Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Inan cok üzüldüm canım yaaa
Konuşmayıda denemişsin olmamiş

Bana kalırsa evine git derim ben fabrikada napacaksınki yaşniz başına
Galiba evleneli cok olmamış ama inan evliliklerin ilk yılları böyle sacma şeylerden büyük kavgalarla geciyo

Öyleki günlük kavga edip eşimle haftalarca küs kalan biz aylardir kavga etmiyoruz artık
Evinde kal ama gelirse sen konuşma mesela onun konuşmasını bekle
Belki de özür diler

geldim hazir hoca gelmeden bir bakayim dedim
Hatunlar kaynamaya basladi 2 hafta gorusmeyince

Gunaydin canim Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. ...Aminnn
Sen huzurluysan gerisi onemsiz ama yinede biraz sabir et evini terk etme eşin sinirle bitsin desede emin ol pisman olur ve Özür diler Eminim kayinvaliden de ogluyla konuşur sonuçta ne olursa olsun oglunun yuvasi dagilsin istemez

Hakkinizda hayırlısı

günaydın herkese bugün ilk günüm ve çok motiveyim yazdıklarınızı okudukça dahada motive oluyorum hadi inşallah

Hadi bakalım buenerjin hedefe kadar devam eder inşallah
Bol suyu ihmal etme

sağol canım, inş hayırlısı, kayınvalidemde üzüldü zaten ama oğlu deli işte napcan
evleneli nikah 11 ay, düğünden itibaren 9 ay oldu daha, ilk 4-5 ay çok kavga ediyoduk geçmişti ne güzel 4 ay falan olmuştur hiç büyük kavgamız olmamıştı küçük küçük atışma olurdu az küserdim 5 dkya geçerdi, tam alıştık derken noldu birden anlamadım ya, hatta son günlerde ben işten gelince yemek falan ısıtmıştı bi kaçkere o evdeydi 15 tatilden dolayı, sanırım onca emeğine rağmen kızmamam gerekiyo diye düşündü ama oda beni ihmal etmeseydi, haklısın ama buda geçer napalım,
Kızlar Günaydın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Esrasi canım ah şu erkek beyni! !
inş en kısa zamanda Özür diler senden canım
sağol canım umarım

evini bırakıp gitme o gitsin iş ciddiye binerse ailenin yanına gidersin

Kız 9ay neki 3-4 sene kavga ettik te ancak alıştık birbirimizin huyuna suyuna
İnşallah zamanla duzelir canim

merhaba canım sende benimle ayni gurupta idin. İnşallah burada daha iyi motive oluruz.
EVET canım inşallah

Teşekkürler kızlar

Kızlar ben diğer grupta da bahsetmiştim burda da anlatayım size. Ben günlük beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Bu diyet dışında da devam edicem inşallah.
1- Japon su terapisi. 1,5 aydır yapıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Hem metabolizmam düzeldi hem cildim inanılmaz düzeldi. Sabah aç karnına 4 su bardağı sıcağa yakın ılık su içiyorum, limonlu. Ayrıntılı bilgi için Google a Japon su terapisi diye arayabilirsiniz.

2- şeker orucu/diyeti. Bunu da bu şekilde Google'da aratarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kısaca hayatımdan şekeri ve paket ürünleri tamamen çıkarmak. Bunu ilk 21 gün yapmak çok önemli vücudun alışması ve temizlenmesi için. Sonra yaşam biçimi olursa daha iyi olur. Şekerin vücuda zararı korkunç. "That sugar film " diye bi belgesel var mutlaka izleyin. Kalori hesabı, yağsız besinler falan Fas'a fiso asıl bela şekermiş. Adam kendi üzerinde deney yapıyor 2 ay. Eskiden olduğu gibi 2300 kalori alıyor ama şekerle dolduruyor bu kaloriyi. Yani meyvesuyu soslar vs gibi. 2 ayda 8,5 kg alıyor ve göbek bölgesi 10 cm kalınlaşıyor ve sağlık sistemi ve ruh hali kötüleşiyor. Gerçekten de şeker yasal uyuşturucu kızlar. Bıraktığımın ikinci günü uyuşturucu müptelaları gibi yoksunluk çektim resmen ve gün boyu tripliydim, ağladım falan. Hani sırf beynime yalancı mutluluk hormonu salgılamadım diye psikolojim baya dalgalıydı. Neyse merak edenler mutlaka izlesin :)))

Kızlar bisey sormak istiyorum. Cay saati için evinize misafir geldiğinde ev sahibi olarak bisey yiyor musunuz yoksa geçiştiriyor musunuz. Burada oturmazlar çok oluyor. Siz yememek için neler yapıyorsunuz. Önerilerinizi bekliyorum.

genelde servis yapmaktan yemeye fırsat kalmıyo ama ben salatalardan alıp onu tırtıklarım diye düşünüyorum yeni diyete başladığım için

Evime misafir gelmedigi için yemiyorum haliyle Avsumay

Esrasi cnm uzuldum olanlara acikcasi cok inatlasmanin bir geregi oldugunj dusunmuyorim evliligini etkileyecek konularda diger taraf inat ediyosa bence sen alttan al barışınca tatli dille kırgınlıklarıni dile getirip konuşabilirsiniz bence evine git olay daha fazla buyumesin evliligin ilk yillari olur üzme kendini

B
İnternetten diyet tarifler araştır. Mümkün olduğunca şekersiz unsuz ikramlıklar hazırlamaya çalış.hem sen geri kalmayıp afiyetle yersin hem de misafirlerine iyilik etmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…