• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim üzüldüm durumuna...Allah yardimcin olsun..Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin kendisinden başka..😐

Aminnnnn canım ;)
Kesinlikle Rabbim kimseye muhtaç etmesin ;)

Selamlar arkadaşlar.
Banu cum Allah tez zamanda şifa versin inşallah.iyi ki büyük kızın bu kadar düşkün sana.masallah diyorum.cok selam söyle benden.

Allah razı olsun canım ♡ Sorma valla bana kalsa gripten diyip yine bekletirdim hani boşuna hastane masrafı olmasın eşime diye ( gerçi oda sağ olsun hep söyleniyor para hesabı bana düşer senden değerli değil hiç bir şey diye ♡♡♡♡ )
Eşimin ve evlatlarimin hakkını asla odeyemem ♡♡♡♡ Ufak kuzum bile sabah okula giderken tembihliyor bak Anneciğim sakın iş yapma küserim bak diye :D

Dün söylemesi ayıp balık almıştım daha Annemde beklerken hatta hatuna ayiklarsan süper olur kollarım ağrıyor ben yapamam demiştim sağ olsun ayiklamamis :( doktor dönüşü zorda olsa ayikladim sonra küçük kuzum onları birbirine yapıştırıp unladi Ablası da yagsiz tavada kizartti ♡

Hani derler ya artık bana karada ölüm yok diye ♡ eşim ve cocuklarim konusunda kesinlikle öyle ♡♡♡♡ Rabbim eksikliğini göstermesin. ...Aminnnn

Nasilsiniz kizlar nasil geciyor gununuz, diyetler nasil gidiyor?
Cuma gunune hazir hissediyor musunuz?
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim siz nasilsiniz bugun? :KK200:
Bu hafta ben bir diyete başladim 5 te 5 e ama tam olarak uymuyorum kasmiyorum kendimi..sonra verilen kilolar çabuk geri geliyo..geçen hafta artidaydim..toparlanmam lazim bu hafta.☺

Nasilsiniz kizlar nasil geciyor gununuz, diyetler nasil gidiyor?
Cuma gunune hazir hissediyor musunuz?
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim siz nasilsiniz bugun? :KK200:

Bugün yine ağrılar artti maalesef :( uyumaya çalışıyorum ama oda olmuyor birde gece 3den itibaren sabah 10:00'a kadar uyanık kalmam lazım EEG çekileceği için ;)
Ağrı kesici de ise yaramadı bugün :(
Bakalım yarın şu EEG DE bitsin doktor ne diyecek merak ediyorum

Bugün yine ağrılar artti maalesef :KK43: uyumaya çalışıyorum ama oda olmuyor birde gece 3den itibaren sabah 10:00'a kadar uyanık kalmam lazım EEG çekileceği için :KK66:
Ağrı kesici de ise yaramadı bugün :KK43:
Bakalım yarın şu EEG DE bitsin doktor ne diyecek merak ediyorum
Sonuclarindan haberdar et kaptanim, eger bir seye ihtiyacin olursa, cuma listesi vs, ben hep buradayim, soylemen yeter...Insallah gecenin bundan sonrasini rahat gecirirsin...:dua::dua:

Sonuclarindan haberdar et kaptanim, eger bir seye ihtiyacin olursa, cuma listesi vs, ben hep buradayim, soylemen yeter...Insallah gecenin bundan sonrasini rahat gecirirsin...:dua::dua:

Allah razı olsun canim ;) bir kaç saatte olsa uyudum da şimdi EEG için istendiği gibi sabahliyorum ;) uyumamam lazım ama.kahve icmem de bu andan itibaren yasak :D
Neyse yeşil çay içerim artık yapacak bir şey yok ;)
Rabbim inşallah şifa verir de buda geçti şükür diye gülüp geçeceğim günler de olur ;)

Allah razı olsun canim :KK66: bir kaç saatte olsa uyudum da şimdi EEG için istendiği gibi sabahliyorum :KK66: uyumamam lazım ama.kahve icmem de bu andan itibaren yasak :KK70:
Neyse yeşil çay içerim artık yapacak bir şey yok :KK66:
Rabbim inşallah şifa verir de buda geçti şükür diye gülüp geçeceğim günler de olur :KK66:
Insallah kaptanim, Allah sifa versin tez zamanda...

Duzenli ,saglikli beslenirsen o kilolar hemen gider :)
Evet öyle ama bazen olmuyo istediğim gibi...ayda 1-2 kere bu diyeti yapmayi düşünüyorum...normalinde dediğin gibi sağlikli beslenerek kilo veriyorum bende

Yogunluktan girip menu yazamadim

Pazartesi kalan yemeklerden yedim. Gun icerisinde filtre kah e ve cay aksam mercimek corbasi brokoli salatasi kozlenmis kirmizi biber yogurtlamasi. Gece sade soda

Sali gun icerisinde filtre kahve cay. Aksam bulgurlu biber dolmasi, susuz cacik. Peynir domates salatalik. Gece sade soda

Bugunku menumude yazayim simdiden belli nasil olsa. Gun icerisinde turk kahvesi filtre kahve. Aksam firinda palamut salata findik.

Banu ne yaptın. Merak ettim seni.
Perihan menülerin yine çok güzel.
Ben de menü yazayım uzun bir aradan sonra😅😋

1.25 x 100gr Kabak Tatlısı138 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Lahana Sarma (Dolma)464 kcal
1.00 x 1 Adet Elma60 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata168 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Zeyti̇nyağlı Barbunya Pi̇laki̇398 kcal

Toplam1228 kcal

1.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)300 kcal

Toplam300 kcal

Evet öyle ama bazen olmuyo istediğim gibi...ayda 1-2 kere bu diyeti yapmayi düşünüyorum...normalinde dediğin gibi sağlikli beslenerek kilo veriyorum bende
En guzelini yapiyorsunuz zaten saglikli beslendigimizde ideal kilomuza dusuyoruz, sebze yemeginizde afiyet olsun :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün sayfaya bir türlü giriş yapamadım öğleden sonra :( sonra bir baktım bakım. Çalışması var ;)
Dün sabah EEG çekimi yapıldı ;) Doktor MR sonuçlarına birlikte bakarız demiş Asistanina ;) Hazır hastanedeyken Ortopedi Doktoruna da goruneyim dedim ( Nöroloji Doktoru omuz için ona yonlendirmisti ) sağ olsun oda Omuz MR'ı istedi onuda hemen dün gece cektirdim ;)
Ağrılarım için bir ilaç ve iğne yazdı ;) birde ağrı kesici krem ;)
MR'larin CDlerini de hemen aldım hatta birazdan arayıp soracağım CDlerle geleyim mi yoksa 1 hafta sonra raporlarını mi bekleyeyim diye ;)

Gece zaten baygın düşmüşüm 2 gün uykusuz kalınca ;)

Yine kol askısı kullanmam gerekiyormuş şimdilik :( Allah biliyor ya onuda hiç sevmiyorum ama ağrı artmasin diye mecbur razı geldim ;) Tabi bazen mezun araba kullanmam gerekirse çıkarmak zorundayım ama Sol kol olduğu için fazla sıkıntı olmaz ;)

Back