- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.821
Güzelim motivasyonun tek ilacı bol paylaşımBenim motivasyonum çok çabuk düşüyor buna bir çare. Bir de yılbaşında düğün var
Şeydam bu hafta 4.takımla rövanş yapıcaz
Bugün bizden 2 misli yüzdeleri vardı
9.takımı mahçup etmeyelim olurmu
Senden çok güzel bi bildirim bekliyorum
Bendeben kendimi çok çirkin hissediyorum bu aralar
En azından 4. Takımla yarışa katılmam iyi olduGüzelim bende değilim ama takımın başarısı hepimizin başarısı
Buna katılıyorum aynen.
Ayrıca bazen hatta çoğunlukla gündüz kimse olmuyor sıkılıyoruz mesela bugün bir ben bir deMefkurem abla vardık sadece
Ben sesli güldüm :) kizardim falanhey allahım beni de güldürdünüz akşam akşam :)
Uyuttum kocayi salonda canım çok hastaymış başına masaj yapayımmis nazlanir da nazlanir artık :):) biz hasta olunca kimse takmıyorSende çok kalamiycan galiba
Güzelim kilosu az olan birinin 1 Kilo verme ihtimali daha azdırAbla yanlis biliyosam özür dilerim ama bide 4 uncu takimin kilolari çok düşük onlar 1 kilo verse yüzdeleri daha yuksek oluyor dimi bir bir kilo versek ayni yüzdeyi elde edemigiruz
Canlarım takımımızı çok seviyorum ben.Öncelikli dikkat etmemiz gereken nokta birbirimizin menülerine kayıtsız kalmamak mümküm mertebe eleştirmek olabilir.Zuhal bu konuda hiç emeğini esirgemiyor sağolsun.Bence menü yazıp çıkmak yerine bunu başarabiliriz emek anlamında
Canım benim çok haklısın ama çalışanlarımız mecbur ancak akşamları girebiliyor gündüz işte olduğumuz için,bu konuda bizler de çözümsüz kalıyoruz çünkü yalnızca akşamları evdeyizBuna katılıyorum aynen.
Ayrıca bazen hatta çoğunlukla gündüz kimse olmuyor sıkılıyoruz mesela bugün bir ben bir deMefkurem abla vardık sadece
Bence toparlamak lazım çünkü bizim grup çok sessiz kalıyor .ben eskiden hergün burdaydım sürekli gerçekten düğünden sonra hala toparlayamadım tam
yanlis dusunuyorsunCanim ben fazla yorum.yapmiyorum çünkü bir iki arkadaşyaomis oluyor hepimiz ayni sşeyi yazarsak karesi tarafida sıkmis oluruz diye dusunuyorum
Canım son zamanlarda ben de pek menü hakkında yorum yapamadım vakit darlığından ama,aslında gerçekten çok önemli.Canim ben fazla yorum.yapmiyorum çünkü bir iki arkadaşyaomis oluyor hepimiz ayni sşeyi yazarsak karesi tarafida sıkmis oluruz diye dusunuyorum
O konuda siz de haklısınız canım bende de tam tersi oluyor gündüz sıkılıyorum eşim gelince de hiç oturacak fırsat bulamıyorum akşam da ben gelemiyorum. :)Canım benim çok haklısın ama çalışanlarımız mecbur ancak akşamları girebiliyor gündüz işte olduğumuz için,bu konuda bizler de çözümsüz kalıyoruz çünkü yalnızca akşamları evdeyiz
Buna ben de katılıyorum canım.Kimi sporu baz alarak yorumlar,kimi suyu,kimi lezzet için öneriler yapar,kimi tüyolar verir ama en nihayetinde akıl akıldan üstün ve önemsendiğini hissetmek insanı hedefine daha sıkı bağlıyor.yanlis dusunuyorsun
kisiden kisiye menu yorumu degisir
kimisi kaloriye gore yorumlar
kimi bilesime
kimi kb degerine gore
bence herkes kayitsiz sartsiz menu yorumu yapmali
ya masabasinda calisiyorlar arada bir ugruyorlar yada ev hanimi cogu digerlerindeBence toparlamak lazım çünkü bizim grup çok sessiz kalıyor .
Diğer gruplara bakıyorum masalahlari var bizim gruba giriyorum tık yok.
Mefkurem abla nöbette oluyor hakkını yemiyim şimdi :)
Kilo az olunca vermek daha zorGüzelim kilosu az olan birinin 1 Kilo verme ihtimali daha azdır
Ama onlarda çoğu 1 kilodan fazla vermiş
Bence toparlamak lazım çünkü bizim grup çok sessiz kalıyor .
Diğer gruplara bakıyorum masalahlari var bizim gruba giriyorum tık yok.
Mefkurem abla nöbette oluyor hakkını yemiyim şimdi :)
Sen de haklısın canım,ben evli olmadığım için akşamları gelmekte sıkıntı yaşamıyorum ama bir eş bir çocuk olsa akşamları beni de zorlardı doğruO konuda siz de haklısınız canım bende de tam tersi oluyor gündüz sıkılıyorum eşim gelince de hiç oturacak fırsat bulamıyorum akşam da ben gelemiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?