Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aminnnn Rabbim arzulayan herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnn
Şu an zor oluyor ama emin ol sonra bakıyorsun ne arada bunlar büyüdü diyorsun
Benim koca dana ilk doğduğunda 2.540 grdı hatta kucağımdayken yüzüne bakıp Anneme '' ya Anne ben bunu nasıl büyüteceğim minicik bu '' demiştim ama maşallah ne ara büyüdü diyorum artık koca dana benim boyumu geçti hatta artık bazen rolleri değişiyoruz o bana oturup nasihat veriyor canım sıkkın olduğunda o beni teselli ediyor
Ufak cimcimede de karşı komşum hamileliğimden tut kuşum 5.5 yaşına gelene kadar her Allahın günü benimleydi ve hep der ne arada büyüdü bu kız ya diye
Sağ olsun taşındığı halde sık sık arar ve kendi torunundan ayrı tutmaz kızlarımı Emeğini asla ödeyemem Annemden farkı yok hatta küçük kızımda Annemden çok ilgilendi benimle

Emin ol şu an elin ayağın dökülüyor ama bir kaç sene sonra bir bakacaksın büyümüş ve bugün yaşadığın sıkıntıların hiç birini hatırlamayacaksın
Sağlıklı olsunlarda gerisi inan hiç önemli değil

Rabbim evlatlarını sizlere bağışlasın
İnşallah birlikte hedefine ulaştığını da göreceğiz ne güzel kuzuların arasıda çok değil eşim sağ olsun ilk zamanlar yakın olmasın araları diyordu sonra büyük 9 yaşına girince bebek olsada sevsek demeye başlamıştı şimdi bazen 3.cüyüde aradan mı çıkarsak diyor ( gerçi bu kilolayla istememde Rabbim spirale rağmen nasip ederse artık kader deriz ) tabi büyük isyan ediyor anında ya etik değil 17 yaş arası olacak hatta doğana kadar 18 yaş arası olacak benimle saçmalamayın diye ufaklıkta isyan ediyor benimde abla olmaya hakkım var diye

Hep diyorum RAbbim özlemeni çekenlere önce nasip etsin diye

Kurslar var ama gidemiyorum ki oglani bırakıp

Ya yokmu bir yakının akraban hani en azından haftada 1 kuzuya bakabilecek
Anaokulu yada okul yaşına daha çok var Gerçi bende yeni gidebildim Annemler daha emekli olupta Almanyadan gelmemişlerdi KVde kendi kursa gidiyordu :)
Martta 3 haftalığına gidecekler artık yarın hocaya söyleyeceğim o haftalarda ben yarım gün gelip çıkabilirmiyim diye çünkü kuzu 2de çıkıyor ben 4de ( Annem burdayken o alıyor kuşumu okuldan şansa onunda hemen karşında okul sıkıntı olmuyor )

birde daha önceden deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu akşamdan itibaren yoğurt pulbiber kürünede başlıycam

Hadi gözün aydın misafirlerinide atlatmışsın valla o kürü bende duydumda benim istikrar sorunum var sanırım daha doğrusu tadı hoşuma gitmeyen şeyleri uzun süre yiyemiyorum ama bende duydum çok faydalıymış
Bakalım bir dene faydasını görürsen bizlerde deneriz

Yok abla ben mezun olsamda ayrilmayacam ki hergun yediklerimi yazip korsan üyelik yapacam yaşasın kötülük

Ah ablacim o günleri özlemle bekliyorum bide ikinci bebek fikri beni strese sokuyor
Acaba korunmazsak olurmu yoksa tedavimi gerekli yine diye düşünmeden edemiyorum
Yazdan sonra düşünüyorum inş kendiliğinden olur
Abla yaa valla çok pozitif bir insansin
Burcun ne?
Benimki oğlak kiziminda

Kızlar yarinda Kızkardeşime gidip mutfak dolabıni silecegim
Güzel spor olur bana
Tabi öğlen yemeği sonrası giderim orda meyve yerim sadece
Bu hafta 40haftasini dolduracak hamile
Pazar günü kontrole gidecek inş Ogün doğurur

birde daha önceden deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu akşamdan itibaren yoğurt pulbiber kürünede başlıycam

Hadi gözün aydın misafirlerinide atlatmışsın valla o kürü bende duydumda benim istikrar sorunum var sanırım daha doğrusu tadı hoşuma gitmeyen şeyleri uzun süre yiyemiyorum ama bende duydum çok faydalıymış
Bakalım bir dene faydasını görürsen bizlerde deneriz

Malesef yok

Yok abla ben mezun olsamda ayrilmayacam ki hergun yediklerimi yazip korsan üyelik yapacam yaşasın kötülük

Kız hedefine ulaş terfi edelim seni senide kaptan yarımcısı yaparız ( nasılsa sadece bir tane diye sınır yok ) sende burada bize yardımcı olursun Diademe ile kızları motive edip hedefine ulaştırmak için bir nevi diyet koçu

Rabbim gönlüne göre verir inşallah...Aminnnn
Valla RAbbim nasip ettikten sonra istersen iki spiral üst üste tak nasibi varsa gelir o zaten o yüzden ben zaten hep diyorum asla demem diye

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için Ben tipik bir balık burcuyum 28 şubat doğum günüm ordan bile anlaşılıyor nasıl bahtsız bir bedevi olduğum 1 gün geç kalsaymışım 4 senede bir kutlardım artık doğum günü

Benim büyük kız Akrep ( hamileyken ay iyi zamana deng gelmiş akrep olmayacak akrepler inat olur demiştim ama benimki 3 hafta erken gelince yine akrep oldu ve hakikaten bazen çok inat )
Küçük kızım Başak ( oda çok fazla mükemmeliyetçi olur, kendini beğenir aman iyi Başaka deng gelmiyor dedim kendi kendime ve süprizzzz bu cadıda 3 hafta erken geldi ve Başak )

Ayy ben birini Davet ettim kilosu bizimkiyle yakın

İyi yapmışsın canım ne kadar canlı olursa okadar motive oluyorsunuz

Rabbim bir avazda doğurmayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
Ne güzel kardeşine yardıma gidiyorsun
Benim eşşek kızkardeşim büyük kızımda gelmiştide ben tatildeyim ayağına hiç yardım etmemişti ki ben o ikizlerine hamileyken yinede ona rağmen gidip evini kaldırmıştım her fırsatta
Neyse canı sağ olsun ne diyelim dedik ses etmedik

Dediğin gibi iyi spor olur ama sadece meyveyle geçiştirme canım efor sarf edersin elin ayağın boşalmasın en azından yoğurt yada ayranla takviye yap yada güzel bir şekersiz türk kahvesi hem tok tutar

Sabır canım inşallah bir kaç sene sonra sende rahatlarsın da kendine vakit ayırabilirsin Evde en azından netten bakıp birşeyler yapmayı denesene Amigurumi şu ara çok moda örgüden oyuncak hatta patik falanda yapılıyor bebeklere hem terapi hemde kuzuya oyuncağını kendin yaparsın
Ben küçük kuşuma pembe tavşan yapmaya başladım kafası bitti vücudundayım tabi akşamdan akşama fırsat olursa 3 - 4 sıra geçince 1 hafta oldu bitiremedim neyse onuda aradan çıkarırım nasılsa kollar ve bacaklar çabuk oluyor
İçinede bol pamuk lazımdi bende evde eskiyen incelen yastığın içini kullamaya karar verdim iyi oldu hem yastık çöpe gitmedi hemde kuşuma oyuncak içine pamuk almak zorunda kalmayacağım

Bitince sizlerlede paylaşırım bakalım nasıl olmuş diye

Iyi aksamlar kizlar ben geldim yol yorgunuyum baya
Bugun erkenden yedim aksam temegimi ve agzima baska bisey surmedim yesil mercimek corbasi ve 2-3 kasik pilav salatayla
Yarin burda 15tatil basliyo hoca beni yardima cagirmis. Cocuklarin ezberlerini alirmisin diye. 15tatilde bize kurs yok cunku.
Ben baya sevindim. Banada bi ugras olacak hep evdeydim
oynakbasi34 cuma gunu listeyi ben yaparim elimden geldigi kadar sana sadece paylasmasi kalir cunku ben nasil paylasacagimida bilmiyorum zaten

Orgu yapiyorum canim bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…