evet cnm başka yapacak bişeyimiz yok. askeriyeden arkadaşlarından birinin orda bi arkadaşı varmış girerken teli ona bırakmış çıkınca gidip almışlar onun telinden aradı ,ordan zaten oraya gidene kadar geçmiş 15dk.
Soma da arkadaşım var bnm de üniv.den anlata anlata biteremezdi orayı:) iyi olmuş cnm ya halk askerlere daha duyarlı tabi Allah razı olsun yardımcı olanlardan :) bende söyliyeyim haftaya çıkarsa oda gider oraya görüşürüz ya da bayrama saklarız daha heycanlı olur :)
püf bnmkinin hala açıklanmadı çatlıcam meraktan 2 güne açıklanacakmış bayramdan sonrada usta birliğine geçecek bakalım
mrb kızlar...
ustalığımız geliboluda çookkkk şükür Rab'bime..
eda ayrıldığını yazmış sevgilisinden nooldu acaba :26:
şafak 41616 gün sonra 300 den geriye sayacaz
Sorma ya, askeriyeyle kırkağaç arası bomboş bir yol ve upuzun bayaaa yürüyosun canım orayı 15 dk yürüdü demekki..
Bişey diyimmi canım, soma hiç anlata anlata bitirilmeyecek bir yer değil :) çok ufak. hiç asla kaybolmuyosun. hangi sokağa girersen gir aynı yere çıkıyosunaşkımla ben 1 günde fethettik somayı. ama işte kırkağaçtan daha iyi bir çarşı. minibüsler varmış soma kırkağaç arası benimki diyoki minübüse bindik, 5 dk'da geldik kırkağaca. bencede somaya gidebiliyosa gitsin canım.
Aşkım şimdi aradı birlikten, teslim olmuşlar işte. Hemen konuşup kapattık. Tekrar arayacak bakalım.
ben yeniyim tanışalım kızlarrrr
Anladım cnm memleket olunca öyle oluyo galiba :) bugün hala arayamadı moralim bozukk
Hoş geldin aramızaaa
Kalbim durcak şimdi.. Nedir bu şehit haberleri. Askerlerimize uzanan o elleri kolları ayakları kopsun inşallaaaahh.
Çok korkuyorum ! Çok korkuyorum.....
Esracm korkma nolur bende oyleyim ama içimizi ferah tutmamız ve dua etmemiz gerek, Allah onları bize bağışlayacak, inşallah.
Canım benim.. Öyle sıkılıyorumki.. Aşkım askerde zaten ona zor dayanıyorum, bide üstüne işten çıkarıldım..
Nasıl fenayım anlatamam.
Bu gece yine intikale çıkılıyo sanırım dimi
arkadaşlar sizin askerlerinizin usta birliği açıklanmadı mı hala...çok zormuş allah herkese sabır versin
Yaaaneden öyle bişey yaptılar ki. ama sıkma canını boşver bi kapı kapanır başka kapı açılır dimi, çok kafaya takarsan askerin de orda üzülür
evet yine intikal malesefcumartesiye kadar yine sesini duymak yok
aminn. bizim daha açıklanmadı cnm acemi birliği uzun olduğu için kasımın başı gibi açıklancakmiş. Senin acıklandı mı nereye gitti askerin
ya biraz qeç oldu ama anca qirebildim yemin töreninde qeçiş yaparken sevqilisini qörebilen var mı yaaaa off ben qöremedim çok istiyodum qörmek yaama neyse ondan sonra mükemmel bi 2 qün qeçirdik taa ki ayrılana kadar of onu ilk bıraktıqımda bile bu kadar zorlanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?