• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

evet cnm başka yapacak bişeyimiz yok. askeriyeden arkadaşlarından birinin orda bi arkadaşı varmış girerken teli ona bırakmış çıkınca gidip almışlar onun telinden aradı ,ordan zaten oraya gidene kadar geçmiş 15dk.
Soma da arkadaşım var bnm de üniv.den anlata anlata biteremezdi orayı:) iyi olmuş cnm ya halk askerlere daha duyarlı tabi Allah razı olsun yardımcı olanlardan :) bende söyliyeyim haftaya çıkarsa oda gider oraya görüşürüz ya da bayrama saklarız daha heycanlı olur :)

Sorma ya, askeriyeyle kırkağaç arası bomboş bir yol ve upuzun bayaaa yürüyosun canım orayı 15 dk yürüdü demekki..

Bişey diyimmi canım, soma hiç anlata anlata bitirilmeyecek bir yer değil :) çok ufak. hiç asla kaybolmuyosun. hangi sokağa girersen gir aynı yere çıkıyosun :D aşkımla ben 1 günde fethettik somayı. ama işte kırkağaçtan daha iyi bir çarşı. minibüsler varmış soma kırkağaç arası benimki diyoki minübüse bindik, 5 dk'da geldik kırkağaca. bencede somaya gidebiliyosa gitsin canım.

Aşkım şimdi aradı birlikten, teslim olmuşlar işte. Hemen konuşup kapattık. Tekrar arayacak bakalım.

Sorma ya, askeriyeyle kırkağaç arası bomboş bir yol ve upuzun bayaaa yürüyosun canım orayı 15 dk yürüdü demekki..

Bişey diyimmi canım, soma hiç anlata anlata bitirilmeyecek bir yer değil :) çok ufak. hiç asla kaybolmuyosun. hangi sokağa girersen gir aynı yere çıkıyosun :D aşkımla ben 1 günde fethettik somayı. ama işte kırkağaçtan daha iyi bir çarşı. minibüsler varmış soma kırkağaç arası benimki diyoki minübüse bindik, 5 dk'da geldik kırkağaca. bencede somaya gidebiliyosa gitsin canım.

Aşkım şimdi aradı birlikten, teslim olmuşlar işte. Hemen konuşup kapattık. Tekrar arayacak bakalım.

Anladım cnm memleket olunca öyle oluyo galiba :) bugün hala arayamadı moralim bozukk :50:

ben yeniyim tanışalım kızlarrrr :16:

Hoş geldin aramızaaa :7:

Anladım cnm memleket olunca öyle oluyo galiba :) bugün hala arayamadı moralim bozukk :50:

Hoş geldin aramızaaa :7:

Canım benimkide bugün arayamadı çok merak ettim. Akşam 8'de aradı çok yoğun bir gündü dedi.
Belki ondan arayamamıştır.

Buarada sevdiceğim komandoluktan revize olmuştu, ondan öyle ağır silahı yokmuş. Seninkini anlattım 11. bölük deyince hemen "hee o timde ozaman" dedi. Evet aynen timde dedim, hemde makinalı tüfek dedim. bizimki normal tüfek ve dediğim gibi havan tüfeği var işte.
En ağır silahmış zaten makinalı tüfek. Allah askerimize yardım eder canım, sen içini ferah tut emi.
Bakalım dağıtımlar nolcak :(

Kalbim durcak şimdi.. Nedir bu şehit haberleri. Askerlerimize uzanan o elleri kolları ayakları kopsun inşallaaaahh.
Çok korkuyorum ! Çok korkuyorum.....

Kalbim durcak şimdi.. Nedir bu şehit haberleri. Askerlerimize uzanan o elleri kolları ayakları kopsun inşallaaaahh.
Çok korkuyorum ! Çok korkuyorum.....

Esracm korkma nolur bende oyleyim ama içimizi ferah tutmamız ve dua etmemiz gerek, Allah onları bize bağışlayacak, inşallah.

Esracm korkma nolur bende oyleyim ama içimizi ferah tutmamız ve dua etmemiz gerek, Allah onları bize bağışlayacak, inşallah.

Canım benim.. Öyle sıkılıyorumki.. Aşkım askerde zaten ona zor dayanıyorum, bide üstüne işten çıkarıldım..
Nasıl fenayım anlatamam.
Bu gece yine intikale çıkılıyo sanırım dimi :(

Canım benim.. Öyle sıkılıyorumki.. Aşkım askerde zaten ona zor dayanıyorum, bide üstüne işten çıkarıldım..
Nasıl fenayım anlatamam.
Bu gece yine intikale çıkılıyo sanırım dimi :(

Yaaa :( neden öyle bişey yaptılar ki. ama sıkma canını boşver bi kapı kapanır başka kapı açılır dimi, çok kafaya takarsan askerin de orda üzülür :(

evet yine intikal malesef :( cumartesiye kadar yine sesini duymak yok :50:

arkadaşlar sizin askerlerinizin usta birliği açıklanmadı mı hala... :50: çok zormuş allah herkese sabır versin

aminn. bizim daha açıklanmadı cnm acemi birliği uzun olduğu için kasımın başı gibi açıklancakmiş. Senin acıklandı mı nereye gitti askerin

Yaaa :( neden öyle bişey yaptılar ki. ama sıkma canını boşver bi kapı kapanır başka kapı açılır dimi, çok kafaya takarsan askerin de orda üzülür :(

evet yine intikal malesef :( cumartesiye kadar yine sesini duymak yok :50:

Sorma nasıl üzüldü biliyomusun canım... Hayırlısı böyleymiş diyorum, napim..

Buarada şuanda konuştuk canım, şimdi çıkıyoruz intikale dedi. İçim gitti yine, çok fena oldum. Çok uzun yolları, çok ağır yükleri...
Allahım yardım etsinnn.. Kurban olduğum askerime, hepsine..

ya biraz qeç oldu ama anca qirebildim yemin töreninde qeçiş yaparken sevqilisini qörebilen var mı yaaaa off ben qöremedim çok istiyodum qörmek ya :14: ama neyse ondan sonra mükemmel bi 2 qün qeçirdik :nazar: :16: taa ki ayrılana kadar of onu ilk bıraktıqımda bile bu kadar zorlanmamıştım :43:

aminn. bizim daha açıklanmadı cnm acemi birliği uzun olduğu için kasımın başı gibi açıklancakmiş. Senin acıklandı mı nereye gitti askerin

benimkinin acemiliği seferihisar izmirdi usta birliğide aynı yere çıktı açıklanana kadar ölcektim korkumdan allah sabır versin en kısa sürede açıklanır inş.

ya biraz qeç oldu ama anca qirebildim yemin töreninde qeçiş yaparken sevqilisini qörebilen var mı yaaaa off ben qöremedim çok istiyodum qörmek ya :14: ama neyse ondan sonra mükemmel bi 2 qün qeçirdik :nazar: :16: taa ki ayrılana kadar of onu ilk bıraktıqımda bile bu kadar zorlanmamıştım :43:

Benn gördümmmm :) Hemde 8000 askerin içinde :)
Yemin ederkende gördüm, tören geçişindede... Okadar güzeldiki, 1 ay sonunda ilk kez o anlarda görmüştüm nasıl mutlu oldum.

Bizde 3 gün beraberdik ne güzel, seni öyle iyi anlıyorumki :( bırakıp gelmek çok kötüydü...

kızlarrr :52: :52: uzun dönem yeri belli oldu malatya :46: doğu ama yinede şükür sınır falan deil :33: :72: :nazar:

Back