• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Üzgünüm kaptanım depresyondan çıkamadım baya saçmaladım bu hafta ama bu sondu :KK43:
Haydi arkadaşim sende toparlan...sende iyi gidiyorsun aslinda..burdan ayrilma yediklerini hergün yaz..ozaman fazla bir sıkintı olmuyo.

Gunaydin kizlar

Dunku menumu vereyim. Oruc sonrasi boyle beslenmek biraz zorladi ama yikilmadim ayaktayim. 😂

8.30 1limon ve 1 sb su karisimi
10.00 9 hurma
13.00 marul dereotu ve maydanozlu salata yag ve limon var tuz yok
18.00 salcasiz tuzsuz taze fasulye yemegi

Oruc sonrasi gunde cay kahve yasak olmasi zorladi beni. Allahtan tek gunluktu bu yasak.
Simdi ortaligi toparlayip evdekilere kahvalti hazirlayip filtre kahvemi ictikten sonra spora gidicem. Gelincede yemegimi/kahvaltimi yerim.

Günaydin arkadaşlar..

Bende dünki menümü yazayim aksantinca denge bozuluyo ..

Kahvalti...⚘
1 domates
1 elma
1 salatalik
3 kaşik labne
2 dilim kaşar peynir

Öylen..⚘
1 porsiyon peynir soslu makarna

Akşam..⚘
1 porsiyon soslu makarna
1 elma

Biluyorum üst üste makarna olmadi..bugün telafi ederim inşallah..

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah kuzunun havuz faslı vardı sonra da pazar kahvaltimizi yaptık ;)
Maalesef bugün yine ağrım var :( dayanılmaz değil Allahtan ;)

Öğleden sonra Annemin Bakım evinde kalan Teyzesini ziyaret edeceğiz ♡ benim bu hastalıktan onuda ihmal ettik :( Gidip bir dolasalim birde manevi yönden biraz rahatlayalim ♡♡♡

Hayirli sabahlar kizlar.kaç saatir buraya.girmeye çalişiyorum..ancak.girebildim..buranin güncellemeleri çalişmalarida hiç bitmiyo..😁neyse bu sabah tartildim ve menümü düzenli paylaşmanin karşiliğini gördüm tartida😍
Çok şükür 64 dü gördüm haftalar sonra...🤗
Menülerimizi düzenli paylaşalim arkadaşlar o vakit daha dengeli beslenmek zorunda kaliyoruz..daha dikkat etmek zorunlu hissediyoruz..üşenmeyelim..kendi iyiliğimiz için paylaşalim menülerimizi hergün...

Bugün yine bomboş burasi...menülerimizi yazalim arkadaşlar...benim bugünkü menüm

Kahvalti..⚘
1/2 domates
1 salatalik
2 kaşik labne
1 dilim kizarmiş ekmek

Öylen...⚘
1 salatalik
1/2 domates
1 parça beyaz peynir
1 kup sicak çikolata

Akşam..⚘
Porsiyon firinda soslu makarna