- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evet cnm aklina gelen sey artik yarin bakarizYarın yap yarınkızlar da o bahaneyle son gün de olsa daha sıkı tutarlar bizde 200 gram da olsa eksi çıkalım diye
Sanırım benim aklıma gelen şey oldu ♡♡♡♡♡ İnşallah öyledir ve Dahası da gelir
Neyse yarin soyleyeyim.Günaydın arkadaşlar.
Aleykümselam Banu.insallah basit bir şey çıkar sonucunda.kolayca tedavi olursun.
Hasibe merak ettim şimdi.haydiii sõyyyllleee.
Kaptanim daha iyi olun, insallah sonuclarinizda guzel cikar, ilac ve ignelerle gecer gider insallah bu hastalik..Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sayfaya bir türlü giriş yapamadım öğleden sonrasonra bir baktım bakım. Çalışması var
Dün sabah EEG çekimi yapıldıDoktor MR sonuçlarına birlikte bakarız demiş Asistanina Hazır hastanedeyken Ortopedi Doktoruna da goruneyim dedim ( Nöroloji Doktoru omuz için ona yonlendirmisti ) sağ olsun oda Omuz MR'ı istedi onuda hemen dün gece cektirdim
Ağrılarım için bir ilaç ve iğne yazdıbirde ağrı kesici krem
MR'larin CDlerini de hemen aldım hatta birazdan arayıp soracağım CDlerle geleyim mi yoksa 1 hafta sonra raporlarını mi bekleyeyim diye
Gece zaten baygın düşmüşüm 2 gün uykusuz kalınca
Yine kol askısı kullanmam gerekiyormuş şimdilikAllah biliyor ya onuda hiç sevmiyorum ama ağrı artmasin diye mecbur razı geldim Tabi bazen mezun araba kullanmam gerekirse çıkarmak zorundayım ama Sol kol olduğu için fazla sıkıntı olmaz
Kaptanim daha iyi olun, insallah sonuclarinizda guzel cikar, ilac ve ignelerle gecer gider insallah bu hastalik..
Yarin iyi hissetmezseniz listenizi ben duzenleyebilirim aksam 18.00den sonra.
Saat farkindan oturu o saatte gelebiliyorum siteye ,haber vermeniz yeter.
Iyi akşamlar kizlar..bu sabah bi tartilayim dedim çok moralim bozuldu...sanki bünyem direniyor 65 kiloda kalmaya..takildim kaldim bu kiloda...okadar emek vermeme rağmen..
Banucum Allah sabir versin ve çabuk toparlanmanda yardimci olsun rabbim..
Son zamanlarda ne yazikki intihar vakalari artti....2 ay öncede eşimin 33 yaşindaki kuzeni intihar etti..eşim apar topar türkiyeye gitti cenazeye yetişmek için..2 küçük çocuk babasiz kaldi çok iyi bir insandi eşimin en çok sevip saydiği kuzeniydi..
Slm kizlar
Kandiliniz mubarek olsun
İş yogunlugu başlamadan bildirim yapip gideyim
Gecen hafta 90.9
Bugun 87.8
Fark 3.1
Yok yaa yuzdeye vurunca belki benden yuksek olanlar olur ben yinede heveslenmeyeyimHelal kız sana ♡♡♡♡♡ Maşallah müthiş bir farkben 8leri ucundan gördün diye düşündüm ama sen harikalar yaratmışsin ♡♡♡♡♡ Gercekten süper bir sonuç Bireysellerde birinci belli ikinci kim diyorsun resmen
Bu arada dun oruclu oldugum icin menu paylasmadim. Bu sabah actim orucumu
Maşallah sana arkadaşim...tebrikler...Slm kizlar
Kandiliniz mubarek olsun
İş yogunlugu başlamadan bildirim yapip gideyim
Gecen hafta 90.9
Bugun 87.8
Fark 3.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?