Mezuniyetin hayirli olsun cnmKilo vermenin en güzel anlarindan biri de bol gelen giysileri yenileriyle değiştirmek.biraz alışveriş yaptım.triko elbiseler aldım cizmeyle giymek için.
Büyük kızım 55 kilo.onun dolabından da giyinebiliyorum artık.kiyafetler iki katına çıktı.
Teşekkürler.Mezuniyetin hayirli olsun cnm
Kac kilodan düşmüştün
En onemli soru
Motivasyonunu nasil yuksek tuttun
Herkes zayifladigimin farkinda. Formalarini daralt diyorlar ama bol olmasi hosuma gidiyor motivasyonum artiyor diyorum. Cuma aksami komsularla oturmaya gittik uzun zamandir biraraya gelmemistik fark ettiler hosuma gitti.Ne yaptın spor Hasibe.
Menü süper.cok ta güzel kilolar veriyorsun maşallah.80 lere az kaldı.
Cevrendekiler ne diyor peki.nasil yorumlar alıyorsun.
Iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli banucum diyetin iyi gidiyor anladığım kadarıyla kac kilo oldun cano - kac diyorsun banada motive olur belki
Eki Görüntüle 2550961
8. TakımdanColombre 14 haftada 6,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Mezun olmana cok sevindim ..tebrikler arkadaşim...Kilo vermenin en güzel anlarindan biri de bol gelen giysileri yenileriyle değiştirmek.biraz alışveriş yaptım.triko elbiseler aldım cizmeyle giymek için.
Büyük kızım 55 kilo.onun dolabından da giyinebiliyorum artık.kiyafetler iki katına çıktı.
Sanada cok gecmiş olsun banucum..inşallah çabuk toparlanirsinSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
İki gundur yine yamulmustum şükür bugün daha iyiyim
Cumartesi Sol kolum öyle böyle agrimadipazar üzerine birde mide bulantısı eklendi paso yattım
Cuma hafif belli etmişti kendini ama doktor çok yoğun olunca mecbur çarşambaya kaldı ( büyük kızım o gün okula gitmiyor ille birlikte gideriz dediCadı hatta diyor doktora söyleyeyim de iki kolunu birden alciya alsınlar ancak o zaman kimildamadan otururum sen diye )
Sabah da elli kere tembihledi hiç bir şey yapmadan oturuyorsun bak bozusuruz gelince diye
Hani derler ya kız olsun çamurdan olsun diyehakikaten öyle ♡♡♡♡ kuzum kahvaltı tabagimi bile hazırlayıp okula gitmiş domates salatalik bile dograyarak kolumu yormayayim diye bir insan salatalik soyunma ağrı yaşar mi maalesef ki Yaşıyorum
Bu hafta maalesef giden olmadı ama sanırım bir iki güne regl olacağım içinyoksa inan dün gece mide gurultusu ile yatağa girdim
Birde tabi bol su icmem lazım
Gecmis olsun cnm tekrar tez zamanda toparlan insallah. Seni aramizda gormek istiyoruz yoksa takimin motivasyonu olmuyor Allah sana sifa versin, seninle beraber de bize motivasyon versin AMİNSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Cumartesi Sol kolum öyle böyle agrimadipazar üzerine birde mide bulantısı eklendi paso yattım
Cuma hafif belli etmişti kendini ama doktor çok yoğun olunca mecbur çarşambaya kaldı ( büyük kızım o gün okula gitmiyor ille birlikte gideriz dediCadı hatta diyor doktora söyleyeyim de iki kolunu birden alciya alsınlar ancak o zaman kimildamadan otururum sen diye )
Sabah da elli kere tembihledi hiç bir şey yapmadan oturuyorsun bak bozusuruz gelince diye
Hani derler ya kız olsun çamurdan olsun diyehakikaten öyle ♡♡♡♡ kuzum kahvaltı tabagimi bile hazırlayıp okula gitmiş domates salatalik bile dograyarak kolumu yormayayim diye bir insan salatalik soyunma ağrı yaşar mi maalesef ki Yaşıyorum
Bu hafta maalesef giden olmadı ama sanırım bir iki güne regl olacağım içinyoksa inan dün gece mide gurultusu ile yatağa girdim
Kızlar bakın burda ne var ♡♡♡♡♡
Colombre canım hayırlı uğurlu olsun ♡ Rabbim bir daha artı yüzü gostermesin....Aminnnn
Hayirli iyi haberlerle gel insallah cnmSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Öğleden sonra büyük kızın ısrarı üzerine Doktora gittim sonundaiyiki de gitmişim
Zaten aynı Nöroloji Doktoruna ailecek senelerdir gidiyoruz ( ilk büyük kızımın Migreni sayesinde tanıştık kendisiyle ve esim beyin felci gecirdiginde de hep o bizimle ilgilendien son benim boyun fıtığında da bende dahil oldum kadroya )
Kadincagiz beni görünce zaten direk " Sana ne oldu hiç iyi görmedim seni dedi !"
Uzun uzun konuştuk ve hiç eksiksiz yasadiğim sıkıntıları bayginliklarim da dahil anlattık ( sağ olsun büyük kızım resmen beni en ince ayrıntısına kadar ispiyonladi)
Bakmayın şimdi gülüyorum ama orda çok sinirlerim boşaldı
Hatta resmen ağlamaya başladım orda özellikle bu benim onemsemedigim bayginliklarin tehlikeli olduğunu duyuncaboynumuzda kalbe giden bir damar varmis ve bende öksürüğün yarattığı basınç yüzünden saniselik de olsa kalp durmasına sebep oluyormuş sen bayilmiyorum diyorsun ama o an elin ayağın bosalmasinin sebebi de o an kalbinin bir anlık durması yüzünden dedi
Allah esirgesin ama kalp krizine bile sebep olabilir ihmalin dedi
Bu gece komple MR 'a gireceğim ( özellikle beyine bakmak istiyorum dedihe boyun fıtığı da tetikleyebilir ama emin olmak istiyorum dedi )
Salı gecesi de 3den sonra uyumamam gerekiyor ki çarşamba sabah EEG cekilecekmis
Boyundan da doppler çekildi bugün onda da sanırım pek bir sey yok anladığım kadarıyla
Artık sonuçları alınca tekrar doktorumla görüşeceğimNe olur bana dua edin de önemli bir şey çıkmasın
Ben doktorun yanında sinirlerim bosalip alayına ufak kuzum da ağlamaya başladıHatta kendi kendime keşke kızları odaya sokmasaydim dedim ama o an sadece fıtık der diye düşündüm
Stresde etkileyebilir bak bundan sonra hiç bir şeyi kafana takma dedi Doktor ama gelde sen takılma olanlara dedim hatta baya bir dertlestik resmen ve hatun da hak verdi bana özellikle geçmişte kendi ailemle yasadiklarimin beni hala psikolojik de olsa etkilediğini fark edince
Anam sizinde başınızı sisirdim hakkınızı helal edin ♡♡♡♡
Bakalım ne çıkacak sonuçlarRabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ♡ Aminnnnn
Canim ya cok gecmis olsun pamuk kalpli banucum 4.yila girdim bende bu topikte, bircok anini paylaştın bizlerle neler neler yaşadın bitsin artık bu hastalık uzun zamandır çekiyorsun, çok yıprattı seni tez zamanda şifa bulmamı dilerim , Allah hayra çıkarsın tahlil sonuçlarını inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Iyi geceler 8. takim ailesi,oynakbasi34 kaptanimiz rahatsiz oldugundan aklim onda ve takiminizda kaldi.Dualarim kendisiyle , bende 4. takimin kaptaniyim.Eger kaptanim izin verirse ,sizlerde kabul ederseniz arada halinizi hatrinizi sormaya gelmek isterim.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..
Canim ya cok gecmis olsun pamuk kalpli banucum 4.yila girdim bende bu topikte, bircok anini paylaştın bizlerle neler neler yaşadın bitsin artık bu hastalık uzun zamandır çekiyorsun, çok yıprattı seni tez zamanda şifa bulmamı dilerim , Allah hayra çıkarsın tahlil sonuçlarını inşallah
Canim üzüldüm durumuna...Allah yardimcin olsun..Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin kendisinden başka..Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Öğleden sonra büyük kızın ısrarı üzerine Doktora gittim sonundaiyiki de gitmişim
Zaten aynı Nöroloji Doktoruna ailecek senelerdir gidiyoruz ( ilk büyük kızımın Migreni sayesinde tanıştık kendisiyle ve esim beyin felci gecirdiginde de hep o bizimle ilgilendien son benim boyun fıtığında da bende dahil oldum kadroya )
Kadincagiz beni görünce zaten direk " Sana ne oldu hiç iyi görmedim seni dedi !"
Uzun uzun konuştuk ve hiç eksiksiz yasadiğim sıkıntıları bayginliklarim da dahil anlattık ( sağ olsun büyük kızım resmen beni en ince ayrıntısına kadar ispiyonladi)
Bakmayın şimdi gülüyorum ama orda çok sinirlerim boşaldı
Hatta resmen ağlamaya başladım orda özellikle bu benim onemsemedigim bayginliklarin tehlikeli olduğunu duyuncaboynumuzda kalbe giden bir damar varmis ve bende öksürüğün yarattığı basınç yüzünden saniselik de olsa kalp durmasına sebep oluyormuş sen bayilmiyorum diyorsun ama o an elin ayağın bosalmasinin sebebi de o an kalbinin bir anlık durması yüzünden dedi
Allah esirgesin ama kalp krizine bile sebep olabilir ihmalin dedi
Bu gece komple MR 'a gireceğim ( özellikle beyine bakmak istiyorum dedihe boyun fıtığı da tetikleyebilir ama emin olmak istiyorum dedi )
Salı gecesi de 3den sonra uyumamam gerekiyor ki çarşamba sabah EEG cekilecekmis
Boyundan da doppler çekildi bugün onda da sanırım pek bir sey yok anladığım kadarıyla
Artık sonuçları alınca tekrar doktorumla görüşeceğimNe olur bana dua edin de önemli bir şey çıkmasın
Ben doktorun yanında sinirlerim bosalip alayına ufak kuzum da ağlamaya başladıHatta kendi kendime keşke kızları odaya sokmasaydim dedim ama o an sadece fıtık der diye düşündüm
Stresde etkileyebilir bak bundan sonra hiç bir şeyi kafana takma dedi Doktor ama gelde sen takılma olanlara dedim hatta baya bir dertlestik resmen ve hatun da hak verdi bana özellikle geçmişte kendi ailemle yasadiklarimin beni hala psikolojik de olsa etkilediğini fark edince
Anam sizinde başınızı sisirdim hakkınızı helal edin ♡♡♡♡
Bakalım ne çıkacak sonuçlarRabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ♡ Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?