- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.401
Günaydın kızlar.
Geçen perşembe 78.5
Bugun 77.0.
Giden 1500 gr
Mesaj çoook :)
Canlarım kilom 97.5
500 gr eksideyim
Mesajdan ceza aldım biliyorum
Yarın inşallah apartmana internert bağlanacak telafi edicem.
Seviyorum hepinizi...
Geçen hafta 75.1
Bu hafta 74.2
Fark 0.9
Yüzde 1.2
Keşke böyle devam etse ne güzel olur.
Geçen hafta 72
Bugün 71.5
Fark 0.5
% 0.69
Günaydın kizlarr
Bildirimim gelsin
Gecen hafta 94.4(94.3 te olabilir tam hatirlayamadim
Bu hafta 93.5
Giden 900
Yüzde 0.95
Mesaj 44
Günaydın kızlar :)
Geçen hafta : 92.5
Bu hafta : 91.6
Fark : -900 / % 0.97
Mesaj sayım : 50
Eki Görüntüle 1700659
Geçen hafta,86.8 kh
Bugün, 86.7 kg
Fark,-0.1 kg
Mesaj sayım,54
Çok az bi rakam ama artıda olmadığımı gördüğüm en mutlu olduğum tartı günlerinden biriydi.
tamam ablacım --100 g yani 74.9 um cok bi faydam olmayacak biliyorum ama
Günaydın kızlar.
Geçen perşembe 78.5
Bugun 77.0.
Giden 1500 gr
Mesaj çoook :)
Elif ha gayret sekizlere çok az kaldı.Günaydın kızlar :)
Geçen hafta : 92.5
Bu hafta : 91.6
Fark : -900 / % 0.97
Mesaj sayım : 50
Bende Mefkurem bende. Sen beni arada azarla kendime geliyorumGünaydınnnnn 9.takımın güzelleri
Bildirimleri görünce çok mutlu oldum
AdaisyLove
Nehirim çok tebrik ederim çok iyi gidiyosun
Maşallah diyelim
mstb
elifce1453
gingercookkie
-900 grubu sizde harikasınız
Çoook sevindim hepiniz adına
-Bin muhtesem gunes-
Nilüferim burdan uzak kalmana rağmen güzel vermişin cnm tebrik ederim
Kart cezası işlerine şeyda bakıyor bilemiyorum
Mazaretin olduğu için mesajdan değil ama menü paylaşmadığın için ceza alırsın heralde
@seydan94
Şeydacım bizi alıştırdın senden daha fazlasını bekliyodum ne yalan söyliyim
Tabiki yinede çok güzel
@kkkmevsim5
Kamilem bunada şükür diyelim
@poniponna
Bi rahat nefes aldım tatlım
Laf aramızda dün artıyım deyince baya korktuydum
Heralde önümüzdeki hafta telafi edersin
Güzelim cısss yemeyip sağlıklı beslenmek yeterli tabi birazda hareketSize en çok neyin kilo verdirdiğini yazar mısınız? Yenilenlerin kalorisi dışında, ekstra ne yapılabilir?
Kız yeterki sen iste, arada değil hep azarlıyımBende Mefkurem bende. Sen beni arada azarla kendime geliyorum
Biliyor musun bana yakınlarımdan kimse kilo vermelisin bile demedi, annem kardeşlerim eşim ben normalmişim gibi davrandilar hep,bende normal fizikte gibi hissederdim kendimiKız yeterki sen iste, arada değil hep azarlıyımfaydası olacaksa
Bende de aynı şey var. Kimse kilo sorunumu dile getirmiyordu. Hala biri sorduğu zaman beynimde 90 küsür kiloyum düşüncesi var. Değişik bir psikoloji. Beynim zayıfladığımı daha algılayamıyor. Bazen kilo bildirimi yaparken önce 9 lu yazıyorum sonra değiştiriyorum. Sanırım hızlı verdiğim için.Biliyor musun bana yakınlarımdan kimse kilo vermelisin bile demedi, annem kardeşlerim eşim ben normalmişim gibi davrandilar hep,bende normal fizikte gibi hissederdim kendimi
Bu senin için şansmı şansızlıkmı bilemiyorumBiliyor musun bana yakınlarımdan kimse kilo vermelisin bile demedi, annem kardeşlerim eşim ben normalmişim gibi davrandilar hep,bende normal fizikte gibi hissederdim kendimi
Iremim nedense senden bi memnuniyetsizlik hissi algılıyorum hepBende de aynı şey var. Kimse kilo sorunumu dile getirmiyordu. Hala biri sorduğu zaman beynimde 90 küsür kiloyum düşüncesi var. Değişik bir psikoloji. Beynim zayıfladığımı daha algılayamıyor. Bazen kilo bildirimi yaparken önce 9 lu yazıyorum sonra değiştiriyorum. Sanırım hızlı verdiğim için.
Yok Ablacım artık çok şükrediyorum. Söylediklerin hep kulağım da duruyor. Eskisi gibi mantıksız hedefler koyup kendimi yıpratmıyorum. Oluruna bıraktım biraz da.Iremim nedense senden bi memnuniyetsizlik hissi algılıyorum hep
Kuzum biraz mutlu ol
Taaa kaçtan kaça düştün
Buda herkesin harcı değil
Hepte aynı azimle ve istikrarla devam ettin
Ben de abartılı hedefi bıraktım. 1 aralık hedefim 70 di ama olmazsa da sorun etmeyeceğim. Zaten olması da zor. Ama her hafta az da olsa eksiye düşmek beni memnun ediyor. Buna şükür :)Yok Ablacım artık çok şükrediyorum. Söylediklerin hep kulağım da duruyor. Eskisi gibi mantıksız hedefler koyup kendimi yıpratmıyorum. Oluruna bıraktım biraz da.
Sabahçı öğretmenim, okulda çok yorulup eve gelince hazır bişey olmuyor, ondan yoğrt varsa çorba kahvaltılık falan yiyorum. Ama o akşam çayı yok mu...Güzelim cısss yemeyip sağlıklı beslenmek yeterli tabi birazda hareket
Sen kendinden bahsetsene biraz ne yapıyon ne ediyon Çalışıyomusun
Günlük rutinin nasıl
Ooo super canim çok sevindim
Çok teşekkür ederim hepinize.Günaydınnnnn 9.takımın güzelleri
Bildirimleri görünce çok mutlu oldum
AdaisyLove
Nehirim çok tebrik ederim çok iyi gidiyosun
Maşallah diyelim
mstb
elifce1453
gingercookkie
-900 grubu sizde harikasınız
Çoook sevindim hepiniz adına
-Bin muhtesem gunes-
Nilüferim burdan uzak kalmana rağmen güzel vermişin cnm tebrik ederim
Kart cezası işlerine şeyda bakıyor bilemiyorum
Mazaretin olduğu için mesajdan değil ama menü paylaşmadığın için ceza alırsın heralde
@seydan94
Şeydacım bizi alıştırdın senden daha fazlasını bekliyodum ne yalan söyliyim
Tabiki yinede çok güzel
@kkkmevsim5
Kamilem bunada şükür diyelim
@poniponna
Bi rahat nefes aldım tatlım
Laf aramızda dün artıyım deyince baya korktuydum
Heralde önümüzdeki hafta telafi edersin
Inşallah canım :) şu 9 zincirini bi kırsam çok mutlu olucam artık çok sıkıldım 9 lardan, arada 3-4 hafta resmen salladım eğer o zaman bırakmasaydım şimdi çoktan 8 lere inmiştim hayırlısı artık canım.Elif ha gayret sekizlere çok az kaldı.
Güzelim biliyosun akşam yemeğinden sonra yenenler göbek basen simit olarak geri dönüyor. O yüzden yemekle beraber dükkanı kapatıyozSabahçı öğretmenim, okulda çok yorulup eve gelince hazır bişey olmuyor, ondan yoğrt varsa çorba kahvaltılık falan yiyorum. Ama o akşam çayı yok mu...
Bu hafta aranızda olmayı deneyecem, bakalım inşallah hızınıza yetişirim. Ev- okul- çocuklar derken... Nete çok zaman ayıramıyorum, bu iki gün bize tatil olduğu için rahat girebildim.
Ama cidden çok başarılı motivasyonu yüksek bi grup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?