Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen canım canları sağolsun
Neresinin agridigini bilsem şurup veririm
Ama her huysuzlugundada ilaç verme taraftarı değilim
Suan memede uyudu çok şükür
Aglayinca elim kolum bütün vücudum dökülüyor saniyorum
Evlat bambaşka bişey
Rabbim herkese tattirsin

Aminnnn Rabbim arzulayan herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnn
Şu an zor oluyor ama emin ol sonra bakıyorsun ne arada bunlar büyüdü diyorsun :D
Benim koca dana ilk doğduğunda 2.540 grdı hatta kucağımdayken yüzüne bakıp Anneme '' ya Anne ben bunu nasıl büyüteceğim minicik bu '' demiştim ama maşallah ne ara büyüdü diyorum artık :D koca dana benim boyumu geçti :D hatta artık bazen rolleri değişiyoruz o bana oturup nasihat veriyor canım sıkkın olduğunda o beni teselli ediyor :D
Ufak cimcimede de karşı komşum hamileliğimden tut kuşum 5.5 yaşına gelene kadar her Allahın günü benimleydi ve hep der ne arada büyüdü bu kız ya diye :D
Sağ olsun taşındığı halde sık sık arar ve kendi torunundan ayrı tutmaz kızlarımı ;) Emeğini asla ödeyemem Annemden farkı yok hatta küçük kızımda Annemden çok ilgilendi benimle ;)

Emin ol şu an elin ayağın dökülüyor ama bir kaç sene sonra bir bakacaksın büyümüş ve bugün yaşadığın sıkıntıların hiç birini hatırlamayacaksın ;)
Sağlıklı olsunlarda gerisi inan hiç önemli değil ;)

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim öncelikle hedefim şimdilik 58 inşallah benimde 6.5 yaşında bir kızım ve 3.5 yaşında bir oğlum var yarın sabah itibarıyle diyetime start vericem bilgilerimide paylaşırım sizinle

Rabbim evlatlarını sizlere bağışlasın :KK68:
İnşallah birlikte hedefine ulaştığını da göreceğiz ;) ne güzel kuzuların arasıda çok değil ;) eşim sağ olsun ilk zamanlar yakın olmasın araları diyordu sonra büyük 9 yaşına girince bebek olsada sevsek demeye başlamıştı :D şimdi bazen 3.cüyüde aradan mı çıkarsak diyor ( gerçi bu kilolayla istememde Rabbim spirale rağmen nasip ederse artık kader deriz :D ) tabi büyük isyan ediyor anında ya etik değil 17 yaş arası olacak hatta doğana kadar 18 yaş arası olacak benimle saçmalamayın diye :D :D :D ufaklıkta isyan ediyor benimde abla olmaya hakkım var diye :D

Hep diyorum RAbbim özlemeni çekenlere önce nasip etsin diye ;)

Kurslar var ama gidemiyorum ki oglani bırakıp :KK43:

Ya yokmu bir yakının akraban hani en azından haftada 1 kuzuya bakabilecek :KK68:
Anaokulu yada okul yaşına daha çok var ;) Gerçi bende yeni gidebildim Annemler daha emekli olupta Almanyadan gelmemişlerdi KVde kendi kursa gidiyordu :)
Martta 3 haftalığına gidecekler artık yarın hocaya söyleyeceğim o haftalarda ben yarım gün gelip çıkabilirmiyim diye çünkü kuzu 2de çıkıyor ben 4de ( Annem burdayken o alıyor kuşumu okuldan şansa onunda hemen karşında okul sıkıntı olmuyor )

birde daha önceden deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu akşamdan itibaren yoğurt pulbiber kürünede başlıycam

Hadi gözün aydın misafirlerinide atlatmışsın ;) valla o kürü bende duydumda benim istikrar sorunum var sanırım daha doğrusu tadı hoşuma gitmeyen şeyleri uzun süre yiyemiyorum ama bende duydum çok faydalıymış ;)
Bakalım bir dene faydasını görürsen bizlerde deneriz ;)

Yok abla ben mezun olsamda ayrilmayacam ki hergun yediklerimi yazip korsan üyelik yapacam :KK70: yaşasın kötülük :KK53:
Hoşbulduk canım :KK66: Çok iyi geldi ama sizleri özledim :KK66:
Rabbim nazarlardan saklasın :KK66: bol bol nas felak okuyun canım :KK66:
Çoğu zaman Anne Babanın bile nazarı değer :nazar:

Kayınvalidene güzellikle söylersin bak öğlen az da olsa uyutmaya çalış yoksa sana eziyet eder diye :KK66: İnşallah dediğin gibi düzene girer en kısa zamanda da sonrasında sen yada Annen sıkıntı yaşamazsınız :KK66:
Benim ufaklık cuma akşamı annemlerde kaldığında biraz geç yatmış :KK48: normalde onda kaldığında da evde olduğunda da 21:00de başlar sormaya benim uyku saatim geldi mi diye ama cuma akşamı Anneme '' Ananneciğim şimdi biz senle pijama partisi yapıyoruz ya bana mısır patlatırmısın'' demiş :KK48: Tabi Annem kırmamış birlikte mısır patlatıp yemişler sonra 22:00 gibi yatmış uyumuş itiraz etmeden, dünde ablasıyla evde tek kalınca gece 23:30a kadar oturmuş ama bugün ben gelince yine 21:00de Anneciğim hadi ben yatıyorum yarın okul var dedi :KK48: artık kime nazı geçer biliyor cimcime :KK48: benim kurallar kesin olduğu için itiraz edemiyor :KK48: Tatilde bile öyle yaptı ama şimdi okullar yine açılıyor öbür türlü sabah zor kalkar diye itiraz etmedi :KK66:

Kız mezun olacağın kiloya gelince ben çekerim onu biraz daha aşağı :KK66: daha yaza kadar beni zayıflatmadan bir yere gitmek yok :KK48:

Aminnnn Rabbim arzulayan herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnn
Şu an zor oluyor ama emin ol sonra bakıyorsun ne arada bunlar büyüdü diyorsun :KK70:
Benim koca dana ilk doğduğunda 2.540 grdı hatta kucağımdayken yüzüne bakıp Anneme '' ya Anne ben bunu nasıl büyüteceğim minicik bu '' demiştim ama maşallah ne ara büyüdü diyorum artık :KK70: koca dana benim boyumu geçti :KK70: hatta artık bazen rolleri değişiyoruz o bana oturup nasihat veriyor canım sıkkın olduğunda o beni teselli ediyor :KK70:
Ufak cimcimede de karşı komşum hamileliğimden tut kuşum 5.5 yaşına gelene kadar her Allahın günü benimleydi ve hep der ne arada büyüdü bu kız ya diye :KK70:
Sağ olsun taşındığı halde sık sık arar ve kendi torunundan ayrı tutmaz kızlarımı :KK66: Emeğini asla ödeyemem Annemden farkı yok hatta küçük kızımda Annemden çok ilgilendi benimle :KK66:

Emin ol şu an elin ayağın dökülüyor ama bir kaç sene sonra bir bakacaksın büyümüş ve bugün yaşadığın sıkıntıların hiç birini hatırlamayacaksın :KK66:
Sağlıklı olsunlarda gerisi inan hiç önemli değil :KK66:
Ah ablacim o günleri özlemle bekliyorum bide ikinci bebek fikri beni strese sokuyor
Acaba korunmazsak olurmu yoksa tedavimi gerekli yine diye düşünmeden edemiyorum
Yazdan sonra düşünüyorum inş kendiliğinden olur
Abla yaa valla çok pozitif bir insansin
Burcun ne?
Benimki oğlak kiziminda ;)

Kızlar yarinda Kızkardeşime gidip mutfak dolabıni silecegim
Güzel spor olur bana
Tabi öğlen yemeği sonrası giderim orda meyve yerim sadece
Bu hafta 40haftasini dolduracak hamile
Pazar günü kontrole gidecek inş Ogün doğurur

birde daha önceden deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu akşamdan itibaren yoğurt pulbiber kürünede başlıycam

Hadi gözün aydın misafirlerinide atlatmışsın ;) valla o kürü bende duydumda benim istikrar sorunum var sanırım daha doğrusu tadı hoşuma gitmeyen şeyleri uzun süre yiyemiyorum ama bende duydum çok faydalıymış ;)
Bakalım bir dene faydasını görürsen bizlerde deneriz ;)

Rabbim evlatlarını sizlere bağışlasın :KK68:
İnşallah birlikte hedefine ulaştığını da göreceğiz :KK66: ne güzel kuzuların arasıda çok değil :KK66: eşim sağ olsun ilk zamanlar yakın olmasın araları diyordu sonra büyük 9 yaşına girince bebek olsada sevsek demeye başlamıştı :KK70: şimdi bazen 3.cüyüde aradan mı çıkarsak diyor ( gerçi bu kilolayla istememde Rabbim spirale rağmen nasip ederse artık kader deriz :KK70: ) tabi büyük isyan ediyor anında ya etik değil 17 yaş arası olacak hatta doğana kadar 18 yaş arası olacak benimle saçmalamayın diye :KK70: :KK70: :KK70: ufaklıkta isyan ediyor benimde abla olmaya hakkım var diye :KK70:

Hep diyorum RAbbim özlemeni çekenlere önce nasip etsin diye :KK66:

Ya yokmu bir yakının akraban hani en azından haftada 1 kuzuya bakabilecek :KK68:
Anaokulu yada okul yaşına daha çok var :KK66: Gerçi bende yeni gidebildim Annemler daha emekli olupta Almanyadan gelmemişlerdi KVde kendi kursa gidiyordu :)
Martta 3 haftalığına gidecekler artık yarın hocaya söyleyeceğim o haftalarda ben yarım gün gelip çıkabilirmiyim diye çünkü kuzu 2de çıkıyor ben 4de ( Annem burdayken o alıyor kuşumu okuldan şansa onunda hemen karşında okul sıkıntı olmuyor )
Malesef yok :(

Yok abla ben mezun olsamda ayrilmayacam ki hergun yediklerimi yazip korsan üyelik yapacam :KK70: yaşasın kötülük :KK53:

Kız hedefine ulaş terfi edelim seni :D senide kaptan yarımcısı yaparız ( nasılsa sadece bir tane diye sınır yok ;) ) sende burada bize yardımcı olursun Diademe Diademe ile kızları motive edip hedefine ulaştırmak için ;) bir nevi diyet koçu :D

Ah ablacim o günleri özlemle bekliyorum bide ikinci bebek fikri beni strese sokuyor
Acaba korunmazsak olurmu yoksa tedavimi gerekli yine diye düşünmeden edemiyorum
Yazdan sonra düşünüyorum inş kendiliğinden olur
Abla yaa valla çok pozitif bir insansin
Burcun ne?
Benimki oğlak kiziminda :KK66:

Rabbim gönlüne göre verir inşallah...Aminnnn
Valla RAbbim nasip ettikten sonra istersen iki spiral üst üste tak :D nasibi varsa gelir o zaten ;) o yüzden ben zaten hep diyorum asla demem diye ;)

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ;) Ben tipik bir balık burcuyum :KK48: 28 şubat doğum günüm :KK70: ordan bile anlaşılıyor nasıl bahtsız bir bedevi olduğum :KK70: 1 gün geç kalsaymışım 4 senede bir kutlardım artık doğum günü :KK70:

Benim büyük kız Akrep ( hamileyken ay iyi zamana deng gelmiş akrep olmayacak akrepler inat olur demiştim ama benimki 3 hafta erken gelince yine akrep oldu ve hakikaten bazen çok inat :D )
Küçük kızım Başak ( oda çok fazla mükemmeliyetçi olur, kendini beğenir aman iyi Başaka deng gelmiyor dedim kendi kendime ve süprizzzz bu cadıda 3 hafta erken geldi :D ve Başak :D )

Ayy ben birini Davet ettim kilosu bizimkiyle yakın

İyi yapmışsın canım ;) ne kadar canlı olursa okadar motive oluyorsunuz ;)

Kızlar yarinda Kızkardeşime gidip mutfak dolabıni silecegim
Güzel spor olur bana
Tabi öğlen yemeği sonrası giderim orda meyve yerim sadece
Bu hafta 40haftasini dolduracak hamile
Pazar günü kontrole gidecek inş Ogün doğurur

Rabbim bir avazda doğurmayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
Ne güzel kardeşine yardıma gidiyorsun :KK60:
Benim eşşek kızkardeşim büyük kızımda gelmiştide ben tatildeyim ayağına hiç yardım etmemişti ki ben o ikizlerine hamileyken yinede ona rağmen gidip evini kaldırmıştım her fırsatta :D
Neyse canı sağ olsun ne diyelim dedik ses etmedik :D

Dediğin gibi iyi spor olur ama sadece meyveyle geçiştirme canım efor sarf edersin elin ayağın boşalmasın ;) en azından yoğurt yada ayranla takviye yap yada güzel bir şekersiz türk kahvesi ;) hem tok tutar ;)

Sabır canım inşallah bir kaç sene sonra sende rahatlarsın da kendine vakit ayırabilirsin ;) Evde en azından netten bakıp birşeyler yapmayı denesene ;) Amigurumi şu ara çok moda ;) örgüden oyuncak hatta patik falanda yapılıyor bebeklere ;) hem terapi hemde kuzuya oyuncağını kendin yaparsın ;)
Ben küçük kuşuma pembe tavşan yapmaya başladım :D kafası bitti vücudundayım tabi akşamdan akşama fırsat olursa 3 - 4 sıra geçince 1 hafta oldu bitiremedim :D neyse onuda aradan çıkarırım nasılsa kollar ve bacaklar çabuk oluyor ;)
İçinede bol pamuk lazımdi bende evde eskiyen incelen yastığın içini kullamaya karar verdim :D iyi oldu hem yastık çöpe gitmedi hemde kuşuma oyuncak içine pamuk almak zorunda kalmayacağım :D

Bitince sizlerlede paylaşırım bakalım nasıl olmuş diye ;)

Iyi aksamlar kizlar ben geldim yol yorgunuyum baya
Bugun erkenden yedim aksam temegimi ve agzima baska bisey surmedim yesil mercimek corbasi ve 2-3 kasik pilav salatayla
Yarin burda 15tatil basliyo hoca beni yardima cagirmis. Cocuklarin ezberlerini alirmisin diye. 15tatilde bize kurs yok cunku.
Ben baya sevindim. Banada bi ugras olacak hep evdeydim
oynakbasi34 oynakbasi34 cuma gunu listeyi ben yaparim elimden geldigi kadar sana sadece paylasmasi kalir cunku ben nasil paylasacagimida bilmiyorum zaten

Sabır canım inşallah bir kaç sene sonra sende rahatlarsın da kendine vakit ayırabilirsin :KK66: Evde en azından netten bakıp birşeyler yapmayı denesene :KK66: Amigurumi şu ara çok moda :KK66: örgüden oyuncak hatta patik falanda yapılıyor bebeklere :KK66: hem terapi hemde kuzuya oyuncağını kendin yaparsın :KK66:
Ben küçük kuşuma pembe tavşan yapmaya başladım :KK70: kafası bitti vücudundayım tabi akşamdan akşama fırsat olursa 3 - 4 sıra geçince 1 hafta oldu bitiremedim :KK70: neyse onuda aradan çıkarırım nasılsa kollar ve bacaklar çabuk oluyor :KK66:
İçinede bol pamuk lazımdi bende evde eskiyen incelen yastığın içini kullamaya karar verdim :KK70: iyi oldu hem yastık çöpe gitmedi hemde kuşuma oyuncak içine pamuk almak zorunda kalmayacağım :KK70:

Bitince sizlerlede paylaşırım bakalım nasıl olmuş diye :KK66:
Orgu yapiyorum canim bu aralar

Back
X