Hayirli uğurlu olsun canim kaptanliğin..çok başarilar dilerim....Sen iyileşene kadar istersen ben gönüllü olabilirim, takım üyeleri arkadaşlarımız da yardımcı olurlar bana diye düşünüyorum.
Tebrik ederim canımHazırlarım sen hiç merak etme2015 yılında 3.takımda yarışırken akrep kaptanında yardımcılığını yapmıştım az çok kuralları hatırlıyorum. Takıldığım bişey olursa hem sana sorarım hem de diğer takım kaptanlarından yardım isterim.
Sen sağlığına odaklan iyileşince yeniden devir teslim yaparız
Linkleri de atarsan iyi olur tabi
Hepimize hayırlı olsun şans getirsinHayirli uğurlu olsun canim kaptanliğin..çok başarilar dilerim....
1 haftada 700 gram çok iyi bence, tebrik ederim.Benim bugünkü bildirimim...
Geçen hafta..65.1
Bu hafta...64.4
Giden...0.7
Yüzdem...1,08
Dün tartida daha azini görmüştüm...neden böyle oldu bilmiyorum..
Evet hoş sohbet, anlayışlı kaptanlarımızdandı.. Teşekkür ederim hepimize şans getirsinTebrik ederim canımBu arada Akrepede selam olsun tatlı bir kaptandı oda
Çok geçmiş olsun, umarım çocuklar iyileşmiştirMerhaba kızlar ben bu hafta cok takılamadım kusura bakmayın çocuklar hasta olunca maalesef ben pert oluyorum esimde şehir dışında iki katı sorumluluk.
Gecen hafta kactım hatirlayamadım bu hafta 69.8
Çok iyi yapmışsın buraya gelerek
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz burada, herkes istediği düzende beslenmesini yapıyor. Birbirimize hem destek hem örnek hem de yeri geliyor kızıyoruz:))
Listeye girebilmen için 2 hafta deneme süremiz var, kaptanımız @oynakbasi34 daha ayrıntılı bilgiyi verecektir. Şu aralar sağlık sorunu olduğu için çok yazamıyor ama olsun varlığını hep hissediyoruz
Çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm,daha çok gençsin lütfen dikkat et kendineOlabilir aslındavardı zaten programı yüklü telefonumda
Canım hep diyorum ya ben bu ara bu şekilde takımla ilgilenemeyince ister istemez motivasyon düşüyor ama yerime bakacak bir kaptan bulabilsem belki daha iyi olacak diye
Maalesef kimse gönüllü olmuyor bende bu halde olunca inan çok üzülüyorum
Sonuçta İmam osurursa Cemaatte micar demiyorlar boşuna
İnşallah bir an önce iyilesirim de hem Kendime hemde sizler için daha aktif olabilirim
Canım kimsenin gitmesini asla istememDediğin gibi motivasyon düşsün de istemem
Yanlış anlama ama eğer istersen sen yap kaptanlığı ♡ o zaman en azından örnek azimli bir kaptan olunca herkes daha motive olur ♡ üstelik daha katı kurallar konsa da herkes uyarSonuçta ben bu haldeyken kimseye şöyle yapın böyle yapın demeye hakkım yok
Ne dersin ? Hem bende toparlaninca harfiyen olan kurallara uyup şu fazlaliklardan daha çabuk kurtulurum
Çok teşekkür ederim canımhata bende sana daha evvel hatırlatmam gerekirdi ama şükür zamanında paylaşım yaptın ve ceza almadık ♡
Aramıza hoşgeldin canım
Bendeniz Takımın yamuk kaptanı Banu
Bende 39 yaşındayımbiri 19 diğeri 9 yaşında iki cadinin Annesiyim
Maalesef bir kaç aydır sağlık sorunlarım var ve takımla eskisi kadar çok ilgilenemiyorum
Geçen kış nasıl becerdiysem Omuzda Kas ve doku yırtılması yaşadım ve o zaman da felaket ağrılarım vardı hatta kortizonlu iğne ile ancak ağrıyı kestilerbir iki ay evvel tekrar ağrılar başlayınca aynı omuzda dedim herhalde geçmedi yada tekrarladı
Geçen hafta MRLARİN çekildi meğer yırtık geçmiş ama bu sefer de omuzda ödem oluşmuş
Felaket ağrı yapıyor oda ve doktor kesinlikle Sol kolunu bir 10 gün kadar hiç kullanmayacaksin dediilaçlarımı içiyorum ama eğer gecmezse mecbur kortizonlu iğne yapacağız iki kemik arasına dedi
Geçen sefer hastaneyi ayağa kaldirmistim asla istemem dedim ama bakalım umarım geçer de gerek kalmaz
Telefonla mesaj bile yazmamam lazim ama arada dayanamıyorum
Hoşbuldum :)Günaydın arkadaşlar.
Karayagmur hoş geldin.ben yeni mezunum.takimimi bırakamıyorum yine de.sen de istediğin kiloda mezun olursun inşallah.
İnşallah canım.inan ki motivasyon a çok ihtiyacım varHangi şehirdesin ki? Ankara o kadar da soğuk değil de
Bu aralar biraz sessiz, sakin zamanı, ama açılır yakında :)
Allah acil şifalar versin canim ikizlerine...çok geçmiş olsunSagolasın Dilacım hala oksurük ve burun akintisı devam ediyor ikiz olunca birbirlerine bulastiriyorlar hemen ve gecmesi uzun suruyor
İnşallah canım.inan ki motivasyon a çok ihtiyacım var
Motivasyon için sık sık aramıza katılmanı tavsiye ederim, menülerini paylaş, sporunu paylaş, içtiğin su miktarını paylaş vs vs bunları paylaş ki yorumlarımızı yapalım biz de@DilaBg sana kaptan mısın dedim kaptan oldun :) hayırlı olsun canım
Evet evet bugün itibariyle başlıyorum.akşam yazıyoruz di miMotivasyon için sık sık aramıza katılmanı tavsiye ederim, menülerini paylaş, sporunu paylaş, içtiğin su miktarını paylaş vs vs bunları paylaş ki yorumlarımızı yapalım biz de
Hakikaten nasıl denk geldi kaptanlık
Yaaa şu sıralar tüm çocuklarda var sanırım birbirlerine bulaştırıyorlar, kış gelince başlıyor virüsler yayılmaya.. İnşaallah hemencecik atlatır kuzucuklarSagolasın Dilacım hala oksurük ve burun akintisı devam ediyor ikiz olunca birbirlerine bulastiriyorlar hemen ve gecmesi uzun suruyor
geçici olarak oldum canım, Banu'nun kolu çok sancılı yormaması lazım kendisini, geçici olarak ben devraldım, inşaallah esas kaptanımız iyileşince dönecek görevineAaaa Dila kaptan mı oldun geçmise bakamadım tebriklerrral kırbacı eline dila yeni yila zayif girmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?