- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
teşekkür ederim dikkat edicem bendeHoşgeldin canim ben sabah ac karnina mutlaka yarim litre yada en az bir bardak su iciyorum hergun mutlaka spor yapiyorim minimum 20 dk mk 40 dk civari saat 6dan sonra birsey yememeye dikkat ediyom ve karbonhitrat azaltmak cok faydali protein agirlikli beslenmek cok işe yariyo bunlari yapiyorum
Bende evdeyim :)Bugun pazar butun kizlar nerde yahu ah yalnizlik ah bi ben mi eve tikilip kaldim:)
Hoşgeldin canımhoşbuldum teşekkürler
Evde olduguna şükredebilirsin canım ben herhafta kv deyımBugun pazar butun kizlar nerde yahu ah yalnizlik ah bi ben mi eve tikilip kaldim:)
Evde olduguna şükredebilirsin canım ben herhafta kv deyım
Evet gerci bınada şükrediyorum bazern temelli bizimle yaşamak istiyolardı cok şükür ondan kurtuldumBende oyleydim canim insan bunalim geçiriyor
Evet gerci bınada şükrediyorum bazern temelli bizimle yaşamak istiyolardı cok şükür ondan kurtuldum
Aynen hayırlısı olsun diyorum ama bıktım artık her hafta 100 km yolu gidip gelmekten yaGecer bugunlerde inşallah
Yan etkileri olabilir canim. Yada midene dokunuyordur. Agriyi aclik gibi algiliyor olabilirsin.Ilaclardan mi bilmiyorum hep acim sürekli yemek istiyorum tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?