- 14 Temmuz 2024
- 2.235
- 13.193
- 38
yosunlupapatya ne şaşırıyon kız yapmadık zaarrr yapayazdımAlintilara cevap veriyim derken altıma.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yosunlupapatya ne şaşırıyon kız yapmadık zaarrr yapayazdımAlintilara cevap veriyim derken altıma.....
Kız ben spor yapamıyorum ki anca adım sayısı çok abanmak da şişirir canım bi de menüleri düzenleyip izleyelimkızçem senin sporları takip ediyordum zaten ben ama bu aralar reglden pek yapamıyorum yürüyüş diyordun ben deli gibi abandım spora bu hafta ama bugün öyle temiz bir menü gelecekki inşallah gör bak
Klasik feza salı artısı demek kiii cumartesi güzel bir eksi geliyoooo
tamamdır menülerime seni de etiketliyeyim bundan sonra sende beni ekle aşko daha çok motive ederiz biribirimizi hem LenaG kaptanım benim menülerimi bazen görmüyor üzülüyorum hazırlıkta kaldım beni unuttunuz diyeKız ben spor yapamıyorum ki anca adım sayısı çok abanmak da şişirir canım bi de menüleri düzenleyip izleyelim
yaaaa hahahah bian didimm saldı mı didim hahahahahyosunlupapatya ne şaşırıyon kız yapmadık zaarrr yapayazdım
Kız çok alıntılama yapıyorum ya bastım sanıp basmayabiliyorum bazen dürtsene beni nerde menü yorumum diyeeetamamdır menülerime seni de etiketliyeyim bundan sonra sende beni ekle aşko daha çok motive ederiz biribirimizi hem LenaG kaptanım benim menülerimi bazen görmüyor üzülüyorum hazırlıkta kaldım beni unuttunuz diye
geçmiş olsun canım
Ay sesli güldümAlintilara cevap veriyim derken altıma.....
Yanarsın değil ıslanırsın.Ahahahhahahahaha yapma yanarsın
canımm kaptanım arada takılıyorum sanada işte kendimi hatırlatayım diye yoksam sen zaten kurucu kaptansın hakkını nasıl öderiz biz senin bu grup senin sayende var sende iyiki varsınKız çok alıntılama yapıyorum ya bastım sanıp basmayabiliyorum bazen dürtsene beni nerde menü yorumum diyeee
Cumartesiye daha çok eksi demek canım tebrikler
Sağol canım aslında kurucu değilim yeni bayrak devraldım ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorumcanımm kaptanım arada takılıyorum sanada işte kendimi hatırlatayım diye yoksam sen zaten kurucu kaptansın hakkını nasıl öderiz biz senin bu grup senin sayende var sende iyiki varsın
Tebrik ederim canım
Ay hiç sorma kaptanım aynenGüünanayydıııınnn inşallahhh
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım tebrik ederim aman ödem mödem gitsinler de
Tebrik ederim canım çok güzel eksiii
Günaydıon queeennn
Günaydın canım mens dönemi normal daha olacak bitecek ve eksiye geçecek bu sırada asla takılma tartıya sen yolundan devam
günaydın canım sabah şişliğidir çok da bir artı değil
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım fasulye ve turşu birleşip şişkinlikle ödem yapmış olabilir mi acaba bugün bol içmeye çalışalım
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın çok erken tartılınca oluyor moral bozmak yok
Günaydınnnn
Canım regl geciktiği için ödem topluyorsun bence
Vaay harika bir eksi canım tebrik ederim
Günaydıııınnn
Olur canım karbonhidratsa hemen yapışıverir
Tebrik ederim canım
Vaay çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim
Merhaba canım tekrar hoşgeldin geçmişler olsun
Daha cumartesiye var güzel bir eksi gelecek
Birden kıstığın için olabilir belki queenim yavaştan azaltmayı denesen
Günaydın canım çok erken tartılmışsın çok normal c.tesi güzel bir eksi gelecek
Regl varken çok normalc.tesi güzel bir eksi bekliyoreee
Canım kardiyo yerine ağırlıklı antrenman yapsan daha iyi olur
Çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederim
Afiyetler olsun
Regl sözkonusuyken bu kadar artı bile iyi canım
Hee o bende de var yukardan dürtmeden aşağı duymuyor
Çok da bir şey değil c.tesi güzel eksi gelecek
Canım günaydın tabii ki regl etkiliyor eksi gelmek bile büyük birşey
Ben de bir an şok oldum tam yazıyordum yanlış mı yazdın acab diye ki sen mesaj attın 200 gr cık bişi olmaz biz yolumuzdan devammm
Teşekkür ederim canım, motivasyonum etkilenmedi bu sefer, çünkü doğru yaptığımı biliyorum. Karnım şiş bugün, muhtemelen bir şeyler şişkinlik yaptı mutlaka geçecektir.Arada olur öyle bence takılma ve motivasyonunu etkilemesine izin verme, tam gaz devam et beklemedigin anda eksiye dönecek
olur mıu kaptanım hakkın ödenmezSağol canım aslında kurucu değilim yeni bayrak devraldım ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum
hayırlara vesile olsun kaptanımİçimde değişik bir sıkıntı var.
Her şeyi de ne çok biliyorlar maşallah. Destek olmak diye bir kavramdan haberleri var mı acabaayyy sorma sormaaa, eşimdeki bir mantık da şudur ki; ben diyet yaptığımda mesela tatlı yiyor ya ben yiyemezken nasıl boğazından geçiyor gibi birşey söylesem ooo asıl böyle böyle iradeni kuvvetlendireceksin der
o yüzden şu anda söylemiyorum diyette olduğumu :)