- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #120.601
4. Takım bizi geçtimi simdi
Mefkurem 4 bizi kesin geçti mi
Mesele ne cnmMoralim bozuk kızlar eşimle aram bozuk biraz
Görmemişim cnmDahil olmak istiyorum
Inşallah canım :)Teşekkürler canım. Dua ediyorum inşallah haftaya bundan 100 gr daha fazla verip ucundan da olsa 6 yı görmek)
Ayarladim. Bu hafta içim çok Üzgünüm. .
Niye öyle oldu anlamıyorum oysa ki çok dikkat ettiğim bir haftaydi
Geçen hafta 76.1
Bugün 75.9
Fark 200
Persembeye göre Ekside pazartesiye göre artidayim.
Mesaj sayım 70
Günaydın kızlar
Gecen hafta 73.6
Bugün 72.8
Fark 800 gr eksi
Gunaydin canlar kilom -200 sadece çok üzgünüm kizlar bu hafta yüzdeye çok faydamolmadi ama haftaya telafi ederim.inşallah menulerim de kotu değildi ama saglik olsun
Önemli olan az çok eksi de olmak tebrikler hepinizeBende bi işe yaramasada bildirim yapayım
Önümüzdeki haftaya kanıt olsun diye
Geçen perşembe 76.3
Bugün 75.7
Bu hafta hastalıktan yan gel yat durumları olunca yerimde saydım yoksa cuma zaten bu kiloya düşmüştüm
Hayırdır canımMoralim bozuk kızlar eşimle aram bozuk biraz
Kız söylesene ne olduOlur zaten canım bişey istemiyo
Güzelim önce bi sakin olBen ise başladim ya. Uyum sürecinde strese giriyor.ana benden daha fazla . Kendi derdimi bırakıp onun derdine düşüyorum. Zaten her zaman 24 saat elinde telefon.twittera giriyor. Yorum yazmıyor ama elinde hep telefon. Bu kadar neyi merak ediyor anlamadım. Bakıyorum işte abuk sabuk yorumlar paylaşımlar gibi geliyo. Birsey sorarsam cevap vermiyor.duymazliktan geliyor. Konuşmak isteyince konuşmayı sevmiyorum diyo. Kaynana gibi benim eksigimi ariyor. Geçen kızımın gardrobunun üstü tozluymis bunu soluyo bana. Hergün gardrobun en üstünü tozunu mu alcam 2 çocukla. Sinirim bozuldu. Güya uyum sürecinde stresliymis o yüzden uzak duruyor.sonra dun bi baktım burayı yazacaktım google a sapık sitelere girilmiş gözüküyor. Böyle yani. Siz ne yapardınız. Bilmiyorum sinirimi bozuldu işte.
Tam da bu haftaki hedefimin bunu ucundan da olsa görmek 69.9 da olsa perşembeye kabulümdür :)
Mesele ne cnm
Zaman zaman hepimizde oluyor
Fazla uzatmamak lazım
Görmemişim cnm
O zaman bu hafta azami dikkat edecen
Bak kaçamak görmek istemiyorum
İşte zaten sorun oralara bakması değil . Bana bu kadar ilgisiz olup oralara bakması. Yoksa sadece bakması sorum değil. Ters davranması . Bilmiyorum işte.Güzelim önce bi sakin ol
Şimdi tlf hastalığı olmayan kim varki zaten
Herkesde aynı dert
Eğer senin yaptığın şeylerde eksiklik görüyorsa bi Zahmet gerisini o tamamlayıversin
Sen kaç parçaya bölünecen
Kendinden emin ol
Bişey dersede, benim elimden gelen bu kadar beğenmeyen kendi yapsın de
Bi kadının sabahtan akşama evde olmaması gerçekten bütün aile için zor
Ama bi şekilde alışılacaktır
Başka sayfalara girme meselesine gelince
Erkekler bu konuda daha meraklı oluyor
Zaten hiç bakmadım diyen adam yalan söyler
Çok alışkanlık yapmadığı sürece fazla büyütme
Valla laf aramızda ordaki kadınlara benim bile bakasım geliyor
Haftaya inşallah 8 ler garanti güzelimŞimdi geldim, eve tartıldım oruca rağmen durum çok iyi değil yine de bin şükür. 8 ler haftaya kaldı
Geçen hafta : 90.9
Bu hafta : 90.4
Fark : -500 / % 0.55
Mesaj sayım 35 in altında ama pazartesine kadar mazeretliydim yine ceza verirseniz sıkıntı yok bu hafta telafi ederim.
@seydan94 veMefkurem ablacım.
Kız sen erkekleri bilmiyonmuİşte zaten sorun oralara bakması değil . Bana bu kadar ilgisiz olup oralara bakması. Yoksa sadece bakması sorum değil. Ters davranması . Bilmiyorum işte.
Çok haklısın ablacım hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.Haftaya inşallah 8 ler garanti güzelim
Bugünden başlayarak mesaj ve menüleri not alıcam
Artık kimin eksikse kusura bakmasın
Eğer biz takımsak herkes üstüne düşeni yapsın
Bu hepimiz için geçerli
Güzelim önce bi sakin ol
Şimdi tlf hastalığı olmayan kim varki zaten
Herkesde aynı dert
Eğer senin yaptığın şeylerde eksiklik görüyorsa bi Zahmet gerisini o tamamlayıversin
Sen kaç parçaya bölünecen
Kendinden emin ol
Bişey dersede, benim elimden gelen bu kadar beğenmeyen kendi yapsın de
Bi kadının sabahtan akşama evde olmaması gerçekten bütün aile için zor
Ama bi şekilde alışılacaktır
Başka sayfalara girme meselesine gelince
Erkekler bu konuda daha meraklı oluyor
Zaten hiç bakmadım diyen adam yalan söyler
Çok alışkanlık yapmadığı sürece fazla büyütme
Valla laf aramızda ordaki kadınlara benim bile bakasım geliyor
Islere Yardım ediyo ama yardım eder gibi değil kaynana gibi eksik arayarak. Zaten eksik aramak için bakarsan bulursun ben böyle düşünüyorum. Onun eksiği yok herseyi tamamı yani.Kız sen erkekleri bilmiyonmu
Eğer hataları varsa üste çıkmak için tavır yaparlar sanırsınki sen suçlusun
Sinirliyken değil sakin olunca sende düşüncelerini rahatsızlıklarını iyilikle söyle
Zaten ben sen bu kadar kendini strese sokma falan deyip opup yattım. Adam beni sutlayip anında o sitelere bakmış.Kız sen erkekleri bilmiyonmu
Eğer hataları varsa üste çıkmak için tavır yaparlar sanırsınki sen suçlusun
Sinirliyken değil sakin olunca sende düşüncelerini rahatsızlıklarını iyilikle söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?