- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Dedigin gibi yaparım Banu ablaKız hedefine ulaş terfi edelim senisenide kaptan yarımcısı yaparız ( nasılsa sadece bir tane diye sınır yok ) sende burada bize yardımcı olursun Diademe ile kızları motive edip hedefine ulaştırmak için bir nevi diyet koçu
Rabbim gönlüne göre verir inşallah...Aminnnn
Valla RAbbim nasip ettikten sonra istersen iki spiral üst üste taknasibi varsa gelir o zaten o yüzden ben zaten hep diyorum asla demem diye
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinBen tipik bir balık burcuyum 28 şubat doğum günüm ordan bile anlaşılıyor nasıl bahtsız bir bedevi olduğum 1 gün geç kalsaymışım 4 senede bir kutlardım artık doğum günü
Benim büyük kız Akrep ( hamileyken ay iyi zamana deng gelmiş akrep olmayacak akrepler inat olur demiştim ama benimki 3 hafta erken gelince yine akrep oldu ve hakikaten bazen çok inat)
Küçük kızım Başak ( oda çok fazla mükemmeliyetçi olur, kendini beğenir aman iyi Başaka deng gelmiyor dedim kendi kendime ve süprizzzz bu cadıda 3 hafta erken geldive Başak )
İyi yapmışsın canımne kadar canlı olursa okadar motive oluyorsunuz
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
Ne güzel kardeşine yardıma gidiyorsun
Benim eşşek kızkardeşim büyük kızımda gelmiştide ben tatildeyim ayağına hiç yardım etmemişti ki ben o ikizlerine hamileyken yinede ona rağmen gidip evini kaldırmıştım her fırsatta
Neyse canı sağ olsun ne diyelim dedik ses etmedik
Dediğin gibi iyi spor olur ama sadece meyveyle geçiştirme canım efor sarf edersin elin ayağın boşalmasınen azından yoğurt yada ayranla takviye yap yada güzel bir şekersiz türk kahvesi hem tok tutar
Iyı geceler canımNeyse kızlar iyi geceler uykum geldi benim
Neyse kızlar iyi geceler uykum geldi benim
Iyi aksamlar kizlar ben geldim yol yorgunuyum baya
Bugun erkenden yedim aksam temegimi ve agzima baska bisey surmedim yesil mercimek corbasi ve 2-3 kasik pilav salatayla
Yarin burda 15tatil basliyo hoca beni yardima cagirmis. Cocuklarin ezberlerini alirmisin diye. 15tatilde bize kurs yok cunku.
Ben baya sevindim. Banada bi ugras olacak hep evdeydim
oynakbasi34 cuma gunu listeyi ben yaparim elimden geldigi kadar sana sadece paylasmasi kalir cunku ben nasil paylasacagimida bilmiyorum zaten
Yok kaptancım evde olmıycaklar ben camıye gidecegim saat 10 dan 3kadarHoş geldin canım
Valla süper olur ben perşembe gecesi zaten geçen cumanın listesini düzenler hazır hale getiririm
Allah yardımcın olsun canım çocuklar evdeyken daha zor oluyor diyetama eminim sen halledersin
Enaz 30-40 ogrencı vardır benim evin tamamina sıgmazlar bile
Bide baya heycanliyim cok şükür kuran ı tecvıtlı ogrendım ama sonucta ogretecek olmakta beni bi korkutmuyo degil hani
Yok kaptancım evde olmıycaklar ben camıye gidecegim saat 10 dan 3kadarHoş geldin canım
Valla süper olur ben perşembe gecesi zaten geçen cumanın listesini düzenler hazır hale getiririm
Allah yardımcın olsun canım çocuklar evdeyken daha zor oluyor diyetama eminim sen halledersin
Enaz 30-40 ogrencı vardır benim evin tamamina sıgmazlar bile
Bide baya heycanliyim cok şükür kuran ı tecvıtlı ogrendım ama sonucta ogretecek olmakta beni bi korkutmuyo degil hani
Hoşgeldin ben kaptan yardımcısıSelam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)
Merhaba, evet kuralları biliyorum ve en geç 3 ay sonra mezun olmak istiyorum :)Hoşgeldin ben kaptan yardımcısı
Kaptanimiz sabaha gelir
Kuralları az cok biliyorsundur zaten.
İnşallah kısa sürede saglıklı bişekilde istedigimiz kilolara ulaşirız
merhaba canım sende benimle ayni gurupta idin. İnşallah burada daha iyi motive oluruz.Merhaba, evet kuralları biliyorum ve en geç 3 ay sonra mezun olmak istiyorum :)
olur valla abla zaten buraya alistim kopamıyorum:) bu arada bende balik burcuyum 25 subat cok duygusal ve sezgilerim kuvvetlidir allah sabir versin basak burcu cok zor bir burc ablam ve kardesim basaklar cok mukemmelciler herseyin en mukemmelini isterleer ama kendileri mükemmel degillerdir demisti bir astrolog:)Kız hedefine ulaş terfi edelim senisenide kaptan yarımcısı yaparız ( nasılsa sadece bir tane diye sınır yok ) sende burada bize yardımcı olursun Diademe ile kızları motive edip hedefine ulaştırmak için bir nevi diyet koçu
Rabbim gönlüne göre verir inşallah...Aminnnn
Valla RAbbim nasip ettikten sonra istersen iki spiral üst üste taknasibi varsa gelir o zaten o yüzden ben zaten hep diyorum asla demem diye
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinBen tipik bir balık burcuyum 28 şubat doğum günüm ordan bile anlaşılıyor nasıl bahtsız bir bedevi olduğum 1 gün geç kalsaymışım 4 senede bir kutlardım artık doğum günü
Benim büyük kız Akrep ( hamileyken ay iyi zamana deng gelmiş akrep olmayacak akrepler inat olur demiştim ama benimki 3 hafta erken gelince yine akrep oldu ve hakikaten bazen çok inat)
Küçük kızım Başak ( oda çok fazla mükemmeliyetçi olur, kendini beğenir aman iyi Başaka deng gelmiyor dedim kendi kendime ve süprizzzz bu cadıda 3 hafta erken geldive Başak )
İyi yapmışsın canımne kadar canlı olursa okadar motive oluyorsunuz
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
Ne güzel kardeşine yardıma gidiyorsun
Benim eşşek kızkardeşim büyük kızımda gelmiştide ben tatildeyim ayağına hiç yardım etmemişti ki ben o ikizlerine hamileyken yinede ona rağmen gidip evini kaldırmıştım her fırsatta
Neyse canı sağ olsun ne diyelim dedik ses etmedik
Dediğin gibi iyi spor olur ama sadece meyveyle geçiştirme canım efor sarf edersin elin ayağın boşalmasınen azından yoğurt yada ayranla takviye yap yada güzel bir şekersiz türk kahvesi hem tok tutar
Selam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)
merhaba kızlar sizde hosgeldiniz takima dahada heyecan enerji ve başarı getirirsiniz inşallahHerkese hayırlı sabahlar. Davet edildim ve geldim. 4 gün önce başka bir takıma girdim ama aktif olmadiklari için ayrıldım. Bundan sonra inşallah burada sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.
165 boy, 77,5 kilo hedef 10 kilo vermek
Selam arkadaşlar,
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)
Merhaba, evet kuralları biliyorum ve en geç 3 ay sonra mezun olmak istiyorum :)
Herkese hayırlı sabahlar. Davet edildim ve geldim. 4 gün önce başka bir takıma girdim ama aktif olmadiklari için ayrıldım. Bundan sonra inşallah burada sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.
165 boy, 77,5 kilo hedef 10 kilo vermek
olur valla abla zaten buraya alistim kopamıyorum:) bu arada bende balik burcuyum 25 subat cok duygusal ve sezgilerim kuvvetlidir allah sabir versin basak burcu cok zor bir burc ablam ve kardesim basaklar cok mukemmelciler herseyin en mukemmelini isterleer ama kendileri mükemmel degillerdir demisti bir astrolog:)
merhaba kızlar sizde hosgeldiniz takima dahada heyecan enerji ve başarı getirirsiniz inşallah
hosbuldum canım inşallah çok iyi olacak diye düşünüyorum.olur valla abla zaten buraya alistim kopamıyorum:) bu arada bende balik burcuyum 25 subat cok duygusal ve sezgilerim kuvvetlidir allah sabir versin basak burcu cok zor bir burc ablam ve kardesim basaklar cok mukemmelciler herseyin en mukemmelini isterleer ama kendileri mükemmel degillerdir demisti bir astrolog:)
merhaba kızlar sizde hosgeldiniz takima dahada heyecan enerji ve başarı getirirsiniz inşallah
unuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum
Şükür okadar baygın düşmeme rağmen uyanabildimBüyük kızımı okula gönderdim şimdi kendime güzel bir kase salata yaptım ( canım kahvaltılık istemedi aç açınada kursa gitmek istemedim yoksa yolda poğça falan almaya kalkışırdı eşim ) üzerinede bir kahve içerim ohhh miss daha ne olsun
Aslında Allah biliyor ya bugün en azından kursa gitmek yerine sizinle sohbet etmeyi tercih ederdim ama başladık bir kere bari diplomamızı alalım
Diademe
Alıntı biraz karıştığı için uçmuş ama neyse
Ben evde çocuklarla uğraşacaksın sandım ama camide olması çok daha iyieminim sen o işide başarıyla tamamlarsın Ne mutlu sana ki böyle güzel bir görevi üstlendin çocuklar sayende kuranı öğrendiklerinde her okuduklarında sanada faydası olacaktır Allahın izniyle
Aramıza hoş geldin canım
İnşallah burada çok daha motive olur hedefinede çabucak ulaşırsınNe güzel fazla kilonda yok nasılsa
İlk kez takım yarışmasına katıldıysan sıkıntı yok canım sonuçta orada da daha listeye girmemiştin
Allahın izniyle 3 ay sonra en geç hedefine ulaşmış olursun bence
Sende aramıza hoş geldin
Birlikte burada çok hoş sohbet ederek hedeflerimize ulaşacağız inşallah ....Aminnnn
Hosbuldum. İnşallah canım.
Bu arada kızlar ben Kaptanınız BanuHedefe giden yolculuğumuz boyunca ben sizlere eşlik edeceğim uçak pilotu gibi oldu birde acil çıkışları göstersem tam olacak
Maalesef benim rekorum 124.5kgdu ama Allahın izniyle 110u gördüm ve inşallah yaza kadar çok daha güzel farklar yaratacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?