- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Saat fark etmiyor, ben mesela sabahtan planlıyorum yiyeceklerimi yazıyorum, bazende ertesi gün yazıyorum vs ne zaman istersen yazabilirsin :)Evet evet bugün itibariyle başlıyorum.akşam yazıyoruz di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat fark etmiyor, ben mesela sabahtan planlıyorum yiyeceklerimi yazıyorum, bazende ertesi gün yazıyorum vs ne zaman istersen yazabilirsin :)Evet evet bugün itibariyle başlıyorum.akşam yazıyoruz di mi
Çok geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasınSagolasın Dilacım hala oksurük ve burun akintisı devam ediyor ikiz olunca birbirlerine bulastiriyorlar hemen ve gecmesi uzun suruyor
Geçmiş olsun yavrularına arkadaşım.Merhaba kızlar ben bu hafta cok takılamadım kusura bakmayın çocuklar hasta olunca maalesef ben pert oluyorum esimde şehir dışında iki katı sorumluluk.
Gecen hafta kactım hatirlayamadım bu hafta 69.8
Insallah cnm ❤Tebrikler canim Regle rağmen az da olsa gitmiş demekki haftaya super bir rakam gelecek ♡♡♡♡
Tesekkur ederim cnmAdette etkilemiş olabilir, bence yine de gayet başarılı
Hadi inşaallah yeniden sıkıntısız geçer
Sen bence yerine birini ayarlayıp izne ayrıl Banu, kolundan da sağlığından da hiç bir şey kıymetli değil. Dinlendirmeden geçecek bir şeye benzemiyor
Gecmis olsun cnmSagolasın Dilacım hala oksurük ve burun akintisı devam ediyor ikiz olunca birbirlerine bulastiriyorlar hemen ve gecmesi uzun suruyor
offf ooofff menüye bak ya hiç birini yiyemiyor olmakla yetinip, ellerine kollarına dizlerine sağlık diyorum , daha ne olsunKursta iken arkadaşım aradı. Yarına misafirliğe geleceklermiş. Sağ olsun kendisi pek hamarattır 10 çeşit yapar gidince. Ben de ne zamandır şöyle bir donatmamıştım sofrayı. Bugünden başladım yapmaya.
Revani yaptım şerbetledim o hazır. Fırında mısır unlu çörekler pişiyor. Pırasalı börek ile biberli ekmek yapacağım. 2 çeşitte meze tarzı bir şey yaptım mı tamamdır. Tereyağlı irmik helvası kavurmuştum o da var. Bence yeter sizce.Bunları yaparken zaten bayağı bir kalori harcayacağım Bir de yemedim mi tamamdır.
Bol kaloriler yakIsten ciktim spora gidiyorum
Eliptiği kaça aldın canım sorması ayıp.ben de çok istiyorum da bi köşeye atmaktan korkuyorumBol kaloriler yak
Ben de eliptik bisiklet sipariş ettim pazartesi gelecek, spor için evden çıkamıyorum madem spor ayağıma gelsin
Ben de eve girdimmi bir daha cikamiyorum. Evdede yapamiyorum cocuklardan. En iyisi eve gic girmeden spor salonuna gitmek dedim ve yazildim. Simdi is cikisi once spora sonra eveBol kaloriler yak
Ben de eliptik bisiklet sipariş ettim pazartesi gelecek, spor için evden çıkamıyorum madem spor ayağıma gelsin
İkinci el sitelerinden 200 tl ye aldım canım :)Eliptiği kaça aldın canım sorması ayıp.ben de çok istiyorum da bi köşeye atmaktan korkuyorum
Ya benim kızım daha 5 yaşında, kızımla yalnız yaşıyoruz ve bırakacak kimsem yok, işten çıkıp koşa koşa kızımı alıp eve geçiyorum hiç ama hiç vaktim olmuyor en azından kızımı uyuttuktan sonra spor yaparım pestilim çıkmış haldeBen de eve girdimmi bir daha cikamiyorum. Evdede yapamiyorum cocuklardan. En iyisi eve gic girmeden spor salonuna gitmek dedim ve yazildim. Simdi is cikisi once spora sonra eve
Güzel bir menü..suyu içmeyide alişirsin zamanla...su çay kahve içmeyi ihmal etme ..kilo vermekte çok faydasi varSabah domatesli peynirli omlet yaptım 2 yumurtalı.5-6 ueşil zeytin yedim
Akşam da kıymalı Karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt yedim
Suyu çok içemedim ama