Popüler Konu LenaG ile MasterFit

kızçem senin sporları takip ediyordum zaten ben ama bu aralar reglden pek yapamıyorum yürüyüş diyordun ben deli gibi abandım spora bu hafta ama bugün öyle temiz bir menü gelecekki inşallah gör bak :KK36: :KK36: :KK36:
Kız ben spor yapamıyorum ki anca adım sayısı🤣 çok abanmak da şişirir canım bi de menüleri düzenleyip izleyelim ❤️

Kız ben spor yapamıyorum ki anca adım sayısı🤣 çok abanmak da şişirir canım bi de menüleri düzenleyip izleyelim ❤️
tamamdır menülerime seni de etiketliyeyim bundan sonra sende beni ekle aşko daha çok motive ederiz biribirimizi :KK36: :KK36: hem LenaG LenaG kaptanım benim menülerimi bazen görmüyor üzülüyorum hazırlıkta kaldım beni unuttunuz diye:KK61::KK61::KK61:

tamamdır menülerime seni de etiketliyeyim bundan sonra sende beni ekle aşko daha çok motive ederiz biribirimizi :KK36: :KK36: hem LenaG LenaG kaptanım benim menülerimi bazen görmüyor üzülüyorum hazırlıkta kaldım beni unuttunuz diye:KK61::KK61::KK61:
Kız çok alıntılama yapıyorum ya bastım sanıp basmayabiliyorum bazen dürtsene beni nerde menü yorumum diyeee :KK60:

Kız çok alıntılama yapıyorum ya bastım sanıp basmayabiliyorum bazen dürtsene beni nerde menü yorumum diyeee :KK60:
canımm kaptanım arada takılıyorum sanada işte kendimi hatırlatayım diye :KK23: yoksam sen zaten kurucu kaptansın hakkını nasıl öderiz biz senin bu grup senin sayende var sende iyiki varsın :KK60::KK19::KK200:

canımm kaptanım arada takılıyorum sanada işte kendimi hatırlatayım diye :KK23: yoksam sen zaten kurucu kaptansın hakkını nasıl öderiz biz senin bu grup senin sayende var sende iyiki varsın :KK60::KK19::KK200:
Sağol canım aslında kurucu değilim yeni bayrak devraldım ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum :KK60:

Güünanayydıııınnn inşallahhh :dua:

Günaydın canım :KK200:

Günaydın kaptanım :KK200:

Günaydın canım tebrik ederim aman ödem mödem gitsinler de :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksiii :KK200:

Günaydıon queeennn :KK200:

Günaydın canım :KK200: mens dönemi normal daha olacak bitecek ve eksiye geçecek bu sırada asla takılma tartıya sen yolundan devam :rapci:

günaydın canım sabah şişliğidir çok da bir artı değil :KK66:

Günaydın canım fasulye ve turşu birleşip şişkinlikle ödem yapmış olabilir mi acaba bugün bol içmeye çalışalım :KK200:

Günaydın canım tebrik ederim :KK200:

Günaydın çok erken tartılınca oluyor moral bozmak yok :KK200:

Günaydınnnn :KK200:

Canım regl geciktiği için ödem topluyorsun bence :KK200:

Vaay harika bir eksi canım tebrik ederim :KK200:

Günaydıııınnn :KK200:

Olur canım karbonhidratsa hemen yapışıverir

Tebrik ederim canım :KK200:

Vaay çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim :KK200:

Merhaba canım tekrar hoşgeldin geçmişler olsun :dua:

Daha cumartesiye var güzel bir eksi gelecek :rapci:

Birden kıstığın için olabilir belki queenim yavaştan azaltmayı denesen :KK200:

Günaydın canım çok erken tartılmışsın çok normal c.tesi güzel bir eksi gelecek :KK200:

Regl varken çok normalc.tesi güzel bir eksi bekliyoreee:KK200:

Canım kardiyo yerine ağırlıklı antrenman yapsan daha iyi olur :KK200:

Çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederim :KK200:

Afiyetler olsun :kk77:

Regl sözkonusuyken bu kadar artı bile iyi canım :KK200:
Hee o bende de var yukardan dürtmeden aşağı duymuyor :-)

Çok da bir şey değil c.tesi güzel eksi gelecek :KK200:

Canım günaydın tabii ki regl etkiliyor eksi gelmek bile büyük birşey :KK200:

Ben de bir an şok oldum tam yazıyordum yanlış mı yazdın acab diye ki sen mesaj attın :-) 200 gr cık bişi olmaz biz yolumuzdan devammm :KK200:
Ay hiç sorma kaptanım aynen🥰

Arada olur öyle bence takılma ve motivasyonunu etkilemesine izin verme, tam gaz devam et 💪 ❤️ beklemedigin anda eksiye dönecek
Teşekkür ederim canım, motivasyonum etkilenmedi bu sefer, çünkü doğru yaptığımı biliyorum. Karnım şiş bugün, muhtemelen bir şeyler şişkinlik yaptı mutlaka geçecektir.

ayyy sorma sormaaa, eşimdeki bir mantık da şudur ki; ben diyet yaptığımda mesela tatlı yiyor ya ben yiyemezken nasıl boğazından geçiyor gibi birşey söylesem ooo asıl böyle böyle iradeni kuvvetlendireceksin der :olamaz:

o yüzden şu anda söylemiyorum diyette olduğumu :)
Her şeyi de ne çok biliyorlar maşallah. Destek olmak diye bir kavramdan haberleri var mı acaba :bicak:

Söylemeden de olmuyor ki, bazen istediklerine hayır diyebilmenin tek yolu bu. Kusura bakmayın onu yapamam ben diyetteyim diyorum :KK70:

X