- 15 Mart 2008
- 832
- 0
- Konu Sahibi Handandandan
ögle yemegim 1 elma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bacular a.s.
Sabahın 6sından beri doktordayım anca girebildim eve :bbo:
Kahvaltı yapmadım, öğlen yarım kaşarlı pide yedim.
çubuk kıs 2de benim için yeseydin...
canım geçmiş olsun ne dediler
teşekkürler canım
yine kalp grafiği istedi, geçen seferki ile karşılaştırdı ve düzeldiğini söyledi, ama ben o sıralarda bayılacak gibiydim, ona rağmen iyisin dedi ya hayret bir şey klava:
BAK CANIM DÜZELMEYE BAŞLAMIŞ EN YAKIN ZAMANDA SAGLIĞINA KAVUŞACAKSIN:Saruboceq: CANIM SEN OKUYORDUN DEĞİL Mİ DÖNEM BİTTİ DURUMLAR NASIL BAYRAMLIK VAR MI
inşallah canım inşallah :Saruboceq:
üniversitedeyim evet, bu sene son senem olduğu için 3 tanecik sınavım vardı, onlar da açıklanmadı henüz :sm_confused:
inş geçmişsindir canım
günaydınlaaar...
herkese günaydın
güzel mutlu huzurlu birgün ve hafta diliyorum
bugün annem ve kardeşim gelceeeeek çok mutluyuum çok sevindiriğiiiimmm
Günaydın kızlar dün bütün gün boyunca temizlik yaptım arkasından da eşimi hastaneye götürdüm o yüzden çok dikkat edemedim yediklerime ve hala kahvaltı yapmadım iş yerinde canımı sıktılar sadece sirkeli su içtim çıktım
sagol canım ya ateşi felan vardı hast götürdüm üşütmüş ilaçlarla bugün daha iyi:Saruboceq:
Çubuğum 10 gündür sırf aşureyle besleniyosun valla :roflol:
selam kızlar...
epeydir takıma uğrayamadım...izmirdeyim, benim oğlan yine dağ gibi kirli çamaşır biriktirmiş yıkanıp ütülenecek...evide dandini.. yani işim çok..bakalım nasıl başa çıkabileceğim...
kahvaltımı klasik yaptım..arada iki mandalina yedim...öğlen yemeğimi henüz yemedim...
akşama kuru fasulye ve pilav yapacağım...görüşürüz yine öpüyorum hepinizi...
merhaba şekerler Şeniz dilerim güzel bir gün geçirmişsinizdir.
emirciğim üzme kendini , herşeyin hayırlısı. malesef benimde çok istediğim tayin işim olmadısenağlama çokda ümitlenmiştik :çok üzgünüm: malesef olmadı.
Leylacımmm bu nette benimde sorunn varyaaa halenn gidip duruyorrrr bende tam anlamıyorumkiii yapayımmm.
Adamlarıı arıyorumm oann oluyorr sonra bakkii yine gitmişşş
Sabah kahvaltımı yaptıktann sonraaa görümceme gittimm kayınvalide hatunn gelmişdeee
Öğledenn sonra geldimmm bendeee,,
Orda pırasa vardıı ondann yedimm 1 dilim ekmeklee akşamdda mercimekk çorbasıı içtimm
Ama kızlar yaa ben çarşammbaa küçükk görümceme gidecemm kozana ordaa kalacamm çocuklarr çok istiyorr ama ordaada bilgisayarr yokk nasıll olacakk bilmiyorummm
1 haftaa kalacamm herhaldee çünküü ordandaa teyzemleree geçecemm çocuklarr evde çok sıkıldıı değişiklik istiyorlarr
Kuzularımm artık ağlamaya başladılarr babamızı çok özledikk diyeee