Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba oncelikle herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.Ben de kg larimdan muzdaribim araniza katilmak istiyorum .Beni de araniza alir misiniz?
O halde aramiza hoşgeldin ..kaç kilo vermek isiyorsun ..güncel kilon kaç...bu günden ittibaren deneme süreci var 2 hafta..3 cü haftada yarişma listesine alinirsin eyer düzenli paylaşim yaparsan...ilk sayfayida kurallar yaziyor...

Hosbulduk evet biraz goz gezdirdim simdilik detayli inceleyecgim kendimden bahsedeyim 31 yasindayim 2 cocuk annesiyim malesef 93 kg yum ;( 5 aylik bebegim var emziriyorum kg dan hic memnun degilim .Kg lu hamile kalfim iki gebeligim dede ama neyseki dogum kg larimi verdim 12 ser kg dan 24 kg ,ama bi kismini geri aldim verdim ve asil kendi bedenimde deki kg yu veremedim 4 -5 senedir .Acikcasi su anda emzirdigim icin kendimi cok kati bir diyet yapamayacagim ama en azindan boyle 2 ogun seklinde herseyden azar azar yiyip haftanin en az 3-4 gunu evde yuruyus seklinde birseyler yapip ayda 2-3 kg vermeye raziyim.Ilk hedefim 80 kg ya dusmek hedefimi kucuk tutup ondan sonra 70 ve mumkun olursa 60 kgya dusmek istiyorum.Insallah basaririm sizlerle.

Bende kati diyet yapmiyorum..normal besleniyorum ağir yiyecrklerden uzak durup hafif daha az kalorili besinleri tercih ediyorum..ve ayda 2-3 kilo vermekte beni mutlu ediyo ..acelem yok..azar azar giden kilolar daha iyi bence.. burdan ayrilma .ayrildiğimiz zaman motivasyonumuz düşüyo kilo vemekte zorlaniyoruz...

Aynen oyle cok kasinca hic gitmemesindense azar azar gitsin raziyiz valla.Sen kac kg sun peki?
Haftada 1 tartilma günümüz var cuma günleri..ve hergün yediklerimizi menü olarak burda paylaşiyoruz...
Tamamdir

Merhaba oncelikle herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.Ben de kg larimdan muzdaribim araniza katilmak istiyorum .Beni de araniza alir misiniz?

Aramıza hoşgeldin canım Eminim burada motivasyonu yakalar çok güzel kilolar verirsin emzirmene rağmen

Slm kizlar

Ben dun menu yazmadim galiba hemen yazayim.

Dun oruc actim sabah 8.30da 1 limon ve 1 sb su karisimi ile
11.20 1 muz
12.40 salata (marul, maydanoz, dereotu, z.yag, limon var tuz yok)
18.30 z.yagli salcasiz ve tuzsuz taze fasulye yemegi
Oruc sonrasi gun sifir tuz seklinde besleniyoruz bu yuzden ozellikle belirttim

Bugunku menumde soyle
10.00 filtre kahve
12.30 tavada yumurta domates salatalik peynir
15.30 filtre kahve
19.30 firin kofte yogurt ve findik

Kizlarla carsiya cikmistik. Eve donunce kofteleri yogurup firina verdim ve spora gittim. Evdekilere beni beklemeyin siz yiyin dedim. 18.15 te spora gidince anca 19.20 de eve gelip yemek yiyebildim

Karyagmurum sana hosgeldin demismiydim cnm hatirlayamadim demediysem kisuruma bakma
Ahdevefam sen de hisgeldin cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu gece ağrılardan doğru düzgün uyuyamadim ve görüldüğü üzere karga kahvaltisini etmeden uyandım
Ufak kızı bugün Babası kondisyon testine götürecek Havuzdan Hocası dün evrak verdi ölçümler yapılacakmış ona göre devlet yetistirilecek sporcuları seçecek sanırım

İlaçlarımı birazdan yine içerim ( gerçi onlarda sersemletiyor ağrıyı keserken )
Sizlere güzel bir haftasonu diliyorum ♡ kacamaksiz olmasına özen gösterin

Ben kendime bir düzen kurdum...cuma günleri kaçamak günüm....abartmadan tabi...
Ve haftasonlarida kahvaltida ekmek yiyotum ..ailemle birlikte normal kahvalti yapiyorum hic birşeyden kismadan .
cok guzel benimde istedigim bu insallah basarabilirim.
Ben aslinda 70-69 kilo arasi ile başladim kilo vermeye ...listeye 68 kilo ile girmiştim galiba...şu anki kilom 64.4...hedef kilom 58 veya 57...
ne zamanda verdin peki ?
Aramıza hoşgeldin canım Eminim burada motivasyonu yakalar çok güzel kilolar verirsin emzirmene rağmen
hosbulduk insallah hep birlikte..
Hafta sonu girmek pek mümkün olmuyor.koşturmacayla geçiyor.
Ahdevefam hoşgeldin ben de yeniyim :)
hosbulduk sen de hosgeldin o zman
Hosbulduk

Evet banucum ağrı kesicilerin öyle yan etkisi var.. uyku yapan sersemleten...
Allah şifa versin canım

Herkese gunaydin arkadaslar ben menu bildirimine yarin baslasam olur mu acaba?
Olur tabi...zaten haftasonlari menü paylaşimi pek yapan yok....ben eylülde başladim diyete...dediğim gibi kendimi fazla kasmiyorum böyle daha rahat gidiyo kilolar...zaten kati bir diyet yapacak durumda değilim..4 çocuğun stressiyle mümkün değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…