• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Oh oh maşallahhh.. hadi bakalım canım :1:

[/QUO

Ya yaa o yolu bu kadar gözümde küçülttüğüm hiç olmamıştı :9: Bu arada son intikalden sonra belli oluyomuş galiba cnm dağıtım hiç heycanlı değilim komando olduğu için :30: İnşallah rahat ve güvenli bi yere göndeririler.

Dimi canım sevdiceğin için gidiyosun hiç gözünde küçülürmü. bende gidicem kırkağaça, aşkımı almaya. vallaha 1 saatlik yolmuş gibi geliyo. öyle uçarcasına gidicem :D
Ayyynen öyle dua et tatlım bende kendi askerim için senin askerin için kısacası hepsi için öyle dua ediyorum. allahım rahat bir yere düşürsün iyi insanlarla karşılaştırsın...
son intikale perşembe çıkıyolar :( keşke yarın açıklansa yaa :(

Askerim 2sinde dağıtıma geliyo
Ustalıga gebzeye gonderiyorummmmmm

Aaaayyy sendeki şans bende olsaydııı be canımmm :) gebze dediğin neki, şurası... benim sevdiceğim gebzeye düşseeee keşkeee, ozaman benim keyfime değmeyinnn... benimkide 2'sinde geliyo tatlım. allahım iyi biryere düşürsün benimkinideee :((

RABBİM hepimizi tez zamanda sağlıcakla kavştrsn kızlar bizde 90/3... TÜM ASKERLERİMİZE hayırlı teskereler atarsa 44 başkada yok darısı hepinizin başına :72::72:

4 üne bilet aldık saat 4 e :1: hayırlısıyla izmirden eskişehire qelicek askerim :72: tabi sonrada malatya yolcusu kalmasın :10:

Dimi canım sevdiceğin için gidiyosun hiç gözünde küçülürmü. bende gidicem kırkağaça, aşkımı almaya. vallaha 1 saatlik yolmuş gibi geliyo. öyle uçarcasına gidicem :D

Bnm de fırsatım olsa bn de uçardım vallaa ama şimdi abileri uçucak :) Yaklaştı mehtabımız cnm yaa müthiş heycanlıyımm :16:

RABBİM hepimizi tez zamanda sağlıcakla kavştrsn kızlar bizde 90/3... TÜM ASKERLERİMİZE hayırlı teskereler atarsa 44 başkada yok darısı hepinizin başına :72::72:

Ahh ah o günler bana hayal gibi geliyooo pff geçse şu günler bn de desem 44 diyee :25: Ama bize bu günlerin geçtiğinin kanıtısın :) Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin, ve hepimizinn :)

Back