91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

flzkdr

f&k ♥♥
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
136
0
46
İstanbul
tertiplerr şafak çokkk mu karanlık ne

sadece 4 gün kaldı canımdan cok sevdigimin gitmesine

offfff offfffffffff

şimdiden herkesin sevdiceğineee hayırlı tezkerelerrrrrr

Şimdiden Hayırlı teskereler kızlar...
Sizlerin de topic açıldı demek ki. Zor bir süreç bekliyor daha görünce içim cızz etti aynen 91/2 yi görüp geldiğim günü hatırladım.
Umarım hepinizin hakkında en hayırlısı olur. Bir şekilde geçiyor günler öyle veya böyle.
Bakalım aranızda havacı askeri olan var mı Kütahya'ya uğurlayan...:98:

canımm cokk sağoll

birilerinin bize acil umut asılaması lazım yoksa ben sahsen sıyırmak üzere gibiyim

nası bi sıkıntı nası bi stresmiş bu yaww :18:

canımm cokk sağoll

birilerinin bize acil umut asılaması lazım yoksa ben sahsen sıyırmak üzere gibiyim

nası bi sıkıntı nası bi stresmiş bu yaww :18:

Ah canım benim..
Sadece bir şekilde geçiyor günler diyebilirim sana ve buna inan.
Nasıl geçtiğine hiç girmeyelim o umut aşısını kendime dahi yapamadığım oluyor.
Burada güzel arkadaşlar edineceksiniz herkes bir yollasın askerini yeni arkadaşlar da gelir..Hep birlikte bazen gülerek bazen ağlayarak geçiyor günler. Bizimde topic 91/2 istediğinde bizim oraya da gelebilirsin.
Yapılması gereken bir şey buna koşulla kendini ve biteceğine. Yoksa söylenen şeylere pek inancı kalmayabiliyor insanın.Nereye gidecek askerin?

sivasa gidicek

Hmm...
Hayırlısı olsun diyelim gidip görmeden birşey denmiyor.

inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..

simdi de daha gitmeden usta birliği neresi olucak sıkıntısı bastı bile

bu belirsizlikler delirtio beniiiii :95:

inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..

simdi de daha gitmeden usta birliği neresi olucak sıkıntısı bastı bile

bu belirsizlikler delirtio beniiiii :95:

ah canım
Sen mi adamına çattın ben mi tam yerine denk geldim anlamadım şimdi...
Son cümlen varya...
Sana şöyle özetleyim ben;
91-2 gönderdim sevgilimi askere 91-3 ler gidiyor ve biz usta birliğine 91-3 lerin yemin töreninde dağıtılacağız..
Belirsizlik süresini var sen hesapla ve sıkıntı strese böl.Ben hiç girmeyim o işe şimdi

amanınnnn ben sözümü geri aldım

gerçi bizim ne olcağımız sanki cok belli de

Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sabrın en büyüğünü versin :26:

amanınnnn ben sözümü geri aldım

gerçi bizim ne olcağımız sanki cok belli de

Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sabrın en büyüğünü versin :26:

Yaa bence de
Evet sabır önemli hem bekleyene hem oradakine.
Amin canım.
Ben şimdi çıkıyorum İyi geceler..

Merhaba arkadşaım..
Topiğiniz hayırlı olsun.. 91/2'yi açtığım gün geldi aklıma..
Zaman geçiyor sanırım artık.
Hayırlısıyla gidip gelir inşallah. Burada kafa dağıtabilirsiniz.
Asıl umut aşısını bizim topiğe baştan sona bi göz at o zaman göreceksin..
459 dediğim günü hatırlıyorum :)) 100 günü devirdik şükür..
:80:​

İnanamıyorum 91/3 topiği açıldı bizler 2. tertip olarak geldik ve hasretin kucağına yeni düşen arkadaşlarımıza teselli verecek konuma geldik..
Çok değişik geliyor yahu,,

Kiminiz 460 ı bozmadınız bile, bize söylenenleri aslında gerçek olanları söylemek gerekir size, geçiyor gerçekten bir şekilde geçiyor..Ve çok çok iyi biliyorum ki söylenenler size masal hayal gibi geliyor..Şafak 459 dediğim günü hatırladım da asla buralara gelemeyecekmişim gibi gelmişti...Ama şimdi 351 :93:
Yaşamayan bilemez derler bunu sizde ilerleyen zamanlar da anlayacaksınız..Ve sonrakilere siz teselli vereceksiniz..O "sonrakileri"görmek size çok iyi gelecek..
Ağlamak gülmek karmakarısık duygularla geçiyor..İsyan ettiğin bile oluyor..Sayıp akıtıyorsun içindeki özlemi hasreti..
Bizde çok eski olamadık buralarda, idare etmeye çalışıyoruz...
Fazla söze de gerek yok aslında Allah hepimizin yardımcısı olsun..Askerleriniz Allah'a emanet olsun..

Hayırlı Teskereler

hayırlısı olsun sağsalim gidip gelsinler, gittikleri yerlerde iyi insanlarla karşılaştırsın allahım..
bu topicle geçmiyo gibi gelen zamanın aslında geçtiğini anladım
gittiği gün dün gibi aklımda :97:
Allah hepimizin yardımcısı olsun

vay beeeee 91/2 topicinden sonra 91/3 topicinide gördüm..sanırım gerçekten zaman geçiormuş şafaklar atıormuşşş..adım adım yiyoruz işte askerliği..460tan nerelere geldik..

91/3 yarenleri başta acıtsada zamanla alışacaksınız..sizde bkmışsınız 91/4 topici açılmış o zmn zaman geçiomuş diceksiniz..biliorum şimdi bu acıya nası dayanırız diorsunuz ama bunlarda geçicek buna inanın..burda bol zaman geçirin acınız biraz olsun hafifler..

Allah hepimizi askerlerimize kavuştursun..

Topiğiniz hayırlı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun askerlerinize...
eskiler zaten herşeyi yazmışlar, bana yazacak pek bişey kalmamış..
Ben 400lerde buldum bu siteyi, keşke daha önce bulsaydım. Sen çok şanslısın ki daha askerini göndermeden bulmuşsun...
ilk günlerin zorluğunu anlatamam çünkü tarifi yok o acının..
ama önce 300lere düşmek sonra da 200leri yarılamak acılarımı hafifletti...
Zamanla alışılıyor ve bi süre sonra duran o zaman akmaya başlıo emin ol.
Bu arada arkadaşımın kardeşi 91/1 olarak sivasa gitmişti. Çok rahat bi askerlik geçirdi 2 buçuk ay.
Oradan ustabirliği mardin çıktı. Ama sivastakinden çok daha rahat şuan orada...
Hayırlı teskereler olsun inşallah canım

Askerim, canımdan öte sevdiğim nişanlım bugun teslim oldu... 91/3... Manisa Kırkağaç...
Şafak okadar karanlıkki, söylemeye dilim varmıyor.

Onsuz çok üşüyorum çok... Çok yalnızım.
Neyapacağımı şaşırdım.

Allah aşkıma ve tüm askerlerimize güç kuvvet, bana ve tüm asker yakınlarınada sabır versin.

91\3 leride gördük zaman zorluda olsa ilerliyormuş. ilk buraya geldigimde 91\2 leri gördüm ve atladım.
Hmm şimdi ne desem ki sizlere kızlar. yaşamayan anlamıyor gerçekten. sabıra çok ihtiyacımız var. hele ki ilk günler çok daha fazla ihtiyaç olacak.
Allah hepsine hayırlı teskereler versin. yapacak en güzel şey dua etmek. ve sabır istemek. askerlerimze moral vermek.
Topiginiz hayırlı olsun...

ezgi, özge ve yaseminn gördünüzmü 91\3 topigi açılmıs sanırım eskiyoruz ne güzel bi duyguymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…