- 6 Aralık 2020
- 524
- 2.312
- 48
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.961
Spor yanlış puan olmuş canim 40 olacak12 aralik cumaertesi
Sabah 09 00
Yumurtalı yulaf ezmeli sütlü krep arasina ıspanak koyup rulo yaptim.
Ara Sütlü türk kahvesi
Bir avuç kabak çekirdeği
Ara
1 trabzon hurma 1 mandalina
Akşam 16.10
1 kaşık bulgurlu dolma sebze ağırlıklı olduğu için saymadim ama cok değildi
Su 2.5 litre
Spor 200 ip 100 pPnrrr-12
Aynen bencede cok buyk etken bende genelde kahve sonrasi cikiyorm gunde 1 kez.Helloooo gızlarrr naberrr , ben solemesı ayıp büyük wc yi düzene soktum gibi cok mutluyum. Kabızlık ta diyette ciddi sıkıntı
Insallahh cnm bugunki sacma tatli krizlerimden sonra toparlayip bol sporla gorucem insallahTeşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim hala yerini koruduğu için
Bu hafta 65i görmeyi artık çok istiyorum. 65.9 hedefim. Sen 65.5 olursun herhalde
Afyt olsun cnm bende kabak vardıAkşama menüleriniz neler kızlar balık salata yicez biz
Agac dedigime bakma daha kucuk ve limonu yok vermesi icin ilaclatmamiz gerek. 2-3 sene once limon cekirdeginden kendim ektim o yuzden cok deger veriyorm ve cok guzel kokuyor yapraklari gercktn.Kokusunu beğenmiştir annesi
Bizimki de yazın reyhanları koklayıp koklayıp yoluyordu
Ağacınının görünüşünü merak ettim canım :))
Bu ara büyük saksılara ağaç ekesim var, aklımda limon, yaban mersini var
Basiniz sagolsn zor gercktn tanidign birinin olumunu duymakBugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
:/ aynen bugunde biraktm yola devam hedefe az kalmisken pes edememHepimize oluyor bazendert etme bence.
:) bence kalori olark 3 dilim kekten fazladirAmmaaann pınarcım 3 dilim kek mi yedin sanki
Ahh ahh gerckten gozum dondu ya birsey gormedim. Sen yine hafif atlatmissinHep hastaliktan bu krizler. yeminli olmasam kesin bende kaşık kaşık yerdim. Ne yaptiysam doyamadim bugün. Hurmaya kayisiyi abartmamak için yulaf chia yogurt yaptim bana misin demedi. 2 3 tabak salata yedim akşam
5yk ama tek o deglBen hep göz kararı leylak yazmış canım
Mesajı cevaplayana kadar çoktan yedim
Çok sağol canım benim
Ya sıcak suya oturmak rahatlatıyormuş onu mu denesen canım
Ooff Allah yardımcın olsun ne zamandır var bu durum ?
Neden bulantı yaşadın acaba ben de oruç tuttuğumdan beri midem o kadar rahat ki
Allah rahmet eylesin canımgecikmeden psikiyatriye mi görünsen veya kendini rahatlatacak aktiviteler yapsan
Çok mu yedin
Oruç iyi geliyor gerçekten canım hem varsa borçlarını da tutmuş olursun
Spor yapmistm cnm oncesi insallahBakalım artık yaparsam bı
Allah rahmet eylesin ilerlemez insAllah cnm rahatsızlığın
Ne kadar yedin ki spor yaptysan yakarsn insAllah cnm
Spor da yapmistm ama bilmem yakmismidir yarn dha cok spor yapip kacamaksiz gecircem insallahEvet zincirler kirilmis. Takimcak yikayacagindan kortugumuz dogru sanirsam
Mide bulantin nasil oldu canim
Cok mu yedin azsa sporla yakmissindir ins
İyiyim canim diyette guzel gidiyor. Esim evde oldugu icin cok giremiyorum canim.
Kiz hani birinci olacaktik.kis geldi artik hava hep kapali olacak bundan sonra biz alismaliyiz sanirim.
Oruc iftari guzel ve hafif gecirirsen guzel olur tabi
Ah ahh bu bebelerrr uyudumu barii1.5 saattir bebeğimi sallıyorum,hala türkü söylüyor bana
Tamamm cnm bu saaten sonra yok artk cumaya kadar Kacamakkkbaşınız sağolsun kızlar, Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin
Başka da bişe yeme aman canım olur mu
Cok zooorBaşınız sağolsun canım
Bi arkadaşım 10 gün içinde ablasını annesini ve babasını kaybetti, dün yeni bir mesaj daha aldım ve bir ablasını daha kaybetmiş, çok üzüldüm, 10 gün içinde 4 kayıp, hepsi 1.derece yakını
Insallah cnm spora yullenicem.Sıkıntı yok, kaldığın yerden devam et.
Bunu da yarın telafi etmeye çalış canım
Bu da senin menununmu nirancim spor puani ekliyormCanım menünü aşağıdaki gibi başına tarih atarak, öğünler arasında boşluk bırakarak ve alt alta yazarsan okurken gözlerimiz yorulmaz
18 Nisan Cumartesi
09:00=== 1 haşlama yumurta
3 adet ceviz
1 kk süzme peynir
12:00=== 1 su bardağı ayran
16:00=== 6 yk bamya yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe yoğurt
Su=== 2.5 lt
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Hızlı Tempolu yürüyüş 40 dk *3=120
Toplam 255 puanPnrrr-12
dunde kosu bandina ciktim ama 10 dk bile yuruyemedim inmistim geri12 aralik cumartesi
10.00
5 6 zertin
2 yumurtadan omlet
2dlm ekmek
yesillik
1kk peynir
14.00
1 avuc leblebi
1 kare bitter
sutlu kahve
1830
6 yk bulgur pilavi