• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Canlarım sorduğunuz için çok teşekkür ederim. haber aldım çok şükür dün öğlen annesini aradım bababsı gitmiş yanına iyiymiş çok şükür sonra akşama doğru msj attı babasından tlfn almış artık müsait olduğumda msj atarım dedim öyle konuştuk neden aramadın falan dedimde çok yoruluyorm hemen uyuyorum bide gece kalkıp nöbet falan tutuyormuş öyle işte canlarım. çok şükür iyi olduğunu duydum içim rahatladı.. Allahım kimseyi habersiz bırakmasın.. tekrardan teşekkür ederim sorduğunuz için.. :16:

Nöbet olduğu zaman öyle oluyor canım yaa çok yoruluyorlar gerçekten, benim eşim o günlerde arasa bile ancak 1-2 dk. konuşuyor kapatıyor, bir sesini duyayım istedim diyor, yatıp 2 saat sonra kalkıyor nöbet tutmaya... Nöbetten sonra da yatamıyorlar maalesef... zor onlar için yani... İyi olmasına sevindim senin adına....:34:

Nöbet olduğu zaman öyle oluyor canım yaa çok yoruluyorlar gerçekten, benim eşim o günlerde arasa bile ancak 1-2 dk. konuşuyor kapatıyor, bir sesini duyayım istedim diyor, yatıp 2 saat sonra kalkıyor nöbet tutmaya... Nöbetten sonra da yatamıyorlar maalesef... zor onlar için yani... İyi olmasına sevindim senin adına....:34:

Saol canım benim. öyle valla dün nöbetteydi mesajlaşıyorduk çok fena gözlerim kapanıyor çok yorgunum zor duruyorum falan dedi ya kıyamam çok üzüldüm yaa :14:

Saol canım benim. öyle valla dün nöbetteydi mesajlaşıyorduk çok fena gözlerim kapanıyor çok yorgunum zor duruyorum falan dedi ya kıyamam çok üzüldüm yaa :14:

Öyle canım yaa ben de ne zaman konuşsam sesi yorgun ve uykusuz geliyor.... Üzülüyorum ama buradan yapacak bir şey yok, ancak moral veriyorsun tabii ne kadar etkili olur bilmem... Hatta bazen diyorum ki, teskereyi alınca seni bir ay uyandırmıcam, olur diyor :9:

Öyle canım yaa ben de ne zaman konuşsam sesi yorgun ve uykusuz geliyor.... Üzülüyorum ama buradan yapacak bir şey yok, ancak moral veriyorsun tabii ne kadar etkili olur bilmem... Hatta bazen diyorum ki, teskereyi alınca seni bir ay uyandırmıcam, olur diyor :9:

:9::9: yazık kıyamam yaa.. Valla benimkide hayatta hayır demez acemilikte nöbet falan yoktu uyuyolardı 11 12 gibi sabah 5 de kalkıyorlardır uykularını alıyolardı hiç değilse hatta dağıtıma geldiğinde hep erkenden kalkmak zorunda kaldı benimle buluşmak için şimdi diyorum keşke uyusaymış diye.. :14: dün diyorumki gel sen biraz uyu ben nöbet tutiyim senin yerine diyorum :9::9:

rahatmış hayatım hani kayseri kaydırma birlik sınıra gnderiyo die flan üzülüyodum ya benımkı meslek olarak gidiyomuş meğersem hemde tugaya değil kuaför olduğu için erciyes eğitim merkezi ordu evinde otlde kamuflaj ble giymıyo takım elbse giyiyo koca gün yatıyo 2-3 tane komutan karısı geliyomuş saçlarını boyatmaya bizimkıne de zor geliyomuş o boya size gtmez diyo başından atıyomuş :D :D :D :D enışte de iyi dimi

enişten baya ii valla askerlk değil tatl yapıo paso yatıo bitek nöbet sıkıntısı yaşıo ordu ewnde tutuomş nöbeti önünde çarşı oluncA TABİ bzmki yediremio kendne dio sewgliler geçio önmden silahı çekip vurasım gelio :) her nöbetten snra mutlaka arayp özldm die bi tur ağlıo :) ben avutuom 2 saat snra yine aynı durum :) büyücek inş. bakalım :) dün gece rüyasnda görmş 1 de kalktı aradı kıymam dio sen bnden bişey saklıon sen yne mutszsn fln dedi içine doğuo herlde :) saat 2 de uçağım kalkck ynna gidcem süpriz yapacam :) oralarıda bilmiom kayblmm inş. :)

enişten baya ii valla askerlk değil tatl yapıo paso yatıo bitek nöbet sıkıntısı yaşıo ordu ewnde tutuomş nöbeti önünde çarşı oluncA TABİ bzmki yediremio kendne dio sewgliler geçio önmden silahı çekip vurasım gelio :) her nöbetten snra mutlaka arayp özldm die bi tur ağlıo :) ben avutuom 2 saat snra yine aynı durum :) büyücek inş. bakalım :) dün gece rüyasnda görmş 1 de kalktı aradı kıymam dio sen bnden bişey saklıon sen yne mutszsn fln dedi içine doğuo herlde :) saat 2 de uçağım kalkck ynna gidcem süpriz yapacam :) oralarıda bilmiom kayblmm inş. :)

aaaa gidiyoyn mu haaytım çokkkkkk sevındım ya kıyamam çok özledin dimi offf keske bende gidebilsem selamlarımızı ilet hadi hasret gider annenler nasıl izin verdi kız yemın törenıne izin vermediler ya erzncana nasıl gtcn ne zmn dönüyon hadi hayırlı yolculuklar bakalım öptüm :)

ay ne güzel bi süpriz olacak :29::29:buketçim nerdeydi senin askerin nereye gideceksin

ewdki sorunlar saolsn :) erzncanda arkdşm var bnm ykn akraba onun ynna gtcm dedm afyndan ztn erzncanda değil bnmki erzrma gönderdler 15 gnlüğüne bn erzncana tcm ordan arkdşm alck bni bnde trenle erzrma gtcm :) yrnda 12 de döncem izmire :) anneme bile sölemdm gtcm die:) sewglicağızımnda heberi yok :) nsl bulcam bilmiom :) ben kafaya koydummu yaparm boğa burcunn en has özelliğini taşıyrm :)

ewdki sorunlar saolsn :) erzncanda arkdşm var bnm ykn akraba onun ynna gtcm dedm afyndan ztn erzncanda değil bnmki erzrma gönderdler 15 gnlüğüne bn erzncana tcm ordan arkdşm alck bni bnde trenle erzrma gtcm :) yrnda 12 de döncem izmire :) anneme bile sölemdm gtcm die:) sewglicağızımnda heberi yok :) nsl bulcam bilmiom :) ben kafaya koydummu yaparm boğa burcunn en has özelliğini taşıyrm :)

ayyy kıyamam çok güzel süpriz ya inşallh nöbette falan olur lap diye önüne çıkarsın ayy tövbe yarabbim çocuğun dili tutulcak heycandan ayyy ne diom ben yaa sevınçten bna noluyosa sankı ben gidiyom :D:D:D

hayırlı yolculuklar tatlım sana herşey gönlünce olsun inşallah askerinle iyi saniyeleri bile değerlendir(:

anladım canım inşallah herşey güzel olur gelincede bizi durumlardan haberdar edersin artık (:

heh akşm yazarm olan biteni :) inş. beni orda silahını çekip vurmaz :)) izmrden afyona tek geldm die kıymti kopardı bni karşısında görnce beni hayttan koparacak :)) aman banane onun için gidiom ağlayıp durmasaydı oda özldm die :))

heh akşm yazarm olan biteni :) inş. beni orda silahını çekip vurmaz :)) izmrden afyona tek geldm die kıymti kopardı bni karşısında görnce beni hayttan koparacak :)) aman banane onun için gidiom ağlayıp durmasaydı oda özldm die :))

daha o sıkıntıda var yani canım öylemi allaaahhh çok heycanlı olacak gibi görünüyor senin bu gidişin :18::18: amma ilk gördüğünde kızmazda sonra şoku atlatıp kendine gelince kızabilir ya ((: bide sevgilimisin sen yoksa nişanlı falan mı yada evli ((:

ayyy kıyamam çok güzel süpriz ya inşallh nöbette falan olur lap diye önüne çıkarsın ayy tövbe yarabbim çocuğun dili tutulcak heycandan ayyy ne diom ben yaa sevınçten bna noluyosa sankı ben gidiyom :D:D:D

kuzum nöbette olursa nöbeti bırkr o zmn da komutanlarıda beni kapnn önüne brakır :) ztn eğtm için gittiği için orda nöbet tutmuomş :) ay bnm kalbm duracak 15 dk snra uçağa binecem ilk defa biniom bide korkudan heycndan kalpten gtcm :)

daha o sıkıntıda var yani canım öylemi allaaahhh çok heycanlı olacak gibi görünüyor senin bu gidişin :18::18: amma ilk gördüğünde kızmazda sonra şoku atlatıp kendine gelince kızabilir ya ((: bide sevgilimisin sen yoksa nişanlı falan mı yada evli ((:

valla bizimki tuhaf bebğim 3 buçuk senedr çıkıorz herkes bilio babada bilioda salak yapıo blmio ayağına yatıo kndi aramzda söz taktık gelnce istemeye gelckler yani şuan sadece sözde sözlüyüz :):)

fotodaki sizmsnz cnm kapalımsn sen ay çok tatlı bi foto :) siz söz nişn sewgli ?

Ayy canım ne güzell yaa hayırlı yolculuklarr valla çok özendim bende gitmek istiyorum yaa :14:

Back
X