91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

kızlarrr uzun dönem yeri belli oldu malatya doğu ama yinede şükür sınır falan deil

Aayy çok sevindim, aynen dediğin gibi. Malatya iyidir, çok şükür canım yaa.
Hadi bakalım hayırlısıyla buda bitecek.

Bizimde dağıtım yerleri pazartesi açıklanırmış belki... çok heyecanlıyımmmm..

şafak 389 kızlar ben sizden güççücük bi adım öndeyim yine de çok var çok hepimiz askerlerimize sağ salim kavuşalım bu arada bu topik baya bi tenha korkmaya başladım :18:

Ahh ahh bugün çarşıya çıktı, gördüm o nur yüzünü çok tatlıydı yaaa...

Amanın dağıtım 2 kasım'a çekilmiş... 2 gün daha önce gelecek, çok sevindimmm...

arkadaşlar benimde askerim 4 kasımda dağıtıma çıkacaktı ama bana bişey demedi her yerde mi aynı 2 kasıma alındı anlamadım daha az önce konuştuk olsa söylerdi bana kafam karıştı:44:

arkadaşlar benimde askerim 4 kasımda dağıtıma çıkacaktı ama bana bişey demedi her yerde mi aynı 2 kasıma alındı anlamadım daha az önce konuştuk olsa söylerdi bana kafam karıştı:44:

Bilmiyorum ki cnm onu sormadım. umarım her yerde öyle olmuştur seninki de sana süpriz yapar

evet cnmm bnde dün öğrendim havalara uçtumm çnkü biletimi yer olmadığı için 2 sine almıştım 2 gün beklicektim

Canım sorma :) Çok mutluyuz. Bide yerlerimiz belli olsa...
sen nerden nereye gidicen canım?

Canım daha tam belli olmamıştır. Yada dediğiniz gibi süpriz yapar :) İnşallahta süpriz yapar süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…