Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dedigin gibi yaparım Banu abla
Bende kızıma hamileyken her hafta gelirdi Evimi temizlerdi evli değildi ozaman
Martta bir sene olacak evleneli benden gözü korkunca ya olmazsa diye iki ay korunup hamile kaldı
Canım o benim dokuz yaz küçük benden doğumdan sonra da bir hafta evinde
Kalacak
Sonra bana gelecek birlikte 40gunu bitirecegiz

Annem çalışıyor bir hafta izin alabildi
Sadece

Hoş geldin canım
Valla süper olur ben perşembe gecesi zaten geçen cumanın listesini düzenler hazır hale getiririm
Allah yardımcın olsun canım çocuklar evdeyken daha zor oluyor diyet ama eminim sen halledersin

Kızlar banada müsaade geldiğimden beri duş alacak bile halim yoktu şimdi hemen bir duş alıp yatayım malum sabah 6da kalkacağım yine sabah duş alınca ıslak saçla dışarı çıkmak istemiyorum ya hasta olursam diye

Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Yarın çıkmadan yazarım yine sabah nasılsa

Selam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)
Hoşgeldin ben kaptan yardımcısı
Kaptanimiz sabaha gelir
Kuralları az cok biliyorsundur zaten.
İnşallah kısa sürede saglıklı bişekilde istedigimiz kilolara ulaşirız

olur valla abla zaten buraya alistim kopamıyorum:) bu arada bende balik burcuyum 25 subat cok duygusal ve sezgilerim kuvvetlidir allah sabir versin basak burcu cok zor bir burc ablam ve kardesim basaklar cok mukemmelciler herseyin en mukemmelini isterleer ama kendileri mükemmel degillerdir demisti bir astrolog:)

Selam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)

merhaba kızlar sizde hosgeldiniz takima dahada heyecan enerji ve başarı getirirsiniz inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum

Şükür okadar baygın düşmeme rağmen uyanabildim Büyük kızımı okula gönderdim şimdi kendime güzel bir kase salata yaptım ( canım kahvaltılık istemedi aç açınada kursa gitmek istemedim yoksa yolda poğça falan almaya kalkışırdı eşim ) üzerinede bir kahve içerim ohhh miss daha ne olsun

Aslında Allah biliyor ya bugün en azından kursa gitmek yerine sizinle sohbet etmeyi tercih ederdim ama başladık bir kere bari diplomamızı alalım

Diademe
Alıntı biraz karıştığı için uçmuş ama neyse
Ben evde çocuklarla uğraşacaksın sandım ama camide olması çok daha iyi eminim sen o işide başarıyla tamamlarsın Ne mutlu sana ki böyle güzel bir görevi üstlendin çocuklar sayende kuranı öğrendiklerinde her okuduklarında sanada faydası olacaktır Allahın izniyle

Selam arkadaşlar,
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)

Aramıza hoş geldin canım
İnşallah burada çok daha motive olur hedefinede çabucak ulaşırsın Ne güzel fazla kilonda yok nasılsa
İlk kez takım yarışmasına katıldıysan sıkıntı yok canım sonuçta orada da daha listeye girmemiştin

Merhaba, evet kuralları biliyorum ve en geç 3 ay sonra mezun olmak istiyorum :)

Allahın izniyle 3 ay sonra en geç hedefine ulaşmış olursun bence

Sende aramıza hoş geldin
Birlikte burada çok hoş sohbet ederek hedeflerimize ulaşacağız inşallah ....Aminnnn

Bu arada kızlar ben Kaptanınız Banu Hedefe giden yolculuğumuz boyunca ben sizlere eşlik edeceğim uçak pilotu gibi oldu birde acil çıkışları göstersem tam olacak

Maalesef benim rekorum 124.5kgdu ama Allahın izniyle 110u gördüm ve inşallah yaza kadar çok daha güzel farklar yaratacağım

Beslenme ve forması hazır kuşumun :) bir 5 dakika sonra uyandırayımda hazırlanıp çıkarız
Artık ancak 17:00de sizlere eve gelince rahat rahat yazarım ama kursta teneffüs olunca bakarım yine buraya

Bu hafta hepimiz daha sıkı tutup geçen haftadan daha iyi bir derece almak için elimizden geleni yapalım
Bol bol su içmeyi ve fırsatınız olursa az da olsa spor yapmayı ihmal etmeyin

hosbuldum canım inşallah çok iyi olacak diye düşünüyorum.
unu

günaydın kızlar
bugün çok değişik bigün, eşimle çok kötü kavga ettik dün, konuda o kadar basittiki ama iş o sustukça özür dilemedikçe büyüdü, sonunda sesimize kayınvalidem yukarı çıktı ve eşim evden gitti, nerde kaldı onuda bilmiyom, ama huzurluyum anlamadım gitti, mesajla sordum yerini bana konuşma lan dedi, whatsupptan düğün fotomuzu falan silmiş, gece eve gelmezsen bu iş biter dedim, bitir o zaman dedi, ne acayip, zaten evlendiğimizden beri, maçtan başka bişey bildiği yoktu, benle ilgilenmedikçe uyardım onu tatlı tatlı ama anlamadı bak yapma dedim, neden evliyiz o zaman hep tvde maç izliyo yada telde maç bakıyo iddaa, yada top oynamaya gidiyo, o zaman beni bu eve niye getirdinkii, şakayla karşık tatlı tatlı uyarıyodum iki haftadır, sonunda patlaması böyle kötü oldu, şimdi işteyim, akşam eve gitsemmi gitmesemmi bilmiyom, babamlarada gidemem çok üzülürler, fabrikada kalsam diye düşünüyom elalem ne eder nerde kalırımki burda iş yaparım sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…