-
- Konu Sahibi Handandandan
- #4.161
Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üye oldum siteye, 10,04 te diyete başladım 80.6 kg dım dün tartıldım 75,5 kg mım 28 günde 5 kg verdim kararlıyım bu sefer verecem bu kiloları ekmeği çok azalttım ye günde bir simit yada bir dilim ekmek yiyiyorum 3 litre su içiyorum birde 2 fincan lipton form çay içiyorum özellikle lipton tercih ettim çünkü diğerlerinde fonda otu yok gerisi sebze yemeği ve meyve tabi onlarda az
Bende aranıza katılmak istiyorum motive meselesi dayanışmanız çok güzel
bu sabah birdilim ekmek 2dilim domates ve salatalık az peynir ve 3 zeytin yedim
dün akşam misafirliğe gitmiştim biraz abarttım o yüzden bugün öğlen ve akşam yemeğim sadece salata olacak herkese iyi şanslar umarım kurtuluruz külolardan
a.sa.s.slm kızlar, teşekkür ederim aysim
bu sabah ki kahvaltım simit peynir ve çay[tatlandırıcılı] şu şeker meselesini çözemedim birtürlü insanlar nasıl şekersiz çay içiyorlar anlamadım ben yapamıyorum.Öğlen 4 bisküvi ve form çayımla geçecek akşam haşlama tavuk ve salata neyse işe dönmem gerek görüşürüz
iyi akşamlar kızlara.s.
dünden beri midem bi tuhaf,iştahım kesilmedi ama yediğimi çıkarıyorum,bi terleme üşüme gidiyo sırtıma..yarın doktora gitcem nasipse..
biraz geç oldu ama anneler gününüzü kutluyorum,çocuklarınızla hep iyi geçim olmasını diliyorum a.s.
a.sa.s.slm kızlar, teşekkür ederim aysim
bu sabah ki kahvaltım simit peynir ve çay[tatlandırıcılı] şu şeker meselesini çözemedim birtürlü insanlar nasıl şekersiz çay içiyorlar anlamadım ben yapamıyorum.Öğlen 4 bisküvi ve form çayımla geçecek akşam haşlama tavuk ve salata neyse işe dönmem gerek görüşürüz
Slm kızlar nasılsınız hafta sonu çok yoğundum gören herkes çok şaşırdı cidden çok kilo vermişsin dediler çok mutlu oldum hastalandıktan sonra çok aşırı dikkat edemedim ama abartmadım da
merhaba arkadaşlar..
Serapçım tebrikler valla:)
öğle yemeğim
çorba salata meyve
Bencede canım çok iyi vermişsin tebrik ederim seni ve başarılarının devamını bekliyoruz bitanem:1hug: