Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya evet kimsecikler kalmadi ben burada kendi kendime takilir gibi oldum. Neyseki sen geliyorsun arada :)
ben hepsini okuyorum😄 ama çok yazmıyorum motivasyonunuzu düşürmemek için. çünkü sürekli bir bulantı ve bitkinlik mevcut 😝
ah sen benim normal zamanıma denk gelsen fazlalıkları 2 ayda şutlardım 🥳 nasip ama sakın bırakma. tek başına da kalsan hergün yaz. en kötü günlük gibi kullanmış olursun😘

Geçen hafta 76.1
Bugün 74,4
-1,700
Alintida kalmis süper eksin tebrk edrm
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
Tbrkler cnm az da olsa eksidesn
kizlar selam
bikdirimi yapayim bugun islerim var biraz sonra ilerleyen saatlerde gelip gecmis yapicam

gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark -850 gram
yuzde -1.21
Tebrikler canim cok güzel istikrarli devam ediyorsun
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.53
KİLONUZ: 68
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Video Editörü
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Depresyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 55 kilo ile evlendim. Mutfak benim olunca hep istediğim fast food yemeklerini yaptım. Kızartmalar, pastalar, tatlılar derken 8 ay sonra 68 kilo oldum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Freelance çalışıyorum. Gün içinde 10 saat kadar bilgisayar başında hareketsiz kalıyorum. Çikolatayı ve pizzayı çok seviyorum. İrademi korumakta güçleniyorum. Arkadaşım bu takımlardan bahsetmişti. Ben de üye olup denemek istedim. Ayrıca hamilelik te düşünüyorum. O yüzden önce ideal kiloma kavuşmalıyım. Malum hamilelik kiloları da eklenince 90 kilo olmak istemiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Zayıflama sürecimi video ve görsellerle paylaşabilirim.
Merhaba cnm hosgeldn aramiza insallah verirsn kilolari sebebin cok güzel bende hamileligmdeb önce 9takimla kilo vermistm :)
bu arada
@Ucmelekannesi @Fit mutlu anne pınar @Jasminium84 UcanSupurge UcanSupurge nerelerdesiniz. yoksa mide bulantısından ben mi göremiyorum
senin nasl gidiyor cnm mide bulantisi disinda iyimisin

Iyi aksamlar kizlar bende bu hafta veremememle kilomun takilmasiyla olusan bi motivasyon düsüklügü yasiyorum ama sporu birakmadim menülerimde fena degl hatta bugun gayet iyi gecti insallah biraz eksi görebillrm. Uyuz oluyorum neden bukadar yavas gidiyor :KK43:
ara ara tıkanmalar olur canım. ama devam etmen lazım
senin nasl gidiyor cnm mide bulantisi disinda iyimisin
mide bulantısı be aşırı bitkinlik. bazen gözümü açamıyorum. çok şükür kızım kendi kendine oynayabiliyor çoğu zaman. bambaşka biri oldum resmen🙄
Yok canım eşim toparlanıyor derken onunki başladı
Allah şifa versin inşallah canım

aaa ben menumu yazmamisim hemen yazayim :)

Bu aksam yemekte misafir vardi o yuzden detoksumu bugunluk bozdum ama diyeti bozmadim 😅

5 mart cumartesi
11.00 bi kahve
15.00 1 elma 1 kase yogurt ustune tarcin 10 badem
19.00 1 dilim izgara et, yanina 1 izgara kofte 2 parca et sis, yagsiz tuzsuz salata, izgara biber, 2 dilim izgara patlican, 2 tane mangalda ici peynirli mantar, 1 lokma da pesto soslu tt ekmek

2 fincan kiraz sapi cayi

arada sekersiz cay

su 3lt
spor 42 dk leslie super burn (40 dk da 3 mil yaptiriyor)
toplam adim 11.771

bu arada tabiki kedilerimi yuruyuse cikardigimda saatim yine adimlarimi eksik saydi. yani 3.24 km yi 1800 adim ile yapmis olamam ama eksik sayima ragmen adim sayim bu 😅 bu hesaba gore bir adimim 2 metre uzunlugunda ne hikmetse ama boyum 165 🤣🤣

bu arada evet, ben hava guzel olunca kedilerimi onalra ozel bebek arabasi gibi aralarinda parka goturup hava aldiriyorum. Yani ozunde bana yuruyus aslinda onlarda bahanem oluyor yuruyus icin :)
Benim de saatim puseti sürerken adım saymıyor ama telefonum çantamda oluyor o sayıyor. Ben de bazen saatimi çantaya yada cebime koyuyorum öyle sayıyor.

ya evet kimsecikler kalmadi ben burada kendi kendime takilir gibi oldum. Neyseki sen geliyorsun arada :)
Kedisi olan bir insana soracağım sorunun cevabı aşağı yukarı belli ama benim çocuklar da çok seviyor kedileri, eşim de öyle. Açıkçası ev işlerine ancak yetişebiliyorum, evim sürekli temiz derli toplu değildir. Çünkü hem iki çocuk var, hem burada toz çok oluyor. Kedilerin bakımı değil de tüyleri beni endişelendiriyor. Bir de yazın benim memleketime gidiyoruz o süreçte ne yapıcaz, tatile gittiğimizde falan. Eşim ikide bir kedi mi sahiplensek diye soruyor. Çok kararsızım, kedileri seviyorum ama zor olur diyorum.

Kedisi olan bir insana soracağım sorunun cevabı aşağı yukarı belli ama benim çocuklar da çok seviyor kedileri, eşim de öyle. Açıkçası ev işlerine ancak yetişebiliyorum, evim sürekli temiz derli toplu değildir. Çünkü hem iki çocuk var, hem burada toz çok oluyor. Kedilerin bakımı değil de tüyleri beni endişelendiriyor. Bir de yazın benim memleketime gidiyoruz o süreçte ne yapıcaz, tatile gittiğimizde falan. Eşim ikide bir kedi mi sahiplensek diye soruyor. Çok kararsızım, kedileri seviyorum ama zor olur diyorum.
kızım hayvan delisi ama ben kendime zor baktığımdan ve senin sebeplerden yanaşmıyorum😄

ara ara tıkanmalar olur canım. ama devam etmen lazım

mide bulantısı be aşırı bitkinlik. bazen gözümü açamıyorum. çok şükür kızım kendi kendine oynayabiliyor çoğu zaman. bambaşka biri oldum resmen🙄

Allah şifa versin inşallah canım
Haklısın cnm pes etmiyorm ama emeklermin karsiligni göremeyince üzülüyorm.

Yaa kiyamam insallah biraz toparlar bulantilar felan gecer cnm cok yakinda
kızım hayvan delisi ama ben kendime zor baktığımdan ve senin sebeplerden yanaşmıyorum😄
Ayy bende annemlerdeyken 2kedimiz vardi evlendik evleneli alasm var ama bueda kimsemiz yok biyere gitsen kime vericez falan diye hep kaliyor, en son gecen yaz sonu esim isten gelirken cins bi kedi görmus sokak kedileri iyice ürkütmüsler saklanmis korkmus belli getirmis eve oglumda cok sevdi yanina yatiyordu onla konusuyodu. Buldugu yerlere yakin sorusturdk sahibinu buldk uzuldm sonra gidince 1 gün kalmisti oysaki sonra esime israr ettim o cinslerden istedm ama yavrular 3-4 binden basliyormu :/ ay amma yazdim 😂
Merhaba hoş buldum 😊 çok teşekkür ederim. İnşaallah ben de verip çocuk doğurduktan sonra bir de hamilelik kilolarını vermek için gelirim
Insallah canim oda olur zaman hizli geciyor ben bile dogurdm büyüdü de smdi bez birakmaya ugrasiyoruz 🤣

Merhabalar 😊 diyete başlayamadım o yüzden formu yeni dolduruyorum
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: bakmadım yarın sabah bakıcam :KK43: güncellerim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmenim
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 5. Takım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direnci vitamin eksiklikleri vs :KK43:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Evlenince biraz saldım zaman zaman bunalımlara girdim ondan 60 kilo falandım 68-69 oldum geçen yıl 62 lere düştüm sonra tekrar aldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Sıkıldıkça yemek yeme huyum var . Eşimde sebzeden nefret eder evde sürekli sağlıksız yemekler oluyor :KK43:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Aktif olurum. 😊 Tabak paylaşımı yapabilirim

Bugünkü menüm:
Sabah: bir porsiyon beyaz peynir domates maydanoz ve iki dilim ekmek
Ara: bir elma

Öğlen: bir dilim fırında karnabahar, salata

Ara: bir avuç kuru üzüm (yemeklerden sonra aşırı derecede tatlı yemek istiyorum. Üzümle bastiriyorum bunu. Ayrıca kanım düşük. Onun için menüde sabit üzüm var.)

Akşam: bir tane biber dolması

Su: 1.5 litre

Spor: (koronayi yeni atlattım ve ağır geçirdim. Ciğerlerim hep iltihaplanmışti. Tedaviyi kestik ama ciğerlerim hala tam olarak iyilesmedi. En ufak bir işte bile nefessiz kalıyorum. 50 metre yürümek bile çok zor geliyor. O yüzden spor yapamıyorum ama gün içinde pasif kalmamaya, sürekli oturmamaya çalışıyorum. Hep evi temizliyorum vs)

X