- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aynen canım canları sağolsun
Neresinin agridigini bilsem şurup veririm
Ama her huysuzlugundada ilaç verme taraftarı değilim
Suan memede uyudu çok şükür
Aglayinca elim kolum bütün vücudum dökülüyor saniyorum
Evlat bambaşka bişey
Rabbim herkese tattirsin
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim öncelikle hedefim şimdilik 58 inşallah benimde 6.5 yaşında bir kızım ve 3.5 yaşında bir oğlum var yarın sabah itibarıyle diyetime start vericem bilgilerimide paylaşırım sizinle
Kurslar var ama gidemiyorum ki oglani bırakıp
birde daha önceden deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu akşamdan itibaren yoğurt pulbiber kürünede başlıycam
Hoşbulduk canımÇok iyi geldi ama sizleri özledim
Rabbim nazarlardan saklasınbol bol nas felak okuyun canım
Çoğu zaman Anne Babanın bile nazarı değer
Kayınvalidene güzellikle söylersin bak öğlen az da olsa uyutmaya çalış yoksa sana eziyet eder diyeİnşallah dediğin gibi düzene girer en kısa zamanda da sonrasında sen yada Annen sıkıntı yaşamazsınız
Benim ufaklık cuma akşamı annemlerde kaldığında biraz geç yatmışnormalde onda kaldığında da evde olduğunda da 21:00de başlar sormaya benim uyku saatim geldi mi diye ama cuma akşamı Anneme '' Ananneciğim şimdi biz senle pijama partisi yapıyoruz ya bana mısır patlatırmısın'' demiş Tabi Annem kırmamış birlikte mısır patlatıp yemişler sonra 22:00 gibi yatmış uyumuş itiraz etmeden, dünde ablasıyla evde tek kalınca gece 23:30a kadar oturmuş ama bugün ben gelince yine 21:00de Anneciğim hadi ben yatıyorum yarın okul var dedi artık kime nazı geçer biliyor cimcime benim kurallar kesin olduğu için itiraz edemiyor Tatilde bile öyle yaptı ama şimdi okullar yine açılıyor öbür türlü sabah zor kalkar diye itiraz etmedi
Kız mezun olacağın kiloya gelince ben çekerim onu biraz daha aşağıdaha yaza kadar beni zayıflatmadan bir yere gitmek yok
birde daha önceden deneyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu akşamdan itibaren yoğurt pulbiber kürünede başlıycam
ben bi sefer yemiştim ablam yaparken bana rahatsızlık vermedi denemekte fayda var dedimCanim su yogurt pulbiber limon karisiminj diosan bir gece yaptim yiyemedim bile midem alnadi ya tadi cok kotu onun
Ah ablacim o günleri özlemle bekliyorum bide ikinci bebek fikri beni strese sokuyorAminnnn Rabbim arzulayan herkese bu duyguyu en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnn
Şu an zor oluyor ama emin ol sonra bakıyorsun ne arada bunlar büyüdü diyorsun
Benim koca dana ilk doğduğunda 2.540 grdı hatta kucağımdayken yüzüne bakıp Anneme '' ya Anne ben bunu nasıl büyüteceğim minicik bu '' demiştim ama maşallah ne ara büyüdü diyorum artıkkoca dana benim boyumu geçti hatta artık bazen rolleri değişiyoruz o bana oturup nasihat veriyor canım sıkkın olduğunda o beni teselli ediyor
Ufak cimcimede de karşı komşum hamileliğimden tut kuşum 5.5 yaşına gelene kadar her Allahın günü benimleydi ve hep der ne arada büyüdü bu kız ya diye
Sağ olsun taşındığı halde sık sık arar ve kendi torunundan ayrı tutmaz kızlarımıEmeğini asla ödeyemem Annemden farkı yok hatta küçük kızımda Annemden çok ilgilendi benimle
Emin ol şu an elin ayağın dökülüyor ama bir kaç sene sonra bir bakacaksın büyümüş ve bugün yaşadığın sıkıntıların hiç birini hatırlamayacaksın
Sağlıklı olsunlarda gerisi inan hiç önemli değil
ben bi sefer yemiştim ablam yaparken bana rahatsızlık vermedi denemekte fayda var dedim
Sanki ben senden farksizim :))Rakibem ne alemdesin ben bugun hic diyete uyamadim baklavalar hamsi tavalar görürdüm de goturdumSu perisi86
Malesef yokRabbim evlatlarını sizlere bağışlasın
İnşallah birlikte hedefine ulaştığını da göreceğizne güzel kuzuların arasıda çok değil eşim sağ olsun ilk zamanlar yakın olmasın araları diyordu sonra büyük 9 yaşına girince bebek olsada sevsek demeye başlamıştı şimdi bazen 3.cüyüde aradan mı çıkarsak diyor ( gerçi bu kilolayla istememde Rabbim spirale rağmen nasip ederse artık kader deriz ) tabi büyük isyan ediyor anında ya etik değil 17 yaş arası olacak hatta doğana kadar 18 yaş arası olacak benimle saçmalamayın diye ufaklıkta isyan ediyor benimde abla olmaya hakkım var diye
Hep diyorum RAbbim özlemeni çekenlere önce nasip etsin diye
Ya yokmu bir yakının akraban hani en azından haftada 1 kuzuya bakabilecek
Anaokulu yada okul yaşına daha çok varGerçi bende yeni gidebildim Annemler daha emekli olupta Almanyadan gelmemişlerdi KVde kendi kursa gidiyordu :)
Martta 3 haftalığına gidecekler artık yarın hocaya söyleyeceğim o haftalarda ben yarım gün gelip çıkabilirmiyim diye çünkü kuzu 2de çıkıyor ben 4de ( Annem burdayken o alıyor kuşumu okuldan şansa onunda hemen karşında okul sıkıntı olmuyor )
Yok abla ben mezun olsamda ayrilmayacam ki hergun yediklerimi yazip korsan üyelik yapacamyaşasın kötülük
Ah ablacim o günleri özlemle bekliyorum bide ikinci bebek fikri beni strese sokuyor
Acaba korunmazsak olurmu yoksa tedavimi gerekli yine diye düşünmeden edemiyorum
Yazdan sonra düşünüyorum inş kendiliğinden olur
Abla yaa valla çok pozitif bir insansin
Burcun ne?
Benimki oğlak kiziminda
Ayy ben birini Davet ettim kilosu bizimkiyle yakın
Kızlar yarinda Kızkardeşime gidip mutfak dolabıni silecegim
Güzel spor olur bana
Tabi öğlen yemeği sonrası giderim orda meyve yerim sadece
Bu hafta 40haftasini dolduracak hamile
Pazar günü kontrole gidecek inş Ogün doğurur
Malesef yok
Orgu yapiyorum canim bu aralarSabır canım inşallah bir kaç sene sonra sende rahatlarsın da kendine vakit ayırabilirsinEvde en azından netten bakıp birşeyler yapmayı denesene Amigurumi şu ara çok moda örgüden oyuncak hatta patik falanda yapılıyor bebeklere hem terapi hemde kuzuya oyuncağını kendin yaparsın
Ben küçük kuşuma pembe tavşan yapmaya başladımkafası bitti vücudundayım tabi akşamdan akşama fırsat olursa 3 - 4 sıra geçince 1 hafta oldu bitiremedim neyse onuda aradan çıkarırım nasılsa kollar ve bacaklar çabuk oluyor
İçinede bol pamuk lazımdi bende evde eskiyen incelen yastığın içini kullamaya karar verdimiyi oldu hem yastık çöpe gitmedi hemde kuşuma oyuncak içine pamuk almak zorunda kalmayacağım
Bitince sizlerlede paylaşırım bakalım nasıl olmuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?