- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Dedigin gibi yaparım Banu ablaKız hedefine ulaş terfi edelim senisenide kaptan yarımcısı yaparız ( nasılsa sadece bir tane diye sınır yok
) sende burada bize yardımcı olursun
Diademe ile kızları motive edip hedefine ulaştırmak için
bir nevi diyet koçu
Rabbim gönlüne göre verir inşallah...Aminnnn
Valla RAbbim nasip ettikten sonra istersen iki spiral üst üste taknasibi varsa gelir o zaten
o yüzden ben zaten hep diyorum asla demem diye
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinBen tipik bir balık burcuyum
28 şubat doğum günüm
ordan bile anlaşılıyor nasıl bahtsız bir bedevi olduğum
1 gün geç kalsaymışım 4 senede bir kutlardım artık doğum günü
Benim büyük kız Akrep ( hamileyken ay iyi zamana deng gelmiş akrep olmayacak akrepler inat olur demiştim ama benimki 3 hafta erken gelince yine akrep oldu ve hakikaten bazen çok inat)
Küçük kızım Başak ( oda çok fazla mükemmeliyetçi olur, kendini beğenir aman iyi Başaka deng gelmiyor dedim kendi kendime ve süprizzzz bu cadıda 3 hafta erken geldive Başak
)
İyi yapmışsın canımne kadar canlı olursa okadar motive oluyorsunuz
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
Ne güzel kardeşine yardıma gidiyorsun
Benim eşşek kızkardeşim büyük kızımda gelmiştide ben tatildeyim ayağına hiç yardım etmemişti ki ben o ikizlerine hamileyken yinede ona rağmen gidip evini kaldırmıştım her fırsatta
Neyse canı sağ olsun ne diyelim dedik ses etmedik
Dediğin gibi iyi spor olur ama sadece meyveyle geçiştirme canım efor sarf edersin elin ayağın boşalmasınen azından yoğurt yada ayranla takviye yap yada güzel bir şekersiz türk kahvesi
hem tok tutar
![]()
Bende kızıma hamileyken her hafta gelirdi Evimi temizlerdi evli değildi ozaman
Martta bir sene olacak evleneli benden gözü korkunca ya olmazsa diye iki ay korunup hamile kaldı
Canım o benim dokuz yaz küçük benden doğumdan sonra da bir hafta evinde
Kalacak
Sonra bana gelecek birlikte 40gunu bitirecegiz
Annem çalışıyor bir hafta izin alabildi
Sadece