- Konu Sahibi Handandandan
- #451.401
NerdeeeeNe kadar sessiz buaralar.. yoksa herkes yarin 1 kilo vermis oldugunu mu yazacak
Keşke öyle diyebilseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NerdeeeeNe kadar sessiz buaralar.. yoksa herkes yarin 1 kilo vermis oldugunu mu yazacak
Allah buyuktur.. su cakma biradan yapip icmek lazim, odem miNerdeeee
Keşke öyle diyebilseydim
Bende bı deneyim şu ödem suyunu bakalım nasıl etki edecek.Allah buyuktur.. su cakma biradan yapip icmek lazim, odem mi
Atiyor bilmiyorum.. gecen pazar yapmistm bu hafta bi daha yapmak istiyorum.. biseyler yapinca icim rahat ediyor sanirim. sen duraklama doneminde misin?
Iyi kilo vermissin canim.. bi sure duraksaman normaldir. Odem auyu iyi gelebilir ya da biraz kalorili beslenmek bir kac gun. Sabir isi bu kiloBende bı deneyim şu ödem suyunu bakalım nasıl etki edecek.
Evet duraklamadiyim sanırım 66, 67 kilolardayim.
Ramazan ayında kilo veremiyorum ben,
Kabızlık ta artıyor bitki caylariyla biraz rahatlıyorum.
Hayırlısıyla Ramazan dan sonra inşallah kilolar vereceğim.
Iyyim canim tesekkur ederim
Azalmış şükür canım sağ Salim gelsin inşallah 6 buçuk aylık ek gıda serüvenimiz başladı emeklemeye var daha sanki karnının üstünde durmaktan çok hoşlanmıyor çünküIyyim canim tesekkur ederim
Son 2 ayim kaldi
Sadece nefes darligi ve carpintim var
Onun disinda hersey yolunda cok sukur
Sen nasilsin bebis buyudumu
Emekleme ye basladimi
Amin insallah canimAzalmış şükür canım sağ Salim gelsin inşallah 6 buçuk aylık ek gıda serüvenimiz başladı emeklemeye var daha sanki karnının üstünde durmaktan çok hoşlanmıyor çünkü
Taha canımAmin insallah canim
Masallah buyumus 1 2 aya emeklemeye baslar ozaman
Isme karar veremedik bi turlu
Aklima hic isim gelmiyo
Kizimin ismine uygun Mirza var aklimda
Baskada isim bulamadim
Senin oglusunun adi neydi
Azra kizimin adida canimTaha canım
Kızının ismi neydi canım ona göre bulabiliriz aslında
Tuna nasıl ? taha koymasam Tuna vardı aklımdaAzra kizimin adida canim
Buğra - Azra da güzel tınısı bakAzra kizimin adida canim
Kayra da çok güzelAzra kizimin adida canim
Tuna nasıl ? taha koymasam Tuna vardı aklımda
Canim bugra ve tugra ismi pek olmaz cunku fransizca okunusu cok zor bide soylemesiBuğra - Azra da güzel tınısı bak
Doğru sende öyle bir durum var gönlüne göre olsun inşallahCanim bugra ve tugra ismi pek olmaz cunku fransizca okunusu cok zor bide soylemesi
Birazda fransizca soylemesi kolay olsun diye ona gore secmeye calisiyoruz
Yumsak g olmadigi icin fransizca okurken baska bisey oluyo
Tebrikler canım maşallah çok güzel vermişsinOnceki kilo: 62.1
Bugun: 61.2
Fark: -900 gram…
Tesekkur ederim canim, darisi isteyenlere olsun.. su dukan birasi ise yaradi bence…Tebrikler canım maşallah çok güzel vermişsin