Canim üzüldüm durumuna...Allah yardimcin olsun..Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin kendisinden başka..
Selamlar arkadaşlar.
Banu cum Allah tez zamanda şifa versin inşallah.iyi ki büyük kızın bu kadar düşkün sana.masallah diyorum.cok selam söyle benden.
Bu hafta ben bir diyete başladim 5 te 5 e ama tam olarak uymuyorum kasmiyorum kendimi..sonra verilen kilolar çabuk geri geliyo..geçen hafta artidaydim..toparlanmam lazim bu hafta.☺Nasilsiniz kizlar nasil geciyor gununuz, diyetler nasil gidiyor?
Cuma gunune hazir hissediyor musunuz?
oynakbasi34 kaptanim siz nasilsiniz bugun?
Nasilsiniz kizlar nasil geciyor gununuz, diyetler nasil gidiyor?
Cuma gunune hazir hissediyor musunuz?
oynakbasi34 kaptanim siz nasilsiniz bugun?
Duzenli ,saglikli beslenirsen o kilolar hemen gider :)Bu hafta ben bir diyete başladim 5 te 5 e ama tam olarak uymuyorum kasmiyorum kendimi..sonra verilen kilolar çabuk geri geliyo..geçen hafta artidaydim..toparlanmam lazim bu hafta.☺
Sonuclarindan haberdar et kaptanim, eger bir seye ihtiyacin olursa, cuma listesi vs, ben hep buradayim, soylemen yeter...Insallah gecenin bundan sonrasini rahat gecirirsin...Bugün yine ağrılar artti maalesefuyumaya çalışıyorum ama oda olmuyor birde gece 3den itibaren sabah 10:00'a kadar uyanık kalmam lazım EEG çekileceği için
Ağrı kesici de ise yaramadı bugün
Bakalım yarın şu EEG DE bitsin doktor ne diyecek merak ediyorum
Sonuclarindan haberdar et kaptanim, eger bir seye ihtiyacin olursa, cuma listesi vs, ben hep buradayim, soylemen yeter...Insallah gecenin bundan sonrasini rahat gecirirsin...
Insallah kaptanim, Allah sifa versin tez zamanda...Allah razı olsun canimbir kaç saatte olsa uyudum da şimdi EEG için istendiği gibi sabahliyorum uyumamam lazım ama.kahve icmem de bu andan itibaren yasak
Neyse yeşil çay içerim artık yapacak bir şey yok
Rabbim inşallah şifa verir de buda geçti şükür diye gülüp geçeceğim günler de olur
Evet öyle ama bazen olmuyo istediğim gibi...ayda 1-2 kere bu diyeti yapmayi düşünüyorum...normalinde dediğin gibi sağlikli beslenerek kilo veriyorum bendeDuzenli ,saglikli beslenirsen o kilolar hemen gider :)
En guzelini yapiyorsunuz zaten saglikli beslendigimizde ideal kilomuza dusuyoruz, sebze yemeginizde afiyet olsun :)Evet öyle ama bazen olmuyo istediğim gibi...ayda 1-2 kere bu diyeti yapmayi düşünüyorum...normalinde dediğin gibi sağlikli beslenerek kilo veriyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?