- 18 Mart 2018
- 30.078
- 118.831
- 34
Suçun neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suçun neydi
Maşallah nazarlar değmesin inşallahGünaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Bir maşallah da buraya lütfenTartıda bu sabah gördüğüm rakam. Aman Allah ım gözlerime inanamadım!!!
16.11.24 Cumartesi 51.9
19.11.24 Salı. 51.1
Fark: - 800 (wuuuu....)
Bekle beni yosunlupapatya kavuşmamıza az kaldı
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Regl etkisi canım, kendini üzme.günaydın herkese, benim reglime çok az kaldı. tartıda hiç mutlu bir sonuç görmedim.
16.11.24 68.3
19.11.24 69.4 +1.1
bu salı tartısı kontrol için değil mi takım yarışında eksi puan vermiyor çok üzgünüm
Çok artı değilsin, hatta belki artı bile değilsindir.Günaydın kızlar sabah tartıldım
Cumartesi 77.8
Bugün 78
Erken tartilmanin ödemi olduğunu düşünüyorum
Cumartesiye eksilmiş olacak canım, sporun etkisi bile olabilir.Günaydın kızlar tartıya canim sıkılmadı değil çok bise de yemiyorum niye gitmiyor anlamıyorum 100 gr artı bise değil evet ama ben eksi görmeyi umut etmiştim çünkü çok da dikkat ediyorum spor da yapıyorum kendi çapımda
Cuma 109.6
Bugun 109.7
Fark +100 gr
LenaG Boncuk2307 Sitare55 kaptanım senin de yüzünü kara cikarcam sanırım
Tebrik ederim canım.Günaydın
Cumartesi 75.9
Salı 75.6
Geçici bir artıdir büyük ihtimalle canım.LenaG Boncuk2307 sibel_84
Cumartesi ..69
Bugün 69.4
Artı 400 grm
Çok uyudum şişlik var sanırım dışarı çıkacağım için erken tartıldım
Cumartesi gününe içinde sürpriz saklıyor bence bu sayıCumartesi 57.2
Bugün 57.7 (bu sayıda bişey var)
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Kızlar günaydın tartı bu salı yüzümü güldürdü inşallah böyle devam eder
Cumartesi günü 93.65kg
Bugün 92.65kg (- 1kg )
LenaG Boncuk2307 Sitare55 Eki Görüntüle 3506043
Düzgün menulerle yerleşmeden gider bu artı.
Tebrikler canım. Devamı daha da bol olsun inşallah.
ayyy inşallah balımmDüzgün menulerle yerleşmeden gider bu artı.
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Cumartesiye güzel bir eksi gelecek inşallah.
Maşallah canım
Maşallah canım
Güzel eksi eksidir
Yok beeee nerdeGünaydın kirmizi takımın en azimli en sporcu kızı
Harika canım maşallah
Ahahah teşekkür ederim kaptanımAyy gelse de rahatlasan canım menün harika
Yok nazar oldum ben biliyorumCanım regl öncesi bende migren ağrısı çok olur senin de ondan olabilşr
Kız ben gelene kadar girmiş çıkmışsın kiOyy bende mapusa girdim biliyon mu hiç sormuyon kaptanını sibel bana temiz çamasır getirecekti neyse ki kısa sürdü bir saatlik gözaltı gibi
Pazar günü 59 küsürlerı gördü bu gözler o yüzden benim için çok iyi bir tartı canım buRegl etkisi canımcım takılma moral bozma
Kolaylıkla sağlıkla inşallah canoİnşallah canım 100 üzerindeyken 2 haneye inince çok mutlu olmuştum. Şimdide 8 li seri gelse diye sabırsızlanıyorum.
Kıııaaaazzzz naptın sennnn kaç gündür ceza alacak ne oldu
Yok kaptanım pazar 59 küsürler gördüm cumartesi yaptığım o saçmalıklardan sonra, şu an bu benim için çok iyi bi tartıCanım regl geciktiği için ödem topluyorsun bence
Ahaha inşallah canım teşekkür ederimCumartesi gününe içinde sürpriz saklıyor bence bu sayı
Allah hayra çıkarsın canımİçimde değişik bir sıkıntı var.
Bende canım haber, gündüz kuşağı falan asla bakamam bende fazla empati var somra da paranoyaya dönüyorAy aynı ben. TV de programlara bile bakamam. Kaç gün etkisinde kalırım. Narin olayinda bile ameliyattan çıkar çıkmaz onu sormusum . Anne narin bulundu mu diye?
Yok cabım kırmızı da değil pembeliMerhaba , bu hafta kaptan ben degilim. Kirmizi takimdasin diye biliyorum. Sitare55 kaptan
Harikasın kızzzz tebrikleerrrrr
Bu bildirime karşı bir keyif kahvesi içmek isterdim
Kız daha dün lena kaptan haturşattı ya Allah seni cumartesi o artıları kovalıyoruz dün menü bildirmedin miHerkes kilo bildiriyor, sali bildirim işi noldu var mi hala? Biri beni aydinlatsin
Cumartesiye artarak devam etsin canım inş 500 artının hala 300 ü duruyor
Mümdan çıkmış yangınCanım senin ikiz bebeler var sayılır, senin buraya gelebilmen mucize
Kaptana sahip çıkalım
Ameliyatın etkileri geçer geçmez bu duruma dur demelisin canım. Seni çok yorar bu şekilde.
Şu pozitiflik bende hiç yok ya ama halletmem lazımEvrene " daha basima ne gelebilir ki " denmez. Çarpılırsın maazallah boyle sorarsan evren cevap verir deyoola. Ahan da bu gelebilir diyebasima hangi guzelliklerin gelmesi mümkün vs diyecekmişiz
Hayrolsun canımİçimde değişik bir sıkıntı var.
Bunu alıntıladım sanıyordum cevaplarken alıntılamadığımı fark ettimee peki nasıl +400 geldin yani nasıl düşürdün haftasonundan bugüne sporsuz geçen günüm yok kzum zumba kardiyo yürüyüş leslie tüm tuşlara basıyorum inankii
Ahahahhahahahaha yapma yanarsınAlintilara cevap veriyim derken altıma.....
Pek aralıklı oruç olmamış canımŞöyle aralıklı oruç yaptığım için sabah çok az şekerle bir bardak kahve
Saat 12de ilk öğün
Bir kase sebze çorbası
Yoğurt salata
Ara öğün 1-2 elma
Akşam yemeği 18de
Etli patates yemeği bir porsiyondan biraz az
Salata yoğurt
20de kapanış
Suyu olabildiğince çok içmeye çalışıyorum
Akşam 8-9 gibi de spor yapıyorum böyle
Bir takım çalışmalarım olacakCanım senin ikiz bebeler var sayılır, senin buraya gelebilmen mucize
Kaptana sahip çıkalım
Ameliyatın etkileri geçer geçmez bu duruma dur demelisin canım. Seni çok yorar bu şekilde.
kızçem senin sporları takip ediyordum zaten ben ama bu aralar reglden pek yapamıyorum yürüyüş diyordun ben deli gibi abandım spora bu hafta ama bugün öyle temiz bir menü gelecekki inşallah gör bakBunu alıntıladım sanıyordum cevaplarken alıntılamadığımı fark ettim
Cano kabak detoksu yapıyorum boool su içtim hareketi artırdım
İnşallah cumartesi ye gidecek canımBende canım haber, gündüz kuşağı falan asla bakamam bende fazla empati var somra da paranoyaya dönüyor
Yok cabım kırmızı da değil pembeli
Harikasın kızzzz tebrikleerrrrr
Bu bildirime karşı bir keyif kahvesi içmek isterdim
Kız daha dün lena kaptan haturşattı ya Allah seni cumartesi o artıları kovalıyoruz dün menü bildirmedin mi
Cumartesiye artarak devam etsin canım inş 500 artının hala 300 ü duruyor
Mümdan çıkmış yangın
Şu pozitiflik bende hiç yok ya ama halletmem lazım
Hayrolsun canım
Hayrolsunİçimde değişik bir sıkıntı var.
Salı hep artı çıkıyor, beklediğimden az çıktı bu sefer, cumartesi büyük bişey bekliyorumCumartesiye güzel bir eksi gelecek inşallah.