Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa :nazar: :anne: 3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunn 🥰🙏🏻
Huuuu var mi bana katilan :rolleyes:1 haftada 4 kilocuk😁 tomrs tomrs zorunlu:KK4: . Kirmizi takim da olsa ❤❤❤❤ mavi takim hadi neyse siz de katilin💙💙💙:KK30: cumartesiye kadar hadi bakalim kac kilo gidecek. Oksuren tiksiran herkese de iyi gelecek. Gel vatandaaaasssss:rolleyes:katilanlar alıntı yapsin lutfen
Eki Görüntüle 3499101
Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece. 🥺
eksi gelmiş ya bu da iyidir ablacım ben korkuyorum tartıya çıkmaya :KK61:

Tekrar hoşgeldin:KK200:

Eski kilonu hatırlayamadım ama cumartesiye eksi geleceğine eminim:KK19:

Hoşgeldiniz, ay güldürdün beni ne kadar açık sözlüsün.:KK53:

Hay maşallah bu ne kız napıyon sen:bicak:

Ayy ne güzeel, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:dua:

Sen öyl diyorsan öyledir. Cumartesiye daha güzel eksi gelir:KK24:

Maşallah maşallah gitsin kilolar gelsin 60lar az kaldı ha gayret şekerim:KK19:

Aman tanrım didim, ksıkandım sankim:işsiz::63:

Cumartesiye azimle sporla gidecektir inşallah:KK200:

Ben de öyle düşünüyorum şekillendirme için güzel ama kilo verdirmiyor

Haydi bakalım bu hafta takımlara da gireceksin inşallah cumartesi

Sabit olmakda iyidir en azından + değil

Hoşgeldiniz takip edemedim ama ilk sayfadaki formu doldurmadıysanız doldurun 1 hafta hazırlık grubunda kalırsınız sonra bizlerle takımlarda yarışırsınız. :KK200:

Az bir + cumartesiye gidecektir:KK200:

Sen ne yapıyon ne ediyon biz yemiyoruz sen zayıflıyorsun maşallah maşallah:nazar:

Çok da dikkat ediyorsun ablacım neden böyle oldu ki acaba.:110:

Sen de baya dikkat ediyorsun aslında, neden artı geliyoruz biz :110: spor yok hayatına spor katmalısın bence:KK19:

Sabit çıkmak en güzelii:KK200:

Hazırlıkta olanlar da menü spor kilo bildirimi yapmak zorunda:KK200:

Sabit olmak da iyidir çiçeğim:KK200:

Wc nin çok etkisi oluyor ben onu bekliyorum gelmesini:KK43:

Cumartesi kaçtı hatırlayamadım ama geç kalmadın saat 14.00 de finish
Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.
Gerçekten ispatı bida kızmıcam kızlara nasıl bekletiyorlar nasıl unutuyorlar diyeee 🙈🤦🏼‍♀️
Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştum 😂😂
dün menümü yazacakken tam şarjım bitti teli daha elime alamadım bugün yazayım hemen... 04.11.2024 menüm

sabah 10.00 bir dilim tam buğday ekmek (ilaç içmek için yiyorum)
öğlen 12,00// bir buçuk servis kaşığı tas kebabı bir bardak ayran iki dilim tam buğday ekmek
ara bir avuç kabuklu fıstık
akşam//18,00 // 4 yk. karnabahar yemeği iki lokma kepekli ekmek

aksam21,30// bir dilim pasta bir adet çikolata (yıl dönümümüz dü yedim ama telafi ederim)

adım sayım 8500
su miktar 2,5 lt
Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG @nurovic @Sitare55

Menümü de yazayım da daha yemeyeyim bende 😀

Öğlen 12// bir dilim tam buğday ekmeği 2 servis kaşığı tavuk sote bir bardak ayran bir çatal makarna

Akşam 18.30// canım yemek istemedi hiç bende bir dilim tam buğday ekmeğin üzerine krem peynir sürüp yedim

2.5lt su bitti
Bir bardak yeşil çay içtim öğlen
Spor yok bugün
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @nurovic @Sitare55
Kız çok az değil mi? Korumadasın sen 😂😂 Senin bu menülerini diyette yemiyorum ben. :KK70: Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derim

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunn 🥰🙏🏻

Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece. 🥺

Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.

Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştum 😂😂

Kız çok az değil mi? Korumadasın sen 😂😂 Senin bu menülerini diyette yemiyorum ben. :KK70: Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derim
Hqfta ici yapmak mi problem icmek mi ?

Bugünkü Menüm,
Sabah 9:30
1 kuru kayısı
20 tane beyaz leblebi

Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş
2.5 yk yoğurtlu semizotu

Ara 16:00
2 dilim yeşil elma
15 beyaz leblebi

Akşam 17:30
1 büyük kase yeşillikli narlı çoban salata( 1 domates 1 salatalık vardı ama fazla geldi şu an mide spazmı geçiriyorum)

Su 2lt
1 kupa yeşil çay
8700 adım

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar bi de size bir şey sormak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında diyetisyen önerebilir misiniz? Varsa bildiğiniz ettiğiniz. Vücut ölçümü yapmasını bi de değerlendirmesini istiyorum. Beslenmem de yanlış bir şey var mı görmüş olurum.:KK68:

ya ben artık krep yemiyorum
yeminle kan şekerini bu kadar düşüren bu kadar çabuk acıktıran başka bişey olamaz
2 tane kocaman yiyorum 2 saat geçiyor aaa karnım acıkıyor 2 tane daha yiyorum yani sonsuz bir krep döngüsü yaşıyorum djaskdhaskdhsakdha krepsepşın

ama benim dediğim krep beyaz unla yapılan normal krep tabi.

aslında menün de güzelmiş hatta kek olmasaymış ucundan dönüyormuşsun
Nasıl yapıyorsun canım. Benimde beyaz undan. Çocuklara yapmıştım. Onlar yerken bende yedim.
Benim krepte süt yoğurt suyu yoğurt yumurta oluyor. Dışarı ekmeğinden daha sağlıklı geliyor bana

İyi Akşamlar Hanımlar
Sabah(11:30):2 yumurta beyazı yağsız sahanda,1 domates,1kapya biber,diyet peynir,1dilim kepekli ekmek
Ara:KK43:13:00)sade Türk kahvesi
Yeşil elma,mandalin
Akşam:Çok az haşlanmış gögüs,küçük kase ev yoğurdu, sebze çorbası(içinde un,yağ yok)
Adım:12.300
Eliptik:30 dk
Mthn83 Mthn83 , LenaG LenaG , Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-05-19-49-44-330_com.xiaomi.wearable.jpg
    Screenshot_2024-11-05-19-49-44-330_com.xiaomi.wearable.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2024-11-05-19-49-15-951_com.xiaomi.wearable.jpg
    Screenshot_2024-11-05-19-49-15-951_com.xiaomi.wearable.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 4
Bende menümü yazayım
Sabah 2 yumurta
2 yaprak marul
2 tatlı kaşığı çökelek peynir
Öğle (ödül oldu)(okuldakilere menemen yaptım)
6-7 çatal menemen
Bir buçuk dilim tbe
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
Yarım kase cacık
1 tabak havuç+turp+kırmızı lahana
Şimdi kayısı çayı içeceğim
1 avuç da kuruyemiş alırım
Adım sayım 4444
Suyu tam ölçmedim ama 2 yi geçmiştir. Sadece kahvaltı öncesi 1 litre olduydu.
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 @Sitare55
Jou Jou
Afiyet olsun 😍
Benden de bir tavsiye gelsin. Ben de krebi severim. Dogalsan in yulaf kepegi karışımı ( yulaf kepegi unu da ayni isi gorur sanirim )bunu alip yumurta ile cirpip dukan krep yapiyoruz.

Gecen hafta ispanakli mucvere taktim. Yulaf kepegi kullandim. O kadar guzrl oluyor ki. Hamur ihtiyaçlarımızı en hafifinden yulaf kepegi ile karsilayabiliriz hem de bol lif almis oluruz.
Çocukların beslenmesiydi canım kendime yapmadım ♥️
Dukan krepten pizza yapıyordum tavada. Kızlar bu nasıl diyet diyorlardı 😅
5.11.2024

14:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Biraz roka tere

19:00
1 kase mantarlı tavuk sote
1 tabak yeşil salata

2 litre su
8000 adım
Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Harika afiyet olsun 😍
Kızlar bi de size bir şey sormak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında diyetisyen önerebilir misiniz? Varsa bildiğiniz ettiğiniz. Vücut ölçümü yapmasını bi de değerlendirmesini istiyorum. Beslenmem de yanlış bir şey var mı görmüş olurum.:KK68:
Canım sağlıklı yaşam merkezleri var devletin. Onları bı araştır. Ölçüm de yapıyor diyette yazıyor
İyi Akşamlar Hanımlar
Sabah(11:30):2 yumurta beyazı yağsız sahanda,1 domates,1kapya biber,diyet peynir,1dilim kepekli ekmek
Ara:KK43:13:00)sade Türk kahvesi
Yeşil elma,mandalin
Akşam:Çok az haşlanmış gögüs,küçük kase ev yoğurdu, sebze çorbası(içinde un,yağ yok)
Adım:12.300
Eliptik:30 dk
Mthn83 Mthn83 , LenaG LenaG , Boncuk2307 Boncuk2307
Niye üzüldün kahveye afiyet olsun 😍

Afiyet olsun 😍

Harika afiyet olsun 😍

Canım sağlıklı yaşam merkezleri var devletin. Onları bı araştır. Ölçüm de yapıyor diyette yazıyor

Çok teşekkür ederimm canımm bakayım onlara bilmiyordum 😘😘

Yapmak. :KK43: Yapıp işe nasıl götürücem diye düşündüm. Geceden hazırlamam lazım. Zaten akşam yemeği götürüyorum. Bi de o yük olacak yol mesafem de var biraz. Yoksa sevdiğim şeyler içeriği
Aksamlari icersin. Bir de buz dolabinda 2 gun dayaniyor:olamaz:. (Her gun taze yapip bitirip ertesi gun de yenisi yapilsin isteniyor. Gunluk 1.5 litre icilmeli.) Hergun yapmak zor geldiği icin hic yapmamaktansa bence sicagi ile kavanozlara kapatip ihtiyac oldukca acmak da olabilir😅

Bizim evin yakınına Sağlık Hayat Merkezi açılmış. Diyetisyeni de varmış. Aktivite olsun diye eltimle beraber bugün oraya gittik🤭 Kan tahlili verdim. Haftaya saliya randevu verdi ilk görüşme için. Eltimle arkadaşı diyete girmeden şunu yiyelim, bunu yiyelim diye konuşuyorlar tabi ben de sallıyorum yok şunu kesin yemeliyiz diye😂 O sırada halihazırda diyette olan ben "tabi tabi yersin" diyor😂
Diyette olduğumdan eşim dahil kimsenin haberi yok. Üzerimde baskı hissetmemek için etrafimdakilere söylemedim. Etrafimdakiler ya sanki sen bı inceldin mi diyene kadar da kimseye söylemeyeceğim. Bakalım o büyük gün ne zaman😀🤩

Afiyet olsun 😍

Harika afiyet olsun 😍

Keske hep cocuklarin kalsaydi o zaman:sinirli:

Bizim evin yakınına Sağlık Hayat Merkezi açılmış. Diyetisyeni de varmış. Aktivite olsun diye eltimle beraber bugün oraya gittik🤭 Kan tahlili verdim. Haftaya saliya randevu verdi ilk görüşme için. Eltimle arkadaşı diyete girmeden şunu yiyelim, bunu yiyelim diye konuşuyorlar tabi ben de sallıyorum yok şunu kesin yemeliyiz diye😂 O sırada halihazırda diyette olan ben "tabi tabi yersin" diyor😂
Diyette olduğumdan eşim dahil kimsenin haberi yok. Üzerimde baskı hissetmemek için etrafimdakilere söylemedim. Etrafimdakiler ya sanki sen bı inceldin mi diyene kadar da kimseye söylemeyeceğim. Bakalım o büyük gün ne zaman😀🤩
Helal iste bu :KK9:

Şurada konuşuyoruz, akşamları toplu menu atıyoruz da neyin ne oldugu anlaşılıyor yoksa gun icinde diyelim ki meyve yedik veya 1 dilim börek yedik muhakkak birileri oyle olmaz diye keyfini kaçırıyor :cry:1 dilim boregi belki gun boyu dengeleyeceksen moral bozuklugu ile herkes gittikten sonra 2 dilim daha yemek istiyor insan.

Bravoo benimde bollasti olmuyordu biliyormusun direnç kilonu da kirarsan çıpcitir bir hatun olmaya emin adimlarla gideceksinn bak gör 🤩

Kuzum insanlık hali olabilir üzülme 🥰

Canım benim en azından 3 4 bardak su içsen hiç içmemek çok zararlı vücudumuza😟

Krep aşkına 😋

Afiyet olsun canım sporlar mükemmel 🤩

Ohh bebişe afiyet şifa olsun 😍
malummm meme manyağı tabeeee karısınada bôyle düşkün olurmu acep hahahahH kaynana perileri geldi bagaaaa sincukkk:KK70:

Ben de menümü yazayım yarın bakacağım menülere sporlara bugün moralim bozuldu iyice çarpıntım var. Yarın tam gaz devam yanınızdayım maviş boncuklarım ❤️

Kahvaltı 14.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çk bal
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk yoğurt , 4-5 sarma (pişirirken yedim)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor yok ama yapacağım
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83

X