- 21 Aralık 2007
- 404
- 0
- 69
-
- Konu Sahibi Handandandan
geçmiş olsun ablacım güzel bi çay demle içine biraz limon sık ve yarım kaşık karabiber at çok iyi geliyoyerimseniben
teşekkür ederim serapcım...
şu anda çay içiyorum tavsiyeni hemen yapacağım canım...
serap, kızımla adaşsın...
serpçım oku bak keten tohumuyla ilgili kendi deneyimimi yazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/selul...-ile-selulitin-giderilmesi-2.html#post5155329
çok sevindim kaç yaşında bekar mı:sm_cool:
canım tşk ederim kullanmama kararı aldım selülitle ugraşmak kilo vermekten daha zor:1no2:
Az önce 2 küçük domates yedim, 1 çay bardağı da sütle de kakaolu süt yapıp onu içtim.. Ben de tatlıyı azaltmak için tatlandırıcı aldım, çikolata istediğim zaman süt-sıcak su-kakaoyu karıştırıp içicemİkisi de kakao değil mi hem...
Ayyy Almanya'da gün boyu aromalı çay içerdiiimmm.. Tatlandırıcılar sağolsun yemeği bile nasıl azaltmıştım. Bi keresinde 1,5 kilo verip dereceye bile girmiştim.. Ahhh ah eski günler -tatlicadiarzu-
evet canım bekar...29 yaşında...hem talipleri geri çeviriyor hemde ben evde kaldım diye kendisiyle dalga geçiyor...her halde zamanı var galiba daha..
Allah her şeyin hayırlısını versin canım..
hayırlısı olsun ablacım bende 19 yaşında evlendim ama çok erken oldu geç evlenip hayatı daha iyi tanıyıp biraysel özgürlüğünü alarak evlenmesidaha güzel olur
9. takımcım..
Paylaşım alanında mektubunuz var.. a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/5157920-mesaj113.html
selam bacularım
sabah 6dan beri doktorlardayım yine
bu sefer üşenmedim paraya da kıydım ve özel hastaneye gidip sıra aldım
önce ekg çektiler yani kalp grafiğimi, sonra da doktor ultrason ile kalbime baktı
küçükken çok bronşit, bademcik ya da guatr hastalığı mı geçirdin dedi ?
babam da yanımdaydı ikimiz de şöyleyiz > :1shok: hayır
küçükken bir rahatsızlık geçirmişsin ve bu kalp kapakçığının kalınlaşmasına neden olmuş dedi
yani problem kalp kapakçığımın kalın olmasıymış
kan ve hormon testleri verdi
onların da sonuçları normal geldi
ilaç verdi ve 1 ay kullandıktan sonra tekrar kontrole gelmemi istedi.
başka uygulamam gereken bir şey var mı diye sordum.
kahve, çay, kola gibi sıvıları çok tüketme, kakao içeren besinleri çok tüketme ve çikolata çok yeme dedi beni bitiren nokta o oldu, çünkü çikolata benim her şeyim :asigim:
kilo almama rağmen çikolatadan asla vazgeçmem diyordum, ama baktım ki iş ciddiye biniyor, bundan sonra çikolata diyetine girdim :lepi:
ayrıca hastanede bir lise arkadaşımın ailesi ile karşılaştım. annesi bana çok zayıflamışsın dedi :dance:
sevindim :dance:
Kahvaltım : 1 poğaça, 1 bardak şekersiz çay (tipik hastane kahvaltısı :roflol: )
Hacer'den bugünlük haberler böyle :roflol:
püsküütüm mektubuna cevap yazdım Şeniz :))
selcencik evde zeytinyağı vardır muhakkak
ondan 1 tatlı kaşığı iç, üstüne de bol bol su iç
sabaha rahatlarsın inşallah canım