- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 46
- Konu Sahibi Handandandan
- #118.381
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn canlarımmmm
Günaydın
Günaydınnnn canlarımmmm
Sizede gunaydinnn can larimGünaydın
Günaydınnnn canlarımmmm
Günaydın
Günaydın kızlar Nasılsıniz
Havaların sogumasiyla kaçınılmaz son malesef nezle oldumdün uyandığımda hafifti nezlem sporunu yaptıktan sonra isleri Bitirim öyle duş alırım demiştim terli kaldım darbeyi yedim
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar nasılsınız
Paketim yenilendi sonunda :)
Çiğ besin diyeti canım.Canım ne diyeti yapıyorsun netim olmadığı için kacirmisim acikmiyor musun
Ponicim zorla biraz kendini ve hedefler koy ben de 9 dk ile başladım Eylül'de şimdi 30 dk yapıyorum.12 dk eliptik yaptm geldim, çok yorgunum ya
Ben doyuyorum :)) hatta armutları bütün çok geldiği için yarım olarak yiyorum.bunlan kedi bile doymaz :) :)
Günaydın kuzum.Günaydınnnn canlarımmmm
Gözün Aydın. Daha çok gelirsin artık buraya.Günaydın kızlar nasılsınız
Geçmiş olsun Serpil. Bir duş Alıp sıkıca sarılıp yat hemen.Günaydın kızlar Nasılsıniz
Havaların sogumasiyla kaçınılmaz son malesef nezle oldumdün uyandığımda hafifti nezlem sporunu yaptıktan sonra isleri Bitirim öyle duş alırım demiştim terli kaldım darbeyi yedim
Iremim kısa süreli olduğu için bişey demiyorumBen doyuyorum :)) hatta armutları bütün çok geldiği için yarım olarak yiyorum.
Haklisin canım yorgun olunca eliptik yaparken bacaklarım eklem yerlerinden düşecekmis gibi oluyor sen nasıl yapıyorsun 30 dk yaaPonicim zorla biraz kendini ve hedefler koy ben de 9 dk ile başladım Eylül'de şimdi 30 dk yapıyorum.
Yerinde bir karar olmuş mefkurem, özellikle psikolojik olarak kendini çok yoruyordunKızlar ne yazıkki benim detoks yalan oldu
Dün akşam çok fena başım ağrıdı açlıktan
Herzaman olmuyor ama arada çok kötü oluyor
O yüzden bişeyler atıştırdım
Son zamanlarda kendimi çok sıkıyorum Sonrasındada patlamalar yaşıyorum
O yüzden bisüre kendimi sıkmadan yavaş yavaş devam etmek istiyorum
İzin hakkımı kullanıp bisüre menü ve Kilo paylaşmıcam
Lütfen sizde sormayın bana
Ben hazır olunca söylerim
Zaten bikaç haftalık izin istiyorum
Gerçi zaten izindeyim
Mucukkkk hepinizi
Gözün aydın,faceye filan girip bitirme ha paketiniGünaydın kızlar nasılsınız
Uzun Süreli olduğu zaman Dediğin gibi mutlaka Yağlı tohumların falan ilave edilmesi gerekir ama benim için bir yaşam Tarzı olmadığı için gerek görmüyorum.Iremim kısa süreli olduğu için bişey demiyorum
Ama bana göre sağlıksız yapıyosun
Seninki meyve ağırlıklı
Bildiğim kadarıyla Sebze kuru yemiş bakliyat filizleri falan olması gerekiyor