- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.761
Bence beyin ve Kişilik gelişimlerini tamamlayamadıkları için böyle yapıyorlar. Oğullarını paylaşıyorlarmış gibi hissediyorlar. Halbuki düşünseler senin yerin ayrı onun yeri ayrı. Ayrıca oğulları bir Ömrü sizinle geçirmeye karar vermiş. Mutlu ki aynı evi sizinle hala geçiriyor. Sen de müteşekkir ol. Evladını mutlu ettiği için. Anlamıyorum ben bu insanları.İyice mesafe koy canim bence laftan anlayacak birine benzemiyor keşke bize azikcik sevgi dolu davransalar bizde onlari basimin üstünde tasiyacagiz ama nerdee yinede naparsin insan eşimin annesi diye susuyor sabrediyor
Yarınki öğünlerindeki ekmek hakkından 1 dilim eksilt canım kesinlikle telafi ederYaaaa beni affedin eşim çay içerken bana da doldurmuş ve yanında dayanamayıp 1 küçük kavala kurabiyesi yedim50 yarım mekik olur mu
Bilmem ki canım hamsi idi. Çok Yağlı bir balıkta değil aslında. Sabah öğününü de çok hafif tutmuştum. Başka bir şey de yemedim yanında. Şimdi çekiniyorum. Yemiyorum.Ben balık yediğim günler hep eksi çıkarım canım acaba sende ters tolerans mı yapıyor ki
Pirinç çok tehlikeli Ponicim,yarınki öğünlerinden 1 dilim ekmek eksilterek dengeleyebilirsin ben hep ertesi günkü menüden kısarım telafi içinPirinç canım
Ama işte o artılar yerleşmediği için çok çabuk atılabiliyor canım önemli olan bütünüyle koyvermemekBen hiç hedeflerimi iki günden sonra ilerletemiyorum ya. Benim motivasyona ihtiyacım var. Versem sanki hemen alacakmışım kiloları gibi geliyor.hafif kaçırınca hemen artı oluyorum
Bende de baklagilin her türü anında artı kilo yapar canım,her bünye her besine farklı tepki veriyor bu bir gerçekBilmem ki canım hamsi idi. Çok Yağlı bir balıkta değil aslında. Sabah öğününü de çok hafif tutmuştum. Başka bir şey de yemedim yanında. Şimdi çekiniyorum. Yemiyorum.
Bence Kıyafet al. Kırk ayda otuz sekiz beden falan. Arada çıkar üstünde dene. Beni çok motive ediyor.Kızlar motivasyona ihtiyacım var
Kesinlikle canım torbadan çıkmış makineler olmadığımız için deneyip yanılıp kendi doğrularımızı bulacağız.Bende de baklagilin her türü anında artı kilo yapar canım,her bünye her besine farklı tepki veriyor bu bir gerçek
Canım izin almanı tavsiye etmem,izin gerçekten herkesi negatif etkiliyor.Biliyorsunuz internetim bir ay bağlanmadı burdan uzaktım ve milim milim gitti,burada olmak gerçekten büyük şans direnip sarılalım takımımıza
Su tutuyorsundur belki canım hemen panikleme;çiğ maydonoz ye sabah kahvaltısında ödem attırırGünaydın arkadaşlar. Bugün tartıda şok oldum.düne göre +500 gordum nasıl olur bu
Kendini iyi hissetmiyor ve listede bizi kötü etkileyeceğini düşünüyorsan ona bir şey diyemem. Ama bence buradan kopma. Listede olmak istemiyorsan gene olma. Ama en azından günlük menülerini bir mesajlara olsa paylaş derim.
Amin Elif'im amin;1 ay internet bağlatamadık apartman olarak da,ne çektiğimi bir Allah bilir bir ben.Burdan uzakta olmuyorSelam kızlar. Bi kere daha anladık ki burası olmadan olmuyor. Insan burası olunca otokontrolü daha iyi sağlıyor. Allah sitemize zeval vermesin
Menünü çok beğendim canım. Çok dengeli gözüküyor.Hazırken bildireyim menümü
Sabah 7.30
2 yumurtalı sade omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 galeta tere
Öğlen 12.30
Dünden kalan balkabağı çorbam ve 1 kase yoğurt
Ara
1 avuç yer fıstığı 3-4 kuru üzüm
Akşam 18.00
5 kaşık mantar sote 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası bol salata
Sütlü şekersiz neskafe içerim
Su 2.5 olur
Spor 100 yarım mekik 50 squat
Inşallah Nilüfer cim. Sadece sen değil sanırım takım olarak 1 Aralık hedeflerimizden Bayağı uzağız. Takım olarak hızlanmamız Lazım artık.Canlarım bu arada ben 52 bedenle diyetime başlamıştım,şu an 48 bedene tam anmalıyla düştüm inşallah artık hızlanırım bu taşınma süreci çok yavaşlattı artık ayda en az 4 kg vermek istiyorum istikrarlı bi biçimde
Mevsim dezavantaj gibi gözükse de aslında günlerin kısa olması büyük avantaj,spor asılmak lazım canım aksatmadan bir yapabilsek çok kolay atıcazInşallah Nilüfer cim. Sadece sen değil sanırım takım olarak 1 Aralık hedeflerimizden Bayağı uzağız. Takım olarak hızlanmamız Lazım artık.
Güzel fikir 164 boyla 65 kilo kaç beden olur ki?Bence Kıyafet al. Kırk ayda otuz sekiz beden falan. Arada çıkar üstünde dene. Beni çok motive ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?