- 23 Haziran 2015
- 1.346
- 4.902
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunnGünaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa 3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece.Huuuu var mi bana katilan 1 haftada 4 kilocuk tomrs zorunlu . Kirmizi takim da olsa ❤❤❤❤ mavi takim hadi neyse siz de katilin cumartesiye kadar hadi bakalim kac kilo gidecek. Oksuren tiksiran herkese de iyi gelecek. Gel vatandaaaassssskatilanlar alıntı yapsin lutfen
Eki Görüntüle 3499101
Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.eksi gelmiş ya bu da iyidir ablacım ben korkuyorum tartıya çıkmaya
Tekrar hoşgeldin
Eski kilonu hatırlayamadım ama cumartesiye eksi geleceğine eminim
Hoşgeldiniz, ay güldürdün beni ne kadar açık sözlüsün.
Hay maşallah bu ne kız napıyon sen
Ayy ne güzeel, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sen öyl diyorsan öyledir. Cumartesiye daha güzel eksi gelir
Maşallah maşallah gitsin kilolar gelsin 60lar az kaldı ha gayret şekerim
Aman tanrım didim, ksıkandım sankim
Cumartesiye azimle sporla gidecektir inşallah
Ben de öyle düşünüyorum şekillendirme için güzel ama kilo verdirmiyor
Haydi bakalım bu hafta takımlara da gireceksin inşallah cumartesi
Sabit olmakda iyidir en azından + değil
Hoşgeldiniz takip edemedim ama ilk sayfadaki formu doldurmadıysanız doldurun 1 hafta hazırlık grubunda kalırsınız sonra bizlerle takımlarda yarışırsınız.
Az bir + cumartesiye gidecektir
Sen ne yapıyon ne ediyon biz yemiyoruz sen zayıflıyorsun maşallah maşallah
Çok da dikkat ediyorsun ablacım neden böyle oldu ki acaba.
Sen de baya dikkat ediyorsun aslında, neden artı geliyoruz biz spor yok hayatına spor katmalısın bence
Sabit çıkmak en güzelii
Hazırlıkta olanlar da menü spor kilo bildirimi yapmak zorunda
Sabit olmak da iyidir çiçeğim
Wc nin çok etkisi oluyor ben onu bekliyorum gelmesini
Cumartesi kaçtı hatırlayamadım ama geç kalmadın saat 14.00 de finish
Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştumGerçekten ispatı bida kızmıcam kızlara nasıl bekletiyorlar nasıl unutuyorlar diyeee
dün menümü yazacakken tam şarjım bitti teli daha elime alamadım bugün yazayım hemen... 04.11.2024 menüm
sabah 10.00 bir dilim tam buğday ekmek (ilaç içmek için yiyorum)
öğlen 12,00// bir buçuk servis kaşığı tas kebabı bir bardak ayran iki dilim tam buğday ekmek
ara bir avuç kabuklu fıstık
akşam//18,00 // 4 yk. karnabahar yemeği iki lokma kepekli ekmek
aksam21,30// bir dilim pasta bir adet çikolata (yıl dönümümüz dü yedim ama telafi ederim)
adım sayım 8500
su miktar 2,5 lt
Boncuk2307 LenaG @nurovic @Sitare55
Kız çok az değil mi? Korumadasın sen Senin bu menülerini diyette yemiyorum ben. Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derimMenümü de yazayım da daha yemeyeyim bende
Öğlen 12// bir dilim tam buğday ekmeği 2 servis kaşığı tavuk sote bir bardak ayran bir çatal makarna
Akşam 18.30// canım yemek istemedi hiç bende bir dilim tam buğday ekmeğin üzerine krem peynir sürüp yedim
2.5lt su bitti
Bir bardak yeşil çay içtim öğlen
Spor yok bugün
LenaG Boncuk2307 @nurovic @Sitare55