- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.941
ben derse giriyom tenefüste uğrarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben yardımcı olmak isterim canım
ama cuma 5 e kadar okuldayım
perşembeden bildirim olursa
seve seve yaparım
bildirimi buraya yapacaksın canıma.s
hesaplama şu şekilde elifcim
geçen haftaki kilon - şimdiki kilon = fark,
fark / geçn haftaki kilon = % olur
çıkan küsüratlı sonuç yukarı yuvarlanır
listeye ekler kende enson bildirim yapan arkadaştan alıntı yapacaksın ilk parantezli bölümü sonrada en sondaki parantesli bölümü sileceksin
yanlız dikket et başka yeri silme liste birbirine giriyor sonnra -tatlicadiarzu-sadece ilk ve son parantezi silmen yeterli
sonra isminin karşısına kilonu yukarda belirttiğim lşekilde işliyceksin bu kadar canım
eğer hesaplayamazsan sen kilonu yaz sadece ben listeye eklerim
merhaba arkadaşlarım...
öğlen yemeğim
corba, ızgara tavuk, salata
Arkadaşlar birşey sorucam.Diyetimi bozmamaya çok özen gösteriyorum fakat bazı zamanlar bozabilme potansiyelimiz artıyor.İşte bu zamanlar neler yapıyorsunuz?Şimdiye kadar bozmadım fakat bazen çok zorlandığım zamanlar olabiliyor.Sizce ne yapmalıyım o zamanlar?a.s.
merhaba arkadaşlarım...
öğlen yemeğim
corba, ızgara tavuk, salata
şükür sonuna toparlayabildim evi
birazdan öğle yemeğimi yiycem arada 5 tane çilek yedim
ne yesem bilmiyorum biraz mücver var ondann yiyebilirim yoğurtla
bu günde salata yemek istemedi canım
kızlar yardımcı için gönüllü aramıştıom ama pek gönüllü olan yok galiba neyse pekte kimse girmemiş bu gün ama bu işi bu gün karara bağlayalım giren ve mesajımı gören arkadaşlar lütfen cevap yazsın
canım bi dönem bende de olmuştu hatta kaçamak yaptığım zamanlarda oldu sonradan çok pişman oldum ama ne fayda çok canın istiyorsa ye ama sonra dengele yediğini elinin altında meyve bulundur sürekli ve kendine hedefler belirle mesela benim hedefim mayıs 15 de 71 kilo olmaktı ve hedefime çok az kaldı umarım yardımcı olabilmişimdira.s.
Çok teşekkür ederim cnm yardımcı olmaz mısın hemde çok yardımcı oldunyerimseniben Dediklerini uygulayacağım cnm senide başarından dolayı çok tebrik ederim, hatta hedefine daha erken bile ulaşmışsın cnm :1hug:
Birşey daha sorucam cnm bir haftada en az ve en fazla kaç kilo verebiliriz?Doğru bu kişiden kişiye beslenme şekline ve spora göre değişir fakat normal düzenli bir şekilde diyet yapılırsa kaç kilo verilebilinir?
Çok teşekkür ederim cnm yardımcı olmaz mısın hemde çok yardımcı oldunyerimseniben Dediklerini uygulayacağım cnm senide başarından dolayı çok tebrik ederim, hatta hedefine daha erken bile ulaşmışsın cnm :1hug:
Birşey daha sorucam cnm bir haftada en az ve en fazla kaç kilo verebiliriz?Doğru bu kişiden kişiye beslenme şekline ve spora göre değişir fakat normal düzenli bir şekilde diyet yapılırsa kaç kilo verilebilinir?
canım ben hafta da 1 veye 1.5 kilo verilmesinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. ayda 4-6 yani.. hızla verilen kilolar hızla geri alınır. ve sağlık problemi yaratır bence. kilo verdikten sonrada
beslenme alışkanlıklarımızı biraz düzenlersek süper olur :)))
İkinizede çok teşekkür ederima.s. canlarım verdiğiniz bilgiler için çok saolun. :1hug:canım bu metabolizmaya baglıdır ilk başladığında çok kilo kaybı oluyo sonra zamanla yavaş yavaş veriyorsun
canım ek bilgi
haftada 7000 kalori yakarsan bu 1 kiloya denk geliyormuş.
kızlar akşam için sebze güveç hazırladım yanınada makarna yapacam
ama ben makarna yemiycem tabiki
sadece sebze güveç ve ve yoğurt yerim