Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkür ederim dikkat edicem bende

Bugünkü yediklerim
11 de
Sabah 2 haslama yumurta biraz peynir yesilcay ceyrek lavas 4 zeytin

16 da 2 dilim baklava

17.30 da ceyrek lavas bir porsiyon hamsi bir porsiyon salata

Simdi bir tane tavuk kofte birkasik pilav

3 litre limonlu su
45 dk spor

Slm kızlar
Biraz yoğun geçti dün gece geç yatınca sabahta erken kalktım yorgun ve uykusuzum

Doğum gününde kacamaklarim var
Avuçiçi kadar börek ve kurabiye
Iki küçük çatal pasta patetes salatası
Diğerlerini istesemde yiyemedim bunlar bile tikadi beni

Ama işte keşke yemeseydim erimistir inş
Aksam da et sote yayla çorbası iki dilim ekmek
Soda

Sabah kahvaltı klasik

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana

Ay sizi nasıl özlemişim anlatamam aslında saat öğlen 2ye doğru yola çıktık ( 3.5 saatlik yol ) ama maalesef en son Dilovasında bir trafike deng geldik anlatamam son 1 saatlik yolu 2.5 saatte ancak geldik
Saat 19:00da ancak eve girebildik hatta öğlen biz yoldayken bir ara büyük kızım aradı o an ufakta benimle konuştuğunu duyunca bir başladı ağlamaya anlatamam Kuşum nasıl ağladı Anneciğim seni çoook özledim diye ben bile ağlayacaktım o an Evet 1.5 günde olsa kafam dağıldı ama kuzularımı özlemişim bende

Eve girer girmez ufaklık sarıldı uzun süre beni bırakmadı Neyse bir dahakine bırakmam ikisinide alırım yanıma ( gerçi büyük kızın keyfi yerindeydi ama oda şakayla karışık sarılıp şap şup beni öptü

Okadar yordu ki dönüş yolu resmen az bir şey akşamlık atıştırdıktan sonra koltukta sızmışım ( eve geldiğimizde modemde de sorun vardı eşim onu yapmaya uğraşırken uyumuşum resmen modem çalışmaya başlayınca sağ olsun hadi kalk bak sorun giderildi otur kızlara yaz az bu saatte uyursan gece uyuyamazsın dedi )

Keyifli bir kaçamak oldu bize hatta kuzende iyiki geldiniz Yengeciğim çok özlemişim sizleri dedi 15 gün sonra onlar tekrar Annelerine gelecekler ( babasını götüremedik hem arabada yer sorunu var diye hemde daha evvel felç geçirmişti şükür yürüyor ama tabi eskisi gibi değil ve uzun araba yolu onu maf ediyor 1.5 gün için yorulmasın demiştik ) o zaman yine görüşürüz nasılsa

Bu arada sporları sağ olsun kaptan yardımcım Diademe not edip özelden atmıştı onlarıda hemen geçmiştekilerle birlikte listeye ekledim inşallah hepimiz için güzel ve bol sporlu bir hafta olur

Doktorun yazdığı ilaçları eczaneden alayım dedim ama biri piyasada yokmuş raporlu yazdığı ilaçıda o eczanede yokmuş Neyse yarın artık eşim başka eczanelere sorarım dedi olmadı artık mecbur çarşamba göğüs ultrasonu için hastaneye gittiğimde o doktoru bulup piyasada olmadığını söylediği ilaçı değiştirtirim

Hayirli aksamlar kizlar oglumu uc gundur uyutamiyorum gunduzleri. Daha iki yasinda ve uyumasi gerek. Uyumadigi icinde kafasini surekli bir yerlere vuruyor. Gecen annemlerde kalorifere vurmus. Benim telefonumdan video izlemek istiyor. Egitici videolara baktiyordum ama simdi cizgi filim karakterlerinin oldugu videolari falan izliyor. Esimle onun yaninsa telefonu elimize almama karari verdik. Giremedim o yuzden. Calisan anne olmak zormus

Bugunki menum

Sabah
2 kibrit kutusu peynir
2 dilil kepek ekmek
Domates salata

Ara

1 meyve

Oglen

Yagsiz peynirli tost
Ayranda vardi ben icmedim

Ara

Yarim muz

Aksam

6 kasik kiymali pirasa yemegi
2 dilim ekmek
Yogurt

Ara
1 su bardagi süt
1 muz

1 fincan sekersiz turk kahveside ictim

Su 2 lt

Misafir geldi onlara tatli ikram ettim ama ben yemedim. Oglumun israri ile 2 tane badem sekeri yedim. Garibim bugun yedigi herseyi bana yedirmeye calisti anne sende ye diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…