• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar ben bu hafta cok takılamadım kusura bakmayın çocuklar hasta olunca maalesef ben pert oluyorum esimde şehir dışında iki katı sorumluluk.
Gecen hafta kactım hatirlayamadım bu hafta 69.8
Geçmiş olsun yavrularına arkadaşım.
60 Lara hoşgeldin.bir daha 70 görme insallah.

Kursta iken arkadaşım aradı. Yarına misafirliğe geleceklermiş. Sağ olsun kendisi pek hamarattır 10 çeşit yapar gidince. Ben de ne zamandır şöyle bir donatmamıştım sofrayı. Bugünden başladım yapmaya.
Revani yaptım şerbetledim o hazır. Fırında mısır unlu çörekler pişiyor. Pırasalı börek ile biberli ekmek yapacağım. 2 çeşitte meze tarzı bir şey yaptım mı tamamdır. Tereyağlı irmik helvası kavurmuştum o da var. Bence yeter sizce.Bunları yaparken zaten bayağı bir kalori harcayacağım Bir de yemedim mi tamamdır. 😋

Tebrikler canim Regle rağmen az da olsa gitmiş demekki haftaya super bir rakam gelecek ♡♡♡♡
Insallah cnm ❤

Adette etkilemiş olabilir, bence yine de gayet başarılı :KK9:

Hadi inşaallah yeniden sıkıntısız geçer :nazar:

Sen bence yerine birini ayarlayıp izne ayrıl Banu, kolundan da sağlığından da hiç bir şey kıymetli değil. Dinlendirmeden geçecek bir şeye benzemiyor :KK43:
Tesekkur ederim cnm
Kaptanligin hayirli olsun hepimizi dize getir yeni yila fit girelim 😈

Sagolasın Dilacım hala oksurük ve burun akintisı devam ediyor ikiz olunca birbirlerine bulastiriyorlar hemen ve gecmesi uzun suruyor
Gecmis olsun cnm

Kursta iken arkadaşım aradı. Yarına misafirliğe geleceklermiş. Sağ olsun kendisi pek hamarattır 10 çeşit yapar gidince. Ben de ne zamandır şöyle bir donatmamıştım sofrayı. Bugünden başladım yapmaya.
Revani yaptım şerbetledim o hazır. Fırında mısır unlu çörekler pişiyor. Pırasalı börek ile biberli ekmek yapacağım. 2 çeşitte meze tarzı bir şey yaptım mı tamamdır. Tereyağlı irmik helvası kavurmuştum o da var. Bence yeter sizce.Bunları yaparken zaten bayağı bir kalori harcayacağım Bir de yemedim mi tamamdır. 😋
offf ooofff menüye bak ya :KK200: hiç birini yiyemiyor olmakla yetinip, ellerine kollarına dizlerine sağlık diyorum , daha ne olsun :nazar:

**8. Takım 647.Etap***

Usagisan ( 78 / 77.5 / 0.5 / 0.64 % )
DilaBG( 62.7 / 62 / 0.7 / 0.56 %) Kilo bildiriminde bulunmadı için yüzdesi 2'ye bölündü
ABE3( 70 / 69.8 / 0.2 / 0.29 %)
perihan00( 65.1 / 64.4/ 0.7/ 1.08%)
HasibeG ( 87.8 / 87.6 / 0.2 / 0.23 % )

8. Takım Ortalaması; 0.560 %

Bol kaloriler yak :KK49:
Ben de eliptik bisiklet sipariş ettim pazartesi gelecek, spor için evden çıkamıyorum madem spor ayağıma gelsin :KK50:
Ben de eve girdimmi bir daha cikamiyorum. Evdede yapamiyorum cocuklardan. En iyisi eve gic girmeden spor salonuna gitmek dedim ve yazildim. Simdi is cikisi once spora sonra eve 😉

Harikasiniz kizlarrrrrr ♡♡♡♡
Eminim daHa da güzel eksiler göreceksiniz ;)

@DilaBg Eminim çok fayda göreceksin ve faydalı olacaksın kaptan olarak ♡♡♡♡

A ABE3 canım sanada 6lı rakamlar hayırlı olsun ♡ bir daha hiç 7 leri görme ♡♡♡

Eliptiği kaça aldın canım sorması ayıp.ben de çok istiyorum da bi köşeye atmaktan korkuyorum
İkinci el sitelerinden 200 tl ye aldım canım :)
Ben de eve girdimmi bir daha cikamiyorum. Evdede yapamiyorum cocuklardan. En iyisi eve gic girmeden spor salonuna gitmek dedim ve yazildim. Simdi is cikisi once spora sonra eve 😉
Ya benim kızım daha 5 yaşında, kızımla yalnız yaşıyoruz ve bırakacak kimsem yok, işten çıkıp koşa koşa kızımı alıp eve geçiyorum hiç ama hiç vaktim olmuyor :( en azından kızımı uyuttuktan sonra spor yaparım pestilim çıkmış halde :KK70:
Harikasiniz kizlarrrrrr ♡♡♡♡
Eminim daHa da güzel eksiler göreceksiniz :KK66:

@DilaBg Eminim çok fayda göreceksin ve faydalı olacaksın kaptan olarak ♡♡♡♡

A ABE3 canım sanada 6lı rakamlar hayırlı olsun ♡ bir daha hiç 7 leri görme ♡♡♡

İnşallah kaptanım, sen sağlığına kavuş önce yeter ki :KK200:

Bugünkü menüm biraz karişik ve saçma oldu hatta öyĺen ne varsa mutvakta yiyesim vardi azar azar yedimde baktim iyice oburluğa vuracağim hemen su kaynatip yeşil çay içiverdim ve frenleyebildim kendimi......

Kahvaltiyi yazmama gerek yok herhalde hep ayni:KK70:

Öylen..
1 porsiyon peynirli makarna
Abuk subuk atiştirmalar 🙈

Akşam ..
4 chicken nuggets
2 çatal pirinç pilav

Sabah domatesli peynirli omlet yaptım 2 yumurtalı.5-6 ueşil zeytin yedim
Akşam da kıymalı Karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt yedim
Suyu çok içemedim ama :KK43:
Güzel bir menü..suyu içmeyide alişirsin zamanla...su çay kahve içmeyi ihmal etme ..kilo vermekte çok faydasi var

Back