- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #118.201
Malesef yine artidayim ilk defa hafta sonu hem dikkt ettim he sporumu yaptım niye boyle oldu bilmiyorum ama bugun benim icin spor haftasi olucak insallah morL bozmiycam ve kalkip lesliemi yapicam
Birinci belli ikinci kimgunaydin arkadaşlar
Kilo bildirim
perşembe 75.300
Bugün 74.500
Giden 800 gr
Adetimde bittigi icin bu kadar gitti sanirim odem tutuyorum cunki.sinuc olarak cok mutluyum arkadaslar
Öyle canım da geçen hafta 700 gr eksi vardı perşembe de 1800. Sanırım adetten ödem tuttum bir de emziriyorum goguslerim doluyken tartildim :)Ben de aynı canım
Gel Elif'im gel,burası olmadan olmuyor kuzum
Maşallah İrem'ime :)
Az olur mu canım benim daha hafta başında 200 gr eksi ile başlamak harika
Maşallah canım tebrik ediyorum seni :)gunaydin arkadaşlar
Kilo bildirim
perşembe 75.300
Bugün 74.500
Giden 800 gr
Adetimde bittigi icin bu kadar gitti sanirim odem tutuyorum cunki.sinuc olarak cok mutluyum arkadaslar
Tbrikler canım aynı vermisiz :)-200 kızlar 87.3
Artida n indim 87.8 gordm cumartesi sabahi. Odul yapmamaya karar verdim artık
Çok güzel. Perşembeye en az bir kilo gormeliyizEksi 500 deyim.
Birinci belli ikinci kim
Tebrikler canm aynı vermisiz. Bakalım perşembeye kim daha çok vericekPersembe kilom 80
Bugün 79.8
Güden 200 reglden dolayi çok az moralim bozuldu.
Persembeye bakalım ne olacak
Vuu naptin canımGünaydın canlarım.500 gr artıdayım ama haftasonu fazlaca uyuduğum için uyku şişliğidir diye düşünüyorum ve perşembeye eksi olacağıma söz veriyorum
Öyle canım da geçen hafta 700 gr eksi vardı perşembe de 1800. Sanırım adetten ödem tuttum bir de emziriyorum goguslerim doluyken tartildim :)
Maşallah canım tebrik ediyorum seni :)
Ben de adet bitimini iple çekiyorum
Tbrikler canım aynı vermisiz :)
O zaman sıra bende
Günaydın canlarım.500 gr artıdayım ama haftasonu fazlaca uyuduğum için uyku şişliğidir diye düşünüyorum ve perşembeye eksi olacağıma söz veriyorum
Malesef yine artidayim ilk defa hafta sonu hem dikkt ettim he sporumu yaptım niye boyle oldu bilmiyorum ama bugun benim icin spor haftasi olucak insallah morL bozmiycam ve kalkip lesliemi yapicam
Olsun kızlar üzülmeyin önemli olan devam etmek kararlı olmakGünaydın kızlar.
Nasılsınız. Ben bende durumlar vahim.
En kısa sürede geri döneceğim. Durumlar çok kötü bende.
Oooooo ortak supersin ya gorunmuyon ortalarda ikimiz bu hafta rakibiz haftaya degiscek ama ikimizde asagi yukarı aynı eksideyiz ben ogleye dogrubildirim yapcam net ozaman belli oluyor sevindim senin adinaEksi 500 deyim.
Eee iyisonuc eksi olsun bizim olsun canim gayet iyiPersembe kilom 80
Bugün 79.8
Güden 200 reglden dolayi çok az moralim bozuldu.
Persembeye bakalım ne olacak
AnlamadimSağlıklı beslen in i zaman bomboş menüler :):) :)
Birinci belli oldugunaydin arkadaşlar
Kilo bildirim
perşembe 75.300
Bugün 74.500
Giden 800 gr
guzel güzel devam-200 kızlar 87.3
Artida n indim 87.8 gordm cumartesi sabahi. Odul yapmamaya karar verdim artık
Canını sıkma perşembe tartıda göreceksin çabalarının sonucunu canmMalesef yine artidayim ilk defa hafta sonu hem dikkt ettim he sporumu yaptım niye boyle oldu bilmiyorum ama bugun benim icin spor haftasi olucak insallah morL bozmiycam ve kalkip lesliemi yapicam
Bu kalpler bu hafta vereceğin kilolar de mibu 3 kalp sizin icin.daha 3 gun var kizlar :))
Pardon ya bu benim perşembe kilom :) gerçi cuma da aynıydım :)O zaman sıra bende
Cuma 76.1
Bugün 74.9
Fark 1.200
Tartı sanırım bugün en çok bana güldü
AboooooovO zaman sıra bende
Cuma 76.1
Bugün 74.9
Fark 1.200
Oooooo muhteşem sin ya perşembe ye ikiyi bulcan heraldeO zaman sıra bende
Cuma 76.1
Bugün 74.9
Fark 1.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?