Urfa-siverekte canım. evet ilk gittiğinde hergün arıyordu 2 kere aradığı bile oluyordu ama geçen kandilden sonra böyle 2 3 gün sonra aramaya başladı. yeni komutan gelicekmiş ona hazırlanıyorlarmış falanda orda hep dursa bu kadar merak etmemde geçen cuma d.bakıra gitmiş komutanlarla c.tesi söyledi işte bide akşam ararım dedikten sonra bu zamana kadar aramayınca merak ediyro insan
Urfa-siverekte canım. evet ilk gittiğinde hergün arıyordu 2 kere aradığı bile oluyordu ama geçen kandilden sonra böyle 2 3 gün sonra aramaya başladı. yeni komutan gelicekmiş ona hazırlanıyorlarmış falanda orda hep dursa bu kadar merak etmemde geçen cuma d.bakıra gitmiş komutanlarla c.tesi söyledi işte bide akşam ararım dedikten sonra bu zamana kadar aramayınca merak ediyro insan
burdayım aşkem sen nerelerdesn yaww özlettn valahi ya .s92/2 yARenleriii ben gldmm :)) ee hani kimse yok bu topikte bi günde biri olsun be kardeşim nerelerdesinz bea :)) nesliiii nerdesn kuzum en azndan sen mutlaka olurdn sende yoksun( :))
burdayım aşkem sen nerelerdesn yaww özlettn valahi ya .s
ayyy bebğimm bnm yhaa özlmş :):) bnde özledm :)) izmirden kaçtım afyona :) abmn ynna GELDM orda kalcm2 gün 2 gün net bana ait :)) sen napan bakem askern napıo ?
ohh ne iyi olmuş bebeğim sevndm hem kafan dağılmış olr yaşananlrdan snra biraz iyi gelr hava değişimi iyiyim bende napalım safak eksiltiyoruz işte kızlarla askeri hiç sorma canımı sıktı aksam üzeri facesine grmiş bna hber ble wermedi bende rastgele açtm baktım açık ndn haber vermedin dedim knuşmuş olurduk hem hmen iki 2 dk baktım flan diyo ne halın varsa gör dedim bende çıktım sinirlerimi bozdu yine .s senınkı nler yapıyo
eşşek enişte ah ahbnmkide napsn bizim bşmza gelenleri öğrendi garibim bna agüç vercm die mafoldu :S hergn 5 6 kez arıo yarm saatten fzla konuşuoz hep dün erzuruma gönderdler şöför eğitimi alck 15 gün orda ynma gel diip duruo bnde gitmk istyrm ewden n kdr uzak durursam o kdr ii halim perişan :S onuda görmş olurum onnda morali yerne gelr birz bni görnce rhtlr ama bi yandanda gtmk istemiom hortlak gibi oldm üzüntüden sıkıntdan vucudmda morluklar oluştu zayfldm bide görse dahada üzülck :S 2 arada bi derde kaldm yane :) bugn tel bulmş biyerden 10 dkklığına msj attı güsel güsel şeler yazdı mutlu etti beni gtti :) doru kişiyi sewiorm galiba :) 14 ay sonra nişan değil nikh ypcm sana dedi kurtrcm seni o hyttn dedi bu durumn tek ii yanı bu galiba :)
hayırlısı be bebeğim napcan gitsen olmuo kalsan özledin görmek istiyon kararsızlık cidden zor ya
ya canım hala aramadı mı askerin bak kızma kırılma ama bence sen ara olmaz çnkü böyle mtlaka bi sebebi vardır aranzda bi tatsızlık olmşmuydu .s
İboebru canım merak ediyorum aradı mı askerin? Nasılsın canım?
mrk etmzmi insn hç insn çıldırck gbi oluo mesela bn bugn dha doru düzgn konuşamadm şmdi resmen boğazıma bşi oturmş gbiyim allah yar we yardımcınz olsun tatlım inş sağ salim gdip gelckler
Canlarım sorduğunuz için çok teşekkür ederim. haber aldım çok şükür dün öğlen annesini aradım bababsı gitmiş yanına iyiymiş çok şükür sonra akşama doğru msj attı babasından tlfn almış artık müsait olduğumda msj atarım dedim öyle konuştuk neden aramadın falan dedimde çok yoruluyorm hemen uyuyorum bide gece kalkıp nöbet falan tutuyormuş öyle işte canlarım. çok şükür iyi olduğunu duydum içim rahatladı.. Allahım kimseyi habersiz bırakmasın.. tekrardan teşekkür ederim sorduğunuz için..
ne demek efendmnese hbr almşsn ya bzde rhtladk brz en kötüsüde bu ztn hbr alamamk konuşamamk
Canlarım sorduğunuz için çok teşekkür ederim. haber aldım çok şükür dün öğlen annesini aradım bababsı gitmiş yanına iyiymiş çok şükür sonra akşama doğru msj attı babasından tlfn almış artık müsait olduğumda msj atarım dedim öyle konuştuk neden aramadın falan dedimde çok yoruluyorm hemen uyuyorum bide gece kalkıp nöbet falan tutuyormuş öyle işte canlarım. çok şükür iyi olduğunu duydum içim rahatladı.. Allahım kimseyi habersiz bırakmasın.. tekrardan teşekkür ederim sorduğunuz için..
aynen bebğim napcm blmiorm :S sennki nslmş rhtmymş yeri fln
olur mu oyle sey bebeğim tabiki soracağız çok sevindik aramasına iyi hadi sevnmışsındır sende
rahatmış hayatım hani kayseri kaydırma birlik sınıra gnderiyo die flan üzülüyodum ya benımkı meslek olarak gidiyomuş meğersem hemde tugaya değil kuaför olduğu için erciyes eğitim merkezi ordu evinde otlde kamuflaj ble giymıyo takım elbse giyiyo koca gün yatıyo 2-3 tane komutan karısı geliyomuş saçlarını boyatmaya bizimkıne de zor geliyomuş o boya size gtmez diyo başından atıyomuşenışte de iyi dimi
Aynen canım çok sevindim bide telefonda soktu ya içeri artık mesaj atar konuşuruz. artık deymeyin keyfime
Ayh kız ne güldüm yaa o boya size gitmezmi diyormuş ayy valla bir alem bunların hepsi
ohhh ne iyi vallahi liseli aşıklar sizi artık :)
sorma canım ya başımız dertte bunlarla hepsi ayrı bi kırık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?