ya kızlar benim 408 safak nasıl oluyor yanlış mı sayıyorum ki
Tatlım ne zaman başladı seninkinin askerliği?
Sülüs aldığı günden beri mi sayıyosun cnm sende biz öyle yapıyoruz ondan mı ki acaba.
şafağımı da belirteyim 404
10 eylülde gitti sinüsünde 8 eylül geçiordu :S
ben bir yanlışlık yapıyorum galiba sizinkiler ne zmn gitti ki
Eğer 8 yazıyoduysa şafağın 406 canım.
Benimki 8 eylülde teslim oldu ama silüste 5 eylül yazıyodu. benim şafağım 403.
anladım canım ben iki gün eksik sayıyorum demekki iki gün bile benim için çok önemli yaaa
Ne güzel oldu 2 gün de çıktı aradan :)
evet ya :) çok özlüyorum ya kızlar siz alışabildiniz mi
Özlersin tabi ki..Şahsen ben alışamadım alışacagımı da sanmıyorum sadece mehtap düşüncesiyle oyalıyorum kendimi sonra yine bunalıma giricem bunu biliyorum
Esraa sen de mi burdaydın :)
Evet bnm de sülüsü 6 eylül dü.
evet ya :) çok özlüyorum ya kızlar siz alışabildiniz mi
Burdayım canım benim :) naber?
İyiyim cnmm şimdi konuştuk yine mutlu oldummsenden naber alıştın mı ev kızı moduna :)
Burdayım canım benim :) naber?
İyiyim cnmm şimdi konuştuk yine mutlu oldummsenden naber alıştın mı ev kızı moduna :)
Sorma canım, sabahtan akşama kadar kadın programlarını izliyorum. ben sanki ev kızı olmak için yaratılmışım
Yakında altın gününe başlayacağım
Sevdiiceğimde oh oh iyi otur diyo dalga geçiyo
Sorma canım, sabahtan akşama kadar kadın programlarını izliyorum. ben sanki ev kızı olmak için yaratılmışım
Yakında altın gününe başlayacağım
Sevdiiceğimde oh oh iyi otur diyo dalga geçiyo
bak yaaama onları orda çok yoruyolar ya ondandır bende dizilere sardım hiç bu kadar dizi izleyicisi olmamıştım valla
bak yaaama onları orda çok yoruyolar ya ondandır bende dizilere sardım hiç bu kadar dizi izleyicisi olmamıştım valla
Sorma tatlım bende aynen :) Bide sevdiceğime bahsediyorum dizilerden. diyorumki "aşkım kerim hapisten çıktı biliyomusun fatmagülüne kavuştu"
"aaa ciddimisin aşkım" diyo, "bende en çok bunu merak ediyodum acaba kerim hapisten çıktımı diyodum" diyo.kurban olurum ona yaa hep dalga geçiyo hep
Bide şu dağıtımları açıklansaydı
Buarada sen çalışıyomusun canım?
Sorma tatlım bende aynen :) Bide sevdiceğime bahsediyorum dizilerden. diyorumki "aşkım kerim hapisten çıktı biliyomusun fatmagülüne kavuştu"
"aaa ciddimisin aşkım" diyo, "bende en çok bunu merak ediyodum acaba kerim hapisten çıktımı diyodum" diyo.kurban olurum ona yaa hep dalga geçiyo hep
Buarada sen çalışıyomusun canım?[/QUOT
Dizileri anlatacak kadar konuşabilsek bizde yaa Kuzey i anlatırım ona sana benziyo diye hele psikopatlığı ve bazı krolukları diye dalga geçmek istiyorum onlaben de evdeyim cnm kpss derdi var malum atanamıyoruz Mehtapdan sonra oturup ders çalışcam belki öyle zaman geçer. Dağıtım da pazartesi belli olurmuş galiba
Buarada sen çalışıyomusun canım?[/QUOT
Dizileri anlatacak kadar konuşabilsek bizde yaa Kuzey i anlatırım ona sana benziyo diye hele psikopatlığı ve bazı krolukları diye dalga geçmek istiyorum onlaben de evdeyim cnm kpss derdi var malum atanamıyoruz Mehtapdan sonra oturup ders çalışcam belki öyle zaman geçer. Dağıtım da pazartesi belli olurmuş galiba
Allah kolaylık versin canım..
Dağıtıma gelsin sen bol bol anlat kuzeyi :) evet yaa pazartesi belli olurmuş. olsun artık ama yaaani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?