91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Evt cnm ya o intikaller beni çok sinir ediyoo bnde yeni kapadım teli sadece konuşabildik sen ne güzel görmüşsün yaa bizde öyle planlamıştık ama bi saatmış izini alacaklarını yetiştiremez diye vazgeçtik çok istiyoduk görmek ama olmadı Seninki normal tüfek mi makinalı mı bnm makinalı yaa şimdi de ona taktım ya her şey deert oluyo bize :S

Nyse ama inş bnde haftaya görürüm napim

Canım Kırkağaç çarşı günü inanılmaz kalabalık oluyor. ben ordaydım ya geçen hafta gördüm, okadar çok asker varki yolda yürünmüyor inanki. Eğer şuanda kırkağaçtaysa çok zor nete girer zaten orda çok internet kafe göremedim. okadar askerden bizimkilere sıra gelmezki nete girsinler.
Benimki 2-3 arkadaşıyla birlikte somaya gitmiş. somada kalmıştık bizde geçen gittiğimizde orası kırkağaçtan daha büyük bir çarşı askerler orayada gidebiliyo. orda internet kafe daha çok...yoldan arabasıyla geçen bi adama sormuşlar somaya nasıl gideriz diye adam demişki gelin ben bırakırım sizi :) sağolsun... gitmişler. hemen nete girdi. 1 saat kaldı çıktı. şimdi kırkağaçtadır. yarım saate teslim olcaklar.

Kulübedenmi aradı seni.

Benimki 60 mm havan silahını kullanıyo canım benim. makinalı tüfek değil ama ben tekrar sorarım bu akşam aradığında.
Sııkma canını nolur, iyi düşünelimki iyi olsun. Dua edelim tatlım.

mrb kızlar...
ustalığımız geliboluda çookkkk şükür Rab'bime..
eda ayrıldığını yazmış sevgilisinden nooldu acaba :26:
şafak 41616 gün sonra 300 den geriye sayacaz

mrb kızlar...

Ayy nekadar güzel.. Darısı bizim başımıza.
Hadi bakalım, allah kavuştursun canım.

evet cnm başka yapacak bişeyimiz yok. askeriyeden arkadaşlarından birinin orda bi arkadaşı varmış girerken teli ona bırakmış çıkınca gidip almışlar onun telinden aradı ,ordan zaten oraya gidene kadar geçmiş 15dk.
Soma da arkadaşım var bnm de üniv.den anlata anlata biteremezdi orayı:) iyi olmuş cnm ya halk askerlere daha duyarlı tabi Allah razı olsun yardımcı olanlardan :) bende söyliyeyim haftaya çıkarsa oda gider oraya görüşürüz ya da bayrama saklarız daha heycanlı olur :)

mrb kızlar...

Bnce de darısı başımızaa ama çok zor biliyorum bunu

Aminn. Timde olduğu için zor yani Doğu ya kendimi hazırladım şimdiden Allah hayırlısıyla yapıp dönmesini nasip etsin de biz sabrederiz..

hımmm daha yolun başındayız neyin ne olduğunu bilmiyoruz ondan anlamadım neden zor olduğunu...
inşallah rahat bişekilde bitirirler 15 ayı ve dönerler.

23 oldumm sen:) öğrenciymişssin dedim Katü de heralde aslen trabzonlu değildir

En iyisi ya evden uzak olmayı herkes kaldıramıyo bnde bursa da okudum hem güzeldi hem zordu :)

ahhh ah ne güzel dedin :)
şu askerlik yedi beni 1 ayda
ama yine de uzaklaşılmıyor bedenler ayrı olsa da..

Öyle valla hatta daha da yakınlaşılıyo böyle giderse 14 ay sonra leylayla mecnun hiç kalır yanımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…