Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün Annemin Teyzesini ziyarete gittik malum ♡ Çok şükür iyi gördüm ( ilk Bakım Evine yatırıldığına en son ben hastanede refakatçi olarak kaldığım için ben zorla yatırdım sandi Alzheimer Hastalığı yüzünden ve beni sebep görmüştü )
Kullandığı ilaçlar da fayda etti sanırım neşesi çok yerindeydi hatta çok sevindi bizi görünce ♡
Tabi baya uzak olduğu için o yol beni maf etti trafik de tıkalı olunca eve geldikten sonra kafam kalkmadı

Sabah da erkenden gidip Sağlık Ocağında ağrı kesici ignemi yaptırdım Umarım ağrım hafifler de bende ufakdan olsa işimi yaparim

Efsane geri döndüüü
Kaptanım izne ayırma beni elimden geldiğince paylaşım yapacağım.
Bugün yeniden 21 günlük beyaz detoksu a başladım. Azıcık kilo almışım ama söylemicem kaç kilo aldığımı. Cumaya kadar güncele döneceğim

Bugün ki yemek planım:

Sabah : 2 orta boy opsiee
Ara : yeşil çay ve 8 adet çiğ badem
Öğle : 6 yk pancarlı kinoa, 2 yk yoğurtlu kereviz salatası
Ara : kuru üzümlü 3 yk ev yoğurdu
Akşam : 1 kase yayla çorbası (siyez unu ve siyez bulgurlu yapıyorum) ve yeşil salata

Planın dışına çıkacağım bir durum olursa yazarım ama çıkmam yüksek ihtimalle

Çok sevindim canım İnşallah karşılığını da alacaksın fazlasıyla ♡♡♡

Banu doktor sana ne dedi onu göremedim. Sonuçların çıkmadı mı daha.
Hasibe müthişsin 41 kere maşallah.
Dila da geri dönmüş bu hafta senden güzel bir kilo verimi bekliyorum.
Perihan yavaş ama azimli gidiyorsun maşallah arkadaşım. Hasibe ve sen çabalarınızın karşılığını alacaksınız.
Püf noktası ara vermemek ve pes etmemek.

Selamlar arkadaşlar. herkesin keyfi yerinde mi.
Banu sen nasıl oldun iyi misin.
Geçmişe bakmadım henüz.
İki üç gündür iyi değilim yatıyordum.
Bugün biraz toparladım kendimi çok şükür.
Geçmiş olsun canım neyin var? evet döndüm

Geçmişe hiç bakamadım, kaptanım oynakbasi34 hayırdır senin ne sonuçların çıkacak?

Günaydin kizlar nasilsiniz..
Geçmişe bakmadım henüz.
Selam cnm..ben iyim .motivasyonum yükseldi..bundan sonraki hedefim her hafta azda olsa tartida eksi görmek istiyorum..doğum günüme 2 ci hedefime ulaşmak istiyorum..doğum günüm araliğin sonuna doğru ...

Son düzenleme:
Geçmişe bakmadım henüz.

Sanada çok gecmiş olsun canım
Bende biraz daha iyiyim ama fazla yorulmaya gelmiyor

Henüz sonuçlar çıkmadı 10 gün dediler ama ben yarın arayıp bir soracağım bazen erken çıktığı da oluyor

Geçmiş olsun canım neyin var? evet döndüm

Geçmişe hiç bakamadım, kaptanım oynakbasi34 hayırdır senin ne sonuçların çıkacak?

2 haftadır yine omuzum maf etti beni hatta 1 hafta kolum tutmadı resmen mecbur direnemedim Doktora gittim ve tabiki aklıma da geldiği gibi hem ortopedi Doktoru hemde Nöroloji Doktoru ayrı ayrı MR istediler
Biri komple soktu diğeri de birde omuz MR çekelim dedi ( komplede net çıkmıyor sanırım özel bir alet yerleştirdi omuzumun altına ki en ince ayrıntı bile çıksın diye )

Birde ikidir Grip olduğumda resmen nefesim kesilip bir iki saniyelik baygınlık geçirince Nöroloji Doktoru ihmal etmeyelim diyip birde EEG çekti MR Raporlari çıkınca toptan kontrole gideceğim yine Bakalım ne çıkacak bende merak içindeyim ♡

slm kızlar
yoğunluktan dolayı haftasonundan beri giremedim
en kısa zamanda menülerimide düzenleyip yazcam

teşekkür ederim cnm

Haydi inşallah kolay çözülür bir şey olsun.ben de belimden yattım 3 gün.sadece tuvalete gidebildim.

Sabah yumurta olaymış örnek menü diye duvara as.cok güzel perihan.boyle devam et.az da spor yap lütfen.hazir gidiyor kilolar daha hızlı gitsin.

Ev ahalisini gönderdim.evi toparlayıp kursa geçeceğim. kış geldiğinden beri kahvaltı yapasım yok. Sabah meyve yiyip çıkıyorum evden genelde. Sürekli yapmasam da kalori takibine devam etmeye çalışıyorum. O kadar uğraşla verilen kiloları geri almak istemem .
Dila ve abe den de menü bekliyoruz.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez çok dinç uyandım ♡♡♡♡ Sanirim dün katıldığım toplu duanın da etkisi büyük
Büyük gorumcem sağ olsun bana bir sayfa önermişti dualarla alakalı ordaki duaları da okuyacağım inşallah o sayfada belli bir saatte toplu dua yapılacak diye yazıyordu ve bende niyetlenip dahil oldum İnanılmaz rahatladim ♡

Bugün hazır kendimi iyi hissederken biraz temizlik yaparım diye düşünüyorum tabi kendimi yormadan

Benden havadisler şöyle çok yogunum,gerginim.. düzelmeyen işle ilgili sıkıntı var.. haftasonu şehir disindaydim muatabakat sağlanması gereken işler güçler vardı.. diğer yandan eşimin kardesinin sağlık sorunu bizi epey üzdü ama şimdi çok iyi şükür..
Beyleyken beyle :)

Allah tez zamanda hayırlara çıkarsın inşallah yena. Hastanıza acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…