Herkese selam birileriyle paylaşma ihtiyacım olduğu için buraya yazmak istedi. 5 yaşına yaklaşmış bir oğlum evde bir kedimiz bir papağanımız var . Evlendikten sonra eşimin işi sebebiyle çalışmayı bıraktım doğuda küçük bir şehre yerleştik oğlum doğdu vs vs . Neyse oğlum artık 4 yaşına gelmeye yakın okula başladı geçen sene yarım gün 13:00 de bıraktım 16:45 aldım . Bu arada artık kendim için birşeyler yapma ihtiyacım oldu annem kardeşim kuzenim spiritüel çalışmalar için ders almaya başlamışlardı bende meraklıyım başlayayım dedim dinlerim biraz meditasyon vs öğrenirim vs . Bu arada kitap okumaya çalışıyorum o ara hayatım sadece ev çocuk eş olmasın kendime bir şeyler katayım diye . O dersler öyle böyle gitti ben meditasyon vb şeyler beceremiyorum çünkü bedenen ruhen çok yorgun oluyorum zaten yanlız çocuk büyütüyorum eşim yoğun . Sabahtan yemek beslenme kahvaltı çocukla etkinlik öğlen onu bırakıp gelip yemek yiyordum sonra temiz topla temizle evdeki canlılarla ilgilen bakım yap koşarak çocuğu okuldan al git eşimi bekle onun işten al yemek telaşı banyo çocuğu yatır ders olsun gözlerin kapana kapana dinle pratik yapma derken o olaydan vazgeçtim kapattım defteri . Hemen ardına Türkiye’de çok ünlü bir astrologdan ders almaya başladım bu benim hobiydi meraklıydım öğrenmek istiyordum başladım 6 ay geçti eğitim 9 ay bu arada . Hoca mesela Salı ders anlatıyor perşembe veya cuma ders kaydını yolluyorlar ben yeniden dinleyip ağzından ne çıksa ( hızlı konuşuyor ve her söylediği çok önemli oluyor ) not alıyordum sonra defterime geçiriyordum . Mesela 2 saatlik dersi5-6 saatte dinliyorum Buda 3 akşam demek oluyor not çıkarıyorum bir daha dönüp bakmaya okumaya zaman kalmadan yeniden ders günü geliyor . Akşamları bi aylaklık etmek istiyorum mesela haftasonunu yatışı misafir geldi 1 dk oturmadım ve geçen haftanın dersi hiç dinlemeden yeni ders günü geldi . Oğlum akşamları erken yatıyor ama gerçekten ben git gel in çık topla temizle çocukla ilgilen derken halim kalmıyor ve kendim için birşey yapamıyorum . Evde işlerimi hallederken kulaklıkla storytel den kitap dinliyorum artık sadece o oluyor . Bende mi gariplik var bilemiyorum ki ev düzgün temiz olmazsa evdeki çocuklara bakılmazsa olmuyor zaten . Şimdi astroloji eğitimini de bırakmaya karar verdim galiba ama vicdan yapıyorum kendi kendime
Şimdi kış gelince eşim motorsikletiyle işe gidip gelemez olacak ve akşam çocukla çıkıp eşimi işten almam gerekecek daha çok git gel olacak .
Öyle yazıp paylaşmak istedim