Oh oh maşallahhh.. hadi bakalım canım
[/QUO
Ya yaa o yolu bu kadar gözümde küçülttüğüm hiç olmamıştıBu arada son intikalden sonra belli oluyomuş galiba cnm dağıtım hiç heycanlı değilim komando olduğu için İnşallah rahat ve güvenli bi yere göndeririler.
Dimi canım sevdiceğin için gidiyosun hiç gözünde küçülürmü. bende gidicem kırkağaça, aşkımı almaya. vallaha 1 saatlik yolmuş gibi geliyo. öyle uçarcasına gidicem
Ayyynen öyle dua et tatlım bende kendi askerim için senin askerin için kısacası hepsi için öyle dua ediyorum. allahım rahat bir yere düşürsün iyi insanlarla karşılaştırsın...
son intikale perşembe çıkıyolarkeşke yarın açıklansa yaa
Askerim 2sinde dağıtıma geliyo
Ustalıga gebzeye gonderiyorummmmmm
Aaaayyy sendeki şans bende olsaydııı be canımmm :) gebze dediğin neki, şurası... benim sevdiceğim gebzeye düşseeee keşkeee, ozaman benim keyfime değmeyinnn... benimkide 2'sinde geliyo tatlım. allahım iyi biryere düşürsün benimkinideee(
of of daha 400lerden bile düşemedik nasıl bitecek aklım almıyor
Selam canım bende senin gibi diyordum inan ama bak simdi safagım 302 oldu
2oolere düsücem
Sadece birazcık sabırr
slm inşallah o günleride görücez cnm daha yeni gittiğinden hala alışamadım yokluğuna
Dimi canım sevdiceğin için gidiyosun hiç gözünde küçülürmü. bende gidicem kırkağaça, aşkımı almaya. vallaha 1 saatlik yolmuş gibi geliyo. öyle uçarcasına gidicem
Bnm de fırsatım olsa bn de uçardım vallaa ama şimdi abileri uçucak :) Yaklaştı mehtabımız cnm yaa müthiş heycanlıyımm
RABBİM hepimizi tez zamanda sağlıcakla kavştrsn kızlar bizde 90/3... TÜM ASKERLERİMİZE hayırlı teskereler atarsa 44 başkada yok darısı hepinizin başına
Ahh ah o günler bana hayal gibi geliyooo pff geçse şu günler bn de desem 44 diyeeAma bize bu günlerin geçtiğinin kanıtısın :) Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin, ve hepimizinn :)
slm kızlar bende yeniyim allah hepimizin sevdiğini bagışlasın
Aaaaminnnnnn canım... Nerde yapıyor senin sevdiceğin askerliğini?
benim sevdiceğim ıspartada :-( ama bitiyor çok şükür acemilik
slmlar..atarsa 403 cok şükürbekle bizi üçyüzler geliyoruzz
Bitiyor çok şükür acemilik dediğimiz gibi bir gün de BİTİYOR ÇOK ŞÜKÜR ASKERLİK DİYEBİLECEKMİYİZ ACABA
Tertibime aynen katılıyorum :)
Atarsa ---> 403
ya kızlar benim 408 safak nasıl oluyor yanlış mı sayıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?