- Konu Sahibi Handandandan
- #451.461
Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Diyete niyeti olan var mı? Yeniden basliyalim mi?
Diyete niyeti olan var mı? Yeniden basliyalim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grup halinde olmasa da kendimiz diyet yapabiliriz. Birkaç kişi olursak daha iyi motivasyon sağlarız. Bakalım belki bı kaç kişi toplasiriz.Ben istiyorum ama gruplar aktif degil sanirim
Ben 69 kiloya kadar çıktım. Hemen müdahale etmem lazım yoksa kötüye gidiyor. Bende aynı canım karbonhidrattan vazgeçemiyorum. Tatlı çok severim.Su an guncel kilomu bilmiyorum tartilip yazacagim neler yapiyorsun kilo vermek icin benim en buyuk sikintim gluten ekmek ve turevlerine malesef bayiliyorum kesince hemen 2 kiloya yakin gidiyor muhtemelen odem yapiyor bende
Çok geçmiş olsun cnm.Benim oglan hastalandi ekmegi kesemedim gunduzden az evvel aksam yemegi yedim ama ekmeksiz. Protein tuketmeyince bende cok cabuk acikiyorum. Haslanmis yumurtadan gina gelsede diyetlerde cok ise yariyor bir de aralikli oruc bende odemi epey goturmustu gecmiste. 21 de baslayip gunduz 11e kadar yemeyecegim.
Bende bu sabah ekmek yemedim bakalım inşallah sürdürebilirim.sagol bugun daha iyiyiz. salata yaptim sabah kendime peynirli yumurta kalmamis evde puff ekmegi kestim bakalim
Hayırlısı olsun toparlarsin inşallah.yok canim tartilmadim berbat bi gun geciriyorum hic istahim yoktu ekmek yemedim ama kendimi zorladim biraz makarna yedim yogurtlu aksam da muz yedim bi tane yarin toparlanip daha guzel beslenecegim insallah sen neler yedin bu saate kadar