- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Efsane geri döndüüü
Kaptanım izne ayırma beni elimden geldiğince paylaşım yapacağım.
Bugün yeniden 21 günlük beyaz detoksu a başladım. Azıcık kilo almışım ama söylemicem kaç kilo aldığımı. Cumaya kadar güncele döneceğim
Bugün ki yemek planım:
Sabah : 2 orta boy opsiee
Ara : yeşil çay ve 8 adet çiğ badem
Öğle : 6 yk pancarlı kinoa, 2 yk yoğurtlu kereviz salatası
Ara : kuru üzümlü 3 yk ev yoğurdu
Akşam : 1 kase yayla çorbası (siyez unu ve siyez bulgurlu yapıyorum) ve yeşil salata
Planın dışına çıkacağım bir durum olursa yazarım ama çıkmam yüksek ihtimalle
Geçmiş olsun canım neyin var? evet döndümSelamlar arkadaşlar. herkesin keyfi yerinde mi.
Banu sen nasıl oldun iyi misin.
Geçmişe bakmadım henüz.
İki üç gündür iyi değilim yatıyordum.
Bugün biraz toparladım kendimi çok şükür.
Selam cnm..ben iyim .motivasyonum yükseldi..bundan sonraki hedefim her hafta azda olsa tartida eksi görmek istiyorum..doğum günüme 2 ci hedefime ulaşmak istiyorum..doğum günüm araliğin sonuna doğru ...Selamlar arkadaşlar. herkesin keyfi yerinde mi.
Geçmişe bakmadım henüz.
Selamlar arkadaşlar. herkesin keyfi yerinde mi.
Geçmişe bakmadım henüz.
Banu doktor sana ne dedi onu göremedim. Sonuçların çıkmadı mı daha.
Hasibe müthişsin 41 kere maşallah.
Dila da geri dönmüş bu hafta senden güzel bir kilo verimi bekliyorum.
Perihan yavaş ama azimli gidiyorsun maşallah arkadaşım. Hasibe ve sen çabalarınızın karşılığını alacaksınız.
Püf noktası ara vermemek ve pes etmemek.
Geçmiş olsun canım neyin var? evet döndüm
Geçmişe hiç bakamadım, kaptanımoynakbasi34 hayırdır senin ne sonuçların çıkacak?
teşekkür ederim cnmBanu doktor sana ne dedi onu göremedim. Sonuçların çıkmadı mı daha.
Hasibe müthişsin 41 kere maşallah.
Dila da geri dönmüş bu hafta senden güzel bir kilo verimi bekliyorum.
Perihan yavaş ama azimli gidiyorsun maşallah arkadaşım. Hasibe ve sen çabalarınızın karşılığını alacaksınız.
Püf noktası ara vermemek ve pes etmemek.
Haydi inşallah kolay çözülür bir şey olsun.ben de belimden yattım 3 gün.sadece tuvalete gidebildim.Sanada çok gecmiş olsun canım
Bende biraz daha iyiyim ama fazla yorulmaya gelmiyor
Henüz sonuçlar çıkmadı10 gün dediler ama ben yarın arayıp bir soracağım bazen erken çıktığı da oluyor
2 haftadır yine omuzum maf etti beni hatta 1 hafta kolum tutmadı resmenmecbur direnemedim Doktora gittim ve tabiki aklıma da geldiği gibi hem ortopedi Doktoru hemde Nöroloji Doktoru ayrı ayrı MR istediler
Biri komple soktu diğeri de birde omuz MR çekelim dedi ( komplede net çıkmıyor sanırım özel bir alet yerleştirdi omuzumun altına ki en ince ayrıntı bile çıksın diye)
Birde ikidir Grip olduğumda resmen nefesim kesilip bir iki saniyelik baygınlık geçirince Nöroloji Doktoru ihmal etmeyelim diyip birde EEG çektiMR Raporlari çıkınca toptan kontrole gideceğim yine Bakalım ne çıkacak bende merak içindeyim ♡
Sabah yumurta olaymış örnek menü diye duvara as.cok güzel perihan.boyle devam et.az da spor yap lütfen.hazir gidiyor kilolar daha hızlı gitsin.Bugünkü mrnüm..
Kahvalti..
1 paprika
2 parça beyaz peynir..
Ara öğün..
1 parça beyaz peynir
Öylen..
1 kaze sebze çorbasi
2 kaşik bulgur pilav
4 kaşik yeşil fasulye yemeği
Akşam..
1 kaze sebze çorbasi
1 kaşik bulgur pilav
Allah tez zamanda hayırlara çıkarsın inşallah yena.Benden havadisler şöyle çok yogunum,gerginim.. düzelmeyen işle ilgili sıkıntı var.. haftasonu şehir disindaydim muatabakat sağlanması gereken işler güçler vardı.. diğer yandan eşimin kardesinin sağlık sorunu bizi epey üzdü ama şimdi çok iyi şükür..
Beyleyken beyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?