döncem bana hyrlı yolclklar :) kendinze ii bakın öpüyorum sizleri..

buketcim çok sevindim hem bak askerinde kızmamış aMa afferim sana komutandanda iyi izin almışsın vallaha :46::46:

ne durumdasiniz kizlar bakiim?

Gecen hafta cooook isim vardi, yurtdisindan misafirler etkinlikler..vs. bakamadim hic :S
cumartesi sevdicege ziyarete gittik, hic gitmesek daha iidi, gorup ordan cikaramamak zor oluyor :( ama rahati yerinde allahtan o tek teselli.. siz de ne var ne yok bakalim?

Buketcim en son yazdiklarini okudum, allah sabir versin cnm sana.. cok zor :( Maalesef bazen boyle sinaniyoruz, ama hayat devam ediyor. Atlatirsin insallah, sen guclu olacaksin baska caren yok.. zaman tek care boyle seylere :(

bilirim insan bu durumlarda kacip gitmek ister, sigincak liman ister.. o limanda cook uzaklarda su an inanki anlayabiliyorum seni :(

Ne güzel canım kafanı dağıtmışsındır biraz ve sevgilini görmüşsün iştee nee güzell.. İnşallah Allahım bizede nasip eder oraya gidip ziyaret etmeyi
:14:

Hadi kızlar 400 lerden kurtuluyorsunuz yarın, ahh bir de 300 lerden kurtulaydık ama daha çooook var.... Buna da şükür... :54:

ohhhhh sefam olsun :7: inş hpimznki su gbi akıp gitsn btsin yarabbim 400ler çk zor geçmişti 300ler dha kolay geçio tatlım bakalım bzde 200lere yaklaştk onlar nası geççk:1:

Evet canım ya gerçekten çok zor geçti. 2.5 hafta oldu gideli 1.5 ay gibi geliyor hala ya ablam bile diyor 1 ay oldu sanki diye. İnşallah bu 300'ler üzmez bizide hemencik bitiverirler bizde 200'lere geldiğimizde artık vayy bee 400'ler bitti 300'ler bittii 200'lerdeyizz artık die seviniriz :9:

Son düzenleme:
Evet canım ya gerçekten çok zor geçti. 2.5 hafta oldu gideli 1.5 ay gibi geliyor hala ya ablam bile diyor 1 ay oldu sanki diye. İnşallah bu 300'ler üzmez bizide hemencik bitiverirler bizde 200'lere geldiğimizde artık vayy bee 400'ler bitti 300'ler bittii 200'lerdeyizz artık die seviniriz :9:

Canım aynen öyle oluyor, her bir katsayıdan kurtulunca seviniyor,,,
10'un katlarından kurtulunca bile insan bi seviniyorki sormaaa :52:

ben mesela bu gece 30'dan kurtulup 129 Diyeceğimm :116:

mutluyum, mutlusun, mutluyuzzz

:119:

Canım aynen öyle oluyor, her bir katsayıdan kurtulunca seviniyor,,,
10'un katlarından kurtulunca bile insan bi seviniyorki sormaaa :52:

ben mesela bu gece 30'dan kurtulup 129 Diyeceğimm :116:

mutluyum, mutlusun, mutluyuzzz

:119:

Ayh maşşallah canım yaa.. Valla böyle sizi görünce bizim yeni başladığımızı bir kez daha anlıyorum canım yaa Allah hepimize sabır versin gerçekten 460'lardan 130'lara gelmek hiç kolay değil. Bir de beklediğin Can'ın Kan'ın Herşeyin olunca daha bir zorlu geçyior off off..:31:

Ayh maşşallah canım yaa.. Valla böyle sizi görünce bizim yeni başladığımızı bir kez daha anlıyorum canım yaa Allah hepimize sabır versin gerçekten 460'lardan 130'lara gelmek hiç kolay değil. Bir de beklediğin Can'ın Kan'ın Herşeyin olunca daha bir zorlu geçyior off off..:31:

evet bende sizleri görünce bittiğini idrak edebiliyor, ve artık tam bitireceğimize inanıyorum,
sizin alt devrelerin yarenleri geldikçe sizde hissedeceksiniz bunu..

çok zor bi dönem ama sabredince inanki geçiyor..
Ben şuan kendimi hala 300'lerde gibi hissediyorum bitmeyecek gibi geliyor..
ama Gerçekten Şafağım bugün tam :130..
Çok Şükür Rabbime..

Sizde bi bakmışsınız 200'lerdesiniz..
sonrada bi bakmışsınız plaka saymayı bekliyosunuz :116:

Back
X