- Konu Sahibi Handandandan
- #451.481
Tabi ki. Fakat grup tam anlamıyla aktif değil. Şu an iki kişiyiz.Merhabalar diet grubunuza dahil olabilir miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki. Fakat grup tam anlamıyla aktif değil. Şu an iki kişiyiz.Merhabalar diet grubunuza dahil olabilir miyim ?
Merhaba canım.
HoşgeldinMErhaba kızlar aranıza katıldım 3 yaşında kızım var 24 haziranda 74 şimdi 69.6 vermeye devam
Hoş geldin nasılsın Zehra ben etiketledim kaç defa doğum oldu muMerhaba güzeller Eskilerden kim vaaarr
kız cemil’den ziya ya mı döndünHoş geldin nasılsın Zehra ben etiketledim kaç defa doğum oldu mu
Bebek ve göbek doğru orantılı büyüyor eski nickime döneceğim alışamadım ben de sen nasılsın ne kadar kaldı doğuma ?kız cemil’den ziya ya mı döndün
sen neler yaptın
ne durumda bebeko ve göbeko
zorluyor ya. küçük çocuk varken çok zormuş. tavsiye etmiyorum halen yapmayanlara ekim ortası doğum inşallah. ama şimdiden göbeğim ağzıma giriyor. ekime kadar bildiğin top olucam doğuma yuvarlanarak gircem zannımca bi de kilo da lafım baya tabiki hiçBebek ve göbek doğru orantılı büyüyor eski nickime döneceğim alışamadım ben de sen nasılsın ne kadar kaldı doğuma ?
Sağ salim gelsin inşallah canım bizimki de ekim başıydı Eylül sonu geldi ikinciler biraz erkenci mi oluyorlar bilmiyorum cinsiyeti belli olmuş muydu kuzum ?zorluyor ya. küçük çocuk varken çok zormuş. tavsiye etmiyorum halen yapmayanlara ekim ortası doğum inşallah. ama şimdiden göbeğim ağzıma giriyor. ekime kadar bildiğin top olucam doğuma yuvarlanarak gircem zannımca bi de kilo da lafım baya tabiki hiç
kaçırmam
benimki sezeryan o yüzden ters bi durum olmazsa ekim ortası hayırlısı bakalım. erkek cinsiyeti bebişim. 1 kız 1 erkek olayını tutturdukSağ salim gelsin inşallah canım bizimki de ekim başıydı Eylül sonu geldi ikinciler biraz erkenci mi oluyorlar bilmiyorum cinsiyeti belli olmuş muydu kuzum ?
Ay görmedim iki çocuğa alışma aşamasındaydım muhakkak İyiyim çok şükür sizleri sormalıHoş geldin nasılsın Zehra ben etiketledim kaç defa doğum oldu mu
Ben de sanırım öyle yapacağım yahu alışamadım o ismin bana ayrı bir enerjisi vardıBebek ve göbek doğru orantılı büyüyor eski nickime döneceğim alışamadım ben de sen nasılsın ne kadar kaldı doğuma ?
Hayırlı olsun sağ Salim kucağına al ne güzel ikisini de tadıyor olacaksın inşallahzorluyor ya. küçük çocuk varken çok zormuş. tavsiye etmiyorum halen yapmayanlara ekim ortası doğum inşallah. ama şimdiden göbeğim ağzıma giriyor. ekime kadar bildiğin top olucam doğuma yuvarlanarak gircem zannımca bi de kilo da lafım baya tabiki hiç
kaçırmam
Yarışma devam ediyor mu bu arada bakmadım eski mesajlara ama
teşekkür ederim canım. seninki de hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun sağ Salim kucağına al ne güzel ikisini de tadıyor olacaksın inşallah
Tebrik ederim kuzum sağlıcakla kucağına al inşallahbenimki sezeryan o yüzden ters bi durum olmazsa ekim ortası hayırlısı bakalım. erkek cinsiyeti bebişim. 1 kız 1 erkek olayını tutturduk
Gözün Aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsunAy görmedim iki çocuğa alışma aşamasındaydım muhakkak İyiyim çok şükür sizleri sormalı
18 Mayıs günü geldi bebeto kanamam olunca 37+ 4 de geldi