- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.801
Aynen öyle Tatlişimaynen öyle artık ben dahil herkesin iş başı zamanı
Kız nehir işiniz varsaBen de geldim kocayi oyaliyorum hadi yyuyalim diyor kaçtım :):)
Aynen öyle Tatlişim
Burda biraz kafamızı dağıtıyoz dertleşiyoz
Zayıflayıp güzelleşiyoz
İlahi abla utandım şimdi :):) :) yok yaklastirmam valla grip olmuş bana da bulaşır ev çökerKız nehir işiniz varsa
Biz beklerdik
Şeydam bu hafta 4.takımla rövanş yapıcazkızlar ben çok kalamicam 10 da sinemaya gidicekmişiz ailecek şimdiden söyleyeyim patlamış mısırdan uzak durabilicekmiyim konu bu sanırım :))
Pilav yiyerek 1 dil ekmek yemiş oldun zaten güzellik
Güzelim bende değilim ama takımın başarısı hepimizin başarısı1. Olalım artık kızlar gerçi ben listede değilim ama
İlahi abla utandım şimdi :):) :) yok yaklastirmam valla grip olmuş bana da bulaşır ev çöker
Sende çok kalamiycan galibaİlahi abla utandım şimdi :):) :) yok yaklastirmam valla grip olmuş bana da bulaşır ev çöker
Oda nedenmişben kendimi çok çirkin hissediyorum bu aralar
Canlarım takımımızı çok seviyorum ben.Öncelikli dikkat etmemiz gereken nokta birbirimizin menülerine kayıtsız kalmamak mümküm mertebe eleştirmek olabilir.Zuhal bu konuda hiç emeğini esirgemiyor sağolsun.Bence menü yazıp çıkmak yerine bunu başarabiliriz emek anlamında
Oda nedenmiş
Buldunda buluyor demekki
Canlarım takımımızı çok seviyorum ben.Öncelikli dikkat etmemiz gereken nokta birbirimizin menülerine kayıtsız kalmamak mümküm mertebe eleştirmek olabilir.Zuhal bu konuda hiç emeğini esirgemiyor sağolsun.Bence menü yazıp çıkmak yerine bunu başarabiliriz emek anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?